Kant-en-klaar maaltijd in keuken
Maaltijden aan huis

Tafeltje Dekje

Veel ouderen vinden het moeilijk om dagelijks een verse maaltijd te koken. Voor hen verzorgt Uitgekookt Tafeltje Dekje. Onze gezonde kant-en-klaarmaaltijden voor ouderen zijn vers en smaakvol en ze zitten boordevol vitamines!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen verplicht abonnement, dus je zit nergens aan vast

Verse Tafeltje Dekje maaltijden thuisbezorgd

Soms lukt het lichamelijk niet meer om boodschappen te doen en te koken, of is de zin om te koken verdwenen. Tafeltje Dekje van Uitgekookt is gericht op senioren en mensen die niet meer in staat zijn om dagelijks zelf te koken. Onze verse, gezonde kant-en-klaarmaaltijden aan huis bieden hierin een passende oplossing!

Tafeltje Dekje heeft verschillende voordelen. Zo zijn de thuismaaltijden voor ouderen 100% vers en bevatten 150- 200 gram groente per portie. Je kiest wekelijks bij ons uit 24 verschillende maaltijden. We bieden maaltijden die laag in zout en vet zijn, wekelijks wisselen en bestaan uit zowel vegetarische maaltijden, maaltijden met vis of vlees, maaltijden met Oosterse invloeden en met Mediterrane invloeden. Geniet van je warme maaltijd wanneer je wilt. Je warmt ze zelf in enkele minuten op.

Mevrouw De Wit, klant bij Uitgekookt

Nu ik Uitgekookt ken wil ik nooit meer anders. Ik kan weer zelf bepalen wanneer ik wil eten

Warme maaltijden bestellen zoals jij dat wenst

Het bestellen bij Uitgekookt is heel makkelijk. Je kiest op basis van je postcode een bezorgmoment. Daarna kies je jouw maaltijden. Je rekent je bestelling af en onze koks gaan voor je aan de slag. Het voordeel van online bestellen is dat jouw kinderen op afstand maaltijden voor je kunnen bestellen en laten bezorgen.

Als je geen internet hebt, is telefonisch bestellen mogelijk via 085-0406065 of geef je jouw bestelformulier mee aan de vaste bezorgers. Het bestellen bij Tafeltje Dekje Uitgekookt is geheel vrijblijvend. We hebben geen abonnementsverplichting: je stopt wanneer je wil. We hebben wel een mogelijkheid tot een abonnement. Zo kun je kiezen uit het Budget, Optimaal Gemak en Extra Gezond abonnement.

Bestellen kan op verschillende manieren

  1. Online bestellen: postcode invullen en bezorgmoment kiezen
  2. Telefonisch bestellen: bellen naar 085-0406065
  3. Via de vaste bezorgers: ingevuld bestelformulier meegeven, je ontvangt gelijk een nieuw exemplaar

Persoonlijke bezorging van thuismaaltijden: altijd een bekend gezicht

De warme maaltijden aan huis van Tafeltje Dekje worden wekelijks op twee vaste momenten bij jou thuis bezorgd! Je ziet vaak dezelfde bezorger. Voor jou prettig, omdat je een bekend gezicht aan de deur hebt en voor de bezorger prettig zodat de bezorger op de hoogte is van jouw specifieke wensen. Zo zet de bezorger op jouw verzoek de thuismaaltijden bij je in de koelkast, of helpt je met het invullen van de bestellijst.

De Tafeltje Dekje maaltijden voor senioren worden koelvers bij je thuis bezorgd en zijn 5 dagen houdbaar in de koelkast. De maaltijden verwarm je eenvoudig in de magnetron of in de oven, waarbij de verse groenten lekker knapperig blijven.

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe seniorenmaaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze maakt. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Gehaktbal met aardappelen en witlof in hollandaise

Gehaktbal met aardappelen en witlof in hollandaise

Bekijk deze maaltijd
Gado gado met ananas

Gado gado met ananas

Bekijk deze maaltijd
Bobotie met rijst, sperziebonen en mango chutney

Bobotie met rijst, sperziebonen en mango chutney

Bekijk deze maaltijd

Tafeltje Dekje van Uitgekookt als Beste Getest!

De uitzonderlijk goede smaak en kwaliteit van onze maaltijden is zelfs de landelijke media niet ontgaan. Van alle maaltijdaanbieders zijn de maaltijden van Uitgekookt door het doorgaans kritische consumentenprogramma Kassa als Beste Getest!

Uitgekookt werkt met vele thuiszorg- en welzijnsorganisaties om senioren thuis van een lekkere en gezonde thuismaaltijd te voorzien. De klanttevredenheid van Tafeltje Dekje Uitgekookt wordt beoordeeld met een 8,8!

Maaltijden voor ouderen via Tafeltje Dekje

De maaltijdservice voor ouderen van Uitgekookt biedt veel voordelen. Een groot voordeel van onze maaltijdvoorziening is dat je zelf kiest wanneer je eet. Selecteer bij het bestellen welke dag de bezorger langskomt. De maaltijden voor senioren zijn samengesteld door chefs en diëtisten. Deze samenwerking zorgt ervoor dat de juiste voedingsstoffen in de maaltijden zitten.

Warme maaltijden aan huis wanneer jij wenst

Je bepaalt zelf wanneer je de maaltijden opwarmt. Dit kan al binnen enkele minuten in de oven of magnetron. Na het opwarmen van het eten geniet je optimaal van de warme maaltijden voor ouderen! Tafeltje Dekje van Uitgekookt is ook geschikt voor maaltijden in zorginstellingen, zoals verzorgingshuizen.

Maaltijdvoorziening ouderen - ook voor vers fruit!

Bij Uitgekookt kun je ook terecht voor vers seizoensfruit. We proberen daarbij zoveel mogelijk fruitsoorten uit eigen land in de schijnwerpers te zetten. Onze fruitschalen zijn voorzien van seizoensgebonden fruit, genoeg voor een paar dagen zodat je niks weggooit. Je krijgt dezelfde kwaliteit als bij een lokale groenteboer. Geniet in de zomer bijvoorbeeld van Opal pruimen, geliefd bij de oudere generatie, maar ook steeds meer bij de jeugd. Of proef lekkere Hollandse aardbeien uit onze regio, bijvoorbeeld van Kalter en Polderkoninkjes. Ze worden via onze maaltijdvoorziening voor ouderen aangeboden. Bekijk ze zelf bij onze bijgerechten!

Kennismaken met seniorenmaaltijden van Uitgekookt

Maak ook kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25! Je proefpakket wordt ook nog eens gratis bij je thuis bezorgd! Als je verdere vragen hebt omtrent het bestellen van seniorenmaaltijden kun je contact opnemen via info@uitgekookt.nl of 085-0406065.

Stel je eigen proefpakket samen!

4 voor €25!

Vragen over Tafeltje Dekje