Ingrediënten voor verse maaltijd
Maaltijden aan huis

Gezond eten bestellen

Gezond eten bestellen is een ideale oplossing als koken niet meer lukt door bijvoorbeeld lichamelijke beperkingen of het hebben van te weinig tijd. Doordat onze koks samenwerken met voedingsexperts, kun jij rekenen op lekkere, verse én gezonde maaltijden aan huis.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en je zit nergens aan vast

Gezond eten aan huis bestellen

Heb je geen puf om te koken of simpelweg geen tijd? Dan biedt Uitgekookt de oplossing om gezond eten te bestellen. Onze koks werken samen met voedingsexperts zodat jij kan genieten van een lekkere, verse én gezonde maaltijd aan huis. Zo bevat iedere maaltijd minstens 150 gram groenten en vaak zelfs meer. De maaltijden worden via een speciaal proces gekookt en verpakt, waardoor de vitamines en smaak behouden blijven. Na het ontvangen van de maaltijden kun je ze vaak tot wel 5 dagen in de koelkast bewaren. Het opwarmen van de gezonde maaltijden doe je in enkele minuten in de oven of magnetron. Gezond eten thuisbezorgd krijgen is dus ideaal! Hierdoor zijn wij het perfecte HelloFresh alternatief.

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Libanese stoofpot van lam met couscouspuree

Libanese stoofpot van lam met couscouspuree

Bekijk deze maaltijd
Hongaarse goulash met groenten en rijst

Hongaarse goulash met groenten en rijst

Bekijk deze maaltijd
Kip kerrie lasagne met champignons en courgette

Kip kerrie lasagne met champignons en courgette

Bekijk deze maaltijd

Online gezond eten aan huis bestellen

Gezond eten aan huis bestellen kan op verschillende manieren. Gezond eten bestellen via Uitgekookt doe je bijvoorbeeld via onze website. In de eerste stap voer je je adresgegevens in. Vervolgens komen de bezorgmomenten op jouw adres in beeld. Hier kies je jouw gewenste bezorgmoment uit. In de tweede stap kies je jouw maaltijden uit.

Gezonde avondmaaltijd bestellen: andere manieren

Naast het online bestellen kun je eveneens jouw gezonde avondmaaltijd bestellen via de telefoon of onze vaste bezorgers. Wanneer je belt naar 085-0406065 zal één van onze telefonisten jou helpen bij het bestellen van een gezonde maaltijd. Heb je een vraag of kom je er niet uit? Ook dan bel je met onze medewerkers. Via onze website vind je eveneens een overzicht met veelgestelde vragen.

Onze bezorgers nemen ook graag je bestelling op. Geef het ingevulde bestelformulier mee aan je bezorger. Een nieuw bestelformulier wordt dan uiteraard weer aangeboden. Jouw kant-en-klaar maaltijden worden veelal door dezelfde bezorgers geleverd. Hoe fijn is dat? Een groot voordeel van Uitgekookt is dat je nergens aan vast zit, maar je hebt wel de mogelijkheid om een abonnement te nemen. Zo kun je kiezen uit het Budget, Optimaal Gemak en Extra Gezond abonnement.

Laat onze chef voor je koken!

Gezonde maaltijden thuisbezorgd

Zodra je een bestelling hebt geplaatst, gaan onze koks in de keuken voor je aan de slag. Zij bereiden de maaltijden voor met verse ingrediënten en groenten en zonder onnodige toevoegingen. Uitgekookt maakt veel gebruik van ingrediënten van lokale boeren en telers. Wanneer je gezond eten besteld hebt, dan kan dit op twee momenten in de week kosteloos bij jou aan huis bezorgd worden. Uitgekookt levert maaltijden in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden).

Verschillende maaltijdboxen

Naast de reguliere maaltijden kun je ook kiezen voor verschillende maaltijdboxen, zoals de Hollandse keuken, Vegetarisch & Vis en Gezond Variëren. Gezond eten bestellen doe je dus heel makkelijk via Uitgekookt. Zodra je het gezonde eten (gekoeld) hebt ontvangen, bewaar je de maaltijden nog vijf dagen in de koelkast. Je kunt de maaltijden eventueel ook langer bewaren in de vriezer, maar hierbij is het belangrijk om te weten dat dit invloed kan hebben op de smaak.

Gezonde kant-en-klaar maaltijden aan huis

We kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt of kant-en-klaar maaltijden wel zo gezond zijn. De gezonde kant-en-klaar maaltijden aan huis worden zonder onnodige toevoegingen bereid. Dat betekent dat ze dagvers zijn, met verse en lokale ingrediënten. Hierdoor zijn ze juist extra gezond. Uitgekookt zal bijvoorbeeld bij producten ook geen extra zout toevoegen, terwijl dat misschien wel gebruikelijk is. Uitgekookt gebruikt zo weinig mogelijk vet tijdens het bereiden van de maaltijden. Wanneer er toch vet gebruikt wordt, dan wordt er bewust gekozen voor vloeibare en gezonde plantaardige oliën. Als je een maaltijd bij onze bezorgservice voor eten bestelt, dan heb je gegarandeerd een verse én gezonde kant-en-klaar maaltijd, zelfs na het opwarmen in de oven of magnetron.

Gezond eten bestellen: kies voor ons proefpakket!

Ben jij geïnteresseerd in gezond eten bestellen en zou je het graag eens willen uitproberen? Maak dan kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25! Je betaalt geen verzendkosten. Door middel van het proefpakket kom je erachter of de maaltijdservice van Uitgekookt wat voor jou is.

Eenvoudig kiezen voor extra gezonde maaltijden

Onze maaltijden dragen bij aan een gezond eetpatroon. Sommige maaltijden bevatten zelfs extra veel groente en/of extra weinig zout of vet. Dit zijn onze gezondste en bewuste keuzes. Je herkent ze aan hun label:

- Gezondste keuze

Dit is de beste keuze voor elke dag. Met veel groenten en eiwitten, geen toegevoegde suikers en het minste zout en vet van al onze maaltijden.

- Bewuste keuze

Ook deze maaltijden zitten boordevol groenten en eiwitten, maar er zit iets meer zout en vet in dan de gezondste keuze. Alsnog een verantwoorde keuze, die past binnen een gebalanceerd voedingspatroon.

Stel je eigen proefpakket samen!

4 voor €25!

Veelgestelde vragen over gezond eten bestellen