Maaltijden aan huis

Tafeltje Dekje in Doetinchem

Voor veel ouderen in Doetinchem is het moeilijk of zelfs onmogelijk om dagelijks te koken. Voor die mensen verzorgt Uitgekookt tafeltje dekje in Doetinchem. Onze gezonde kant-en-klaar maaltijden zijn smaakvol en vers en ze zijn rijk aan vitamines!

Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit meer dan 25 nieuwe maaltijden
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Uitgekookt bezorgt maaltijden aan huis; het tafeltje dekje voor senioren.

Tafeltje Dekje van Uitgekookt sluit precies aan bij de behoefte van ouderen en biedt verschillende voordelen. Zo zijn veel tafeltje dekje maaltijden laag in zout en bevat elke maaltijd 150- 200 gram groente. Elke week is er keuze uit niet minder dan 20 verschillende maaltijden variërend van een oer Hollandse stamppot, maaltijden met vlees of vis, Oosters eten tot vegetarisch.

Wij bezorgen onze tafeltje dekje maaltijden op meerdere momenten in de week bij u thuis. Doorgaans komt altijd dezelfde bezorger bij u aan de deur. Een bekend gezicht aan de deur is prettig voor u en onze bezorger kan op die manier rekening houden met uw specifieke wensen. Als u dat wilt zet de bezorger uw maaltijden in de koelkast en helpt u bij het invullen van de nieuwe bestellijst. Uw Tafeltje Dek je maaltijden worden gratis en koelvers thuis bezorgd en zijn daarna in de koelkast nog vijf dagen houdbaar. Het verwarmen gaat eenvoudig in de magnetron of in de oven waarbij de verse groentes altijd lekker knapperig blijven.

Nu ik Uitgekookt ken wil ik nooit meer anders. Ik kan weer zelf bepalen wanneer ik wil eten
Mevrouw De Wit, klant bij Uitgekookt

Tafeltje Dekje test: Uitgekookt op kwaliteit als beste getest!

In de landelijke media is aan de uitzonderlijk goede smaak en de kwaliteit van Uitgekookt de nodige aandacht besteed. Uitgekookt werd door het consumentenprogramma Vara Kassa als Beste Getest van alle tafeltjedekje aanbieders. En ook in de tafeltje dekje test van de Consumentenbond komt Uitgekookt als één van de beste maaltijdverzorgers uit de bus! Om senioren thuis van lekker en gezond eten te voorzien, werkt Uitgekookt samen met tal van thuiszorg- en welzijnsorganisaties. De maaltijdservice van Uitgekookt scoort niet voor niets een dikke 8,8 voor klanttevredenheid!

Tafeltje Dekje

Tafeltje dekje van Uitgekookt - Gevarieerd, lekker en gezond

Wat kost een tafeltje dekje maaltijd?

De prijzen van tafeltje dekje maaltijden verschillen per maaltijd. Zo kosten standaard maaltijden € 6,65 en voor luxe maaltijden en grote porties (600 gram) betaalt u iets meer. Als u 3 of meer maaltijden bestelt per bezorgmoment is het bezorgen kosteloos.

Tafeltje dekje van Uitgekookt proberen?

Bent u geïnteresseerd in het bestellen van tafeltje dekje maaltijden in Doetinchem. Kies dan voor een proefpakket. Door een proefpakket te bestellen maakt u tijdelijk extra voordelig kennis met Uitgekookt. U ontvangt maar liefst vier maaltijden naar keuze voor vijftien euro.

Hoe regel ik tafeltje dekje in Doetinchem?

Het regelen van tafeltje dekje is heel gemakkelijk en het kost u maar een paar minuten. Selecteer op de pagina maaltijdservice het gewenste bezorgmoment en voer uw postcode in. Daarna kiest u de maaltijden die u thuis bezorgd wilt krijgen en via het winkelmandje kunt u de bestelling afronden. Het voordeel van online bestellen is dat ook uw kinderen op afstand uw bestellingen voor u kunnen plaatsen.

Andere manieren om tafeltje dekje te bestellen

Heeft u geen internet, dan bestelt u persoonlijk via het tafeltje dekje telefoonnummer in Doetinchem 085-0406065. Onze medewerkers assisteren u graag bij het bestellen van tafeltje dekje maaltijden in Doetinchem. Bovendien kunt u uw ingevulde bestelformulier aan uw vaste bezorger meegeven. Hij of zij zal u voorzien van een nieuwe bestelformulier. Nog een groot voordeel van Uitgekookt is dat u niet vast zit aan een abonnement. Bestellen is geheel vrijblijvend waardoor u op elk moment kunt stoppen.

Tafeltje dekje maaltijden

Week 38

Iedere week staan er meer dan 20 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Bekijk het weekmenu