Maaltijden aan huis

Tafeltje Dekje in Eindhoven

Veel ouderen in Eindhoven vinden het moeilijk, zo niet onmogelijk om dagelijks een verse maaltijd te koken. Uitgekookt verzorgt voor deze mensen Tafeltje Dekje in Eindhoven. Onze smaakvolle kant-en-klaar maaltijden zijn niet alleen gezond en vers, ze zitten ook boordevol vitamines!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Uitgekookt bezorgt maaltijden aan huis; het tafeltje dekje voor senioren.

Tafeltje Dekje van Uitgekookt sluit precies aan bij de behoefte van ouderen en biedt verschillende voordelen. Wij bereiden veel Tafeltje Dekje maaltijden met weinig zout en elke maaltijd bevat 150- 200 gram groente. Elke week is er keuze uit niet minder dan 20 verschillende maaltijden variërend van een oer Hollandse stamppot, maaltijden met vlees of vis, Oosters eten tot vegetarisch.

Elke week hebben wij meerdere bezorgmomenten voor onze tafeltje dekje maaltijden. Meestal zult u tekens dezelfde bezorger bij u aan de deur treffen. Het is prettig voor u dat er steeds een bekend gezicht aan de deur komt en de bezorger kan hierdoor rekening houden met uw specifieke wensen. Zo nodig kan onze bezorger u helpen met het invullen van de nieuwe bestellijst en zet hij uw maaltijden in de koelkast. Al onze Tafeltje Dekje maaltijden worden koelvers en gratis thuis bezorgd en zijn in de koelkast nog vijf dagen houdbaar. U verwarmt uw maaltijden heel eenvoudig in de oven of in de magnetron. De verse groentes blijven hierbij altijd lekker knapperig.

Mevrouw De Wit, klant bij Uitgekookt

Nu ik Uitgekookt ken wil ik nooit meer anders. Ik kan weer zelf bepalen wanneer ik wil eten

Tafeltje Dekje test: Uitgekookt op kwaliteit als beste getest!

De landelijke media heeft aan de goede smaak en de prima kwaliteit van Uitgekookt uitgebreid aandacht besteed. De tafeltjedekje test van het consumentenprogramma Vara Kassa leverde Uitgekookt de titel Als Beste Getest op. En ook in de Tafeltje Dekje test van de Consumentenbond komt Uitgekookt als één van de beste maaltijdverzorgers uit de bus! Om senioren thuis te voorzien van lekker en gezond eten, werkt Uitgekookt samen met een groot aantal thuiszorg- en welzijnsorganisaties. De maaltijdservice van Uitgekookt scoort niet voor niets een dikke 8,8 voor klanttevredenheid!

Wat kost een tafeltje dekje maaltijd?

De prijzen van tafeltje dekje maaltijden zijn variabel. U kunt tijdelijk extra voordelig kennis maken met Uitgekookt door een proefpakket te bestellen. Profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25!

Hoe regel ik tafeltje dekje in Eindhoven?

Het regelen van Tafeltje Dekje is heel gemakkelijk en het kost u maar een paar minuten. Op de pagina maaltijdservice voert uw postcode in en selecteert u het gewenste bezorgmoment. Daarna selecteert u de maaltijden van uw keuze rondt uw bestelling af via het winkelmandje. Het voordeel van online bestellen is dat ook uw kinderen op afstand uw bestellingen voor u kunnen plaatsen.

Mocht u niet over internet beschikken, dan kunt u ook telefonisch bestellen via het Tafeltje Dekje telefoonnummer in Eindhoven 085-0406065. Bij Uitgekookt bestelt u uw maaltijden geheel vrijblijvend. Want wij kennen geen abonnementsverplichting. Hierdoor kunt u op elk moment stoppen wanneer u dat wilt.

Tafeltje dekje maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Stamppot boerenkool met rookworst en spekjes

Stamppot boerenkool met rookworst en spekjes

Bekijk deze maaltijd
Varkenshaasmedaillon in pepersaus en stoofpeertjes

Varkenshaasmedaillon in pepersaus en stoofpeertjes

Bekijk deze maaltijd
Milanese stoof met groenten en gebakken krieltjes

Milanese stoof met groenten en gebakken krieltjes

Bekijk deze maaltijd

Vragen over Tafeltje Dekje in Eindhoven