Tafeltje Dekje
Maaltijden aan huis

Tafeltje Dekje in Amersfoort

Uitgekookt verzorgd Tafeltje Dekje in Amersfoort voor ouderen die niet meer zelf koken. Voor veel ouderen is dagelijks koken een enorme opgave of zelfs niet meer mogelijk. Onze smaakvolle kant-en-klaar maaltijden zijn niet alleen lekker en vers, ze zitten ook boordevol vitamines!

Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit meer dan 25 nieuwe maaltijden
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Maaltijden aan huis voor senioren

Uitgekookt verzorgd Tafeltje Dekje in Amersfoort voor ouderen die niet meer zelf (kunnen) koken. Iedere week kunt u kiezen uit minstens 20 verschillende maaltijden. Kies bijvoorbeeld voor Hollandse stamppot met een rookworst, nasi op Japanse wijze of vegetarische Italiaanse lasagne. Iedere maaltijd bevat minimaal 200 gram groente. Daarnaast kunt u kiezen uit vetarme of zoutarme maaltijden. Benieuwd of een maaltijd van Uitgekookt binnen uw dieet past? Als u op een maaltijd klikt, ziet u alle ingrediënten.

Tafeltje Dekje

Tafeltje dekje van Uitgekookt - Gevarieerd, lekker en gezond

Hoe werkt Tafeltje Dekje in Amersfoort?

De koks van Uitgekookt bereiden de maaltijden zonder onnodige toevoegingen. Onze diëtisten adviseren de koks over voedingswaarden en ingrediënten, waardoor u er zeker van bent dat de maaltijden de juiste voedingsstoffen bevatten. Door een speciaal kookproces, behouden de maaltijden zoveel mogelijk vitamines en smaak. Ook als u de maaltijd thuis nog eens opwarmt.

Wij bezorgen onze Tafeltje Dekje maaltijden op meerdere momenten in de week bij u thuis. Kies dus zelf uit welk moment voor u het beste past. Misschien herkent u de bezorger die uw maaltijden aflevert nog van de vorige keer. Gewoonlijk komt namelijk een vaste bezorger bij u aan de deur. Dit voelt prettig én onze bezorger kan hierdoor rekening houden met uw specifieke wensen. Als u wilt, helpt de bezorger met het invullen van de nieuwe bestellijst en zet hij de maaltijden in uw koelkast.

De Tafeltje Dekje maaltijden worden koelvers en gratis thuis bezorgd en zijn dan in de koelkast nog vijf dagen houdbaar. U verwarmt onze maaltijden snel en eenvoudig in de oven of in de magnetron. De verse groentes blijven daarbij altijd lekker knapperig.

Tafeltje dekje maaltijden

Week 25

Iedere week staan er meer dan 20 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Bekijk het weekmenu

Hoeveel kost een Tafeltje Dekje maaltijd?

De prijzen van Tafeltje Dekje maaltijden variëren. Zo kosten onze standaard maaltijden €6,65. Voor luxe maaltijden en grote porties (600 gram) betaalt u iets meer. Wilt u eens Tafeltje Dekje maaltijden uitproberen? Voor slechts €15,- bestelt u vier maaltijden naar keuze. Deze maaltijden worden gratis thuisbezorgd.

Probeer 4 kennismakingsmaaltijden voor maar €15

Tafeltje Dekje in Amersfoort bestellen

Het regelen van Tafeltje Dekje is heel eenvoudig en kost slechts een paar minuten. Volg de stappen:

  1. Ga naar de bestelpagina.
  2. Voer uw postcode in.
  3. Kies een geschikt bezorgmoment.
  4. Selecteer de gewenste maaltijden.
  5. Rond uw bestelling af via het winkelmandje.

Wanneer u geen internet heeft, kunt u ook persoonlijk bestellen via het telefoonnummer van Tafeltje Dekje in Amersfoort (085-0406065). Komt u er niet helemaal uit? Ook uw kinderen of andere mensen kunnen op afstand bestellingen voor u plaatsen door online te bestellen. Uitgekookt hanteert geen abonnementsverplichting, waardoor u op elk moment kan stoppen wanneer u dit wenst. Het bestellen van maaltijden is dus geheel vrijblijvend.

Meer weten over Tafeltje Dekje?