Ingrediënten voor verse maaltijd
Maaltijden aan huis

Gezond eten bestellen

Gezond eten bestellen is een ideale oplossing als je geen tijd, zin, inspiratie of mogelijkheid hebt om te koken. Doordat onze koks samenwerken met voedingsexperts, kun jij lekkere, verse én gezonde maaltijden bestellen die aan huis worden bezorgd.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door onze eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 verschillende maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus je zit nergens aan vast

Gezond eten aan huis bestellen

Heb je geen puf om te koken of simpelweg geen tijd? Dan kun je dankzij Uitgekookt gezond eten bestellen. Onze koks werken samen met voedingsexperts zodat jij kan genieten van een lekkere, verse én gezonde maaltijd aan huis. Iedere maaltijd bevat verse groenten. De maaltijden worden via een speciaal proces gekookt en verpakt, waardoor de verschillende smaken goed behouden blijven. Na het ontvangen van de maaltijden kun je ze vaak tot wel 5 dagen in de koelkast bewaren. Het opwarmen van de gezonde maaltijden doe je in enkele minuten in de oven of magnetron. Gezond eten thuisbezorgd krijgen is dus ideaal!

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Thaise noedels met kip en cashewnoten

Thaise noedels met kip en cashewnoten

Bekijk deze maaltijd
Libanese stoofpot van lam met couscouspuree

Libanese stoofpot van lam met couscouspuree

Bekijk deze maaltijd
Curry stoofpotje met kip, groenten en bloemkoolrijst

Curry stoofpotje met kip, groenten en bloemkoolrijst

Bekijk deze maaltijd

Gezond eten aan huis bestellen

Gezond eten aan huis bestellen kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld via onze website. In de eerste stap voer je je adresgegevens in. Vervolgens komen de bezorgmomenten op jouw adres in beeld. Hier kies je jouw gewenste bezorgmoment uit. In de tweede stap kies je jouw maaltijden uit.

Gezond eten bestellen kan ook via de telefoon of onze vaste bezorgers. Wanneer je belt naar 085-0406065 zal één van onze telefonisten jou helpen bij het bestellen van gezonde maaltijden. Heb je een vraag of kom je er niet uit? Ook dan bel je met onze medewerkers. Via onze website vind je een overzicht met veelgestelde vragen.

Onze bezorgers nemen ook graag je bestelling op. Geef het ingevulde bestelformulier mee aan je bezorger. Een nieuw bestelformulier wordt dan uiteraard weer aangeboden. Jouw kant-en-klaar maaltijden worden veelal door dezelfde bezorgers geleverd. Hoe fijn is dat? Een groot voordeel van Uitgekookt is dat je nergens aan vast zit, maar je hebt wel de mogelijkheid om een abonnement te nemen. Zo kun je kiezen uit het Budget, Optimaal Gemak en Extra Gezond abonnement.

Laat onze chef voor je koken!

Gezond eten thuisbezorgd

Zodra je een bestelling hebt geplaatst, gaan onze koks in de keuken voor je aan de slag. Zij bereiden de maaltijden voor met verse ingrediënten en groenten en zonder onnodige toevoegingen. Uitgekookt maakt gebruik van ingrediënten van lokale boeren en telers. Is het bestellen van gezond eten gelukt? Dan worden de maaltijden kosteloos op twee momenten in de week bij jou aan huis bezorgd. Uitgekookt levert maaltijden in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden).

Verschillende maaltijdboxen

Naast de reguliere maaltijden kun je ook kiezen voor verschillende maaltijdboxen, zoals de Hollandse keuken, Vegetarisch & Vis en Gezond Variëren. Gezond eten bestellen doe je dus heel makkelijk via Uitgekookt. Zodra je het gezonde eten (gekoeld) hebt ontvangen, bewaar je de maaltijden nog vijf dagen in de koelkast. Je kunt de maaltijden eventueel ook langer bewaren in de vriezer, maar dit kan invloed hebben op de smaak.

Gezonde kant-en-klaar maaltijden aan huis

We kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt of kant-en-klaar maaltijden wel zo gezond zijn. Onze maaltijden worden zonder onnodige toevoegingen bereid. Dat betekent dat ze dagvers zijn, met verse en lokale ingrediënten. Hierdoor zijn ze juist extra gezond. Zo maken we gezond eten bestellen makkelijk voor jou.

Gezond eten bestellen: kies voor ons proefpakket!

Ben jij geïnteresseerd in gezond eten bestellen en zou je het graag eens willen uitproberen? Maak dan kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: €5,95 per maaltijd! Je betaalt geen verzendkosten.

Stel je eigen proefpakket samen!

€5,95 per maaltijd!

Veelgestelde vragen over gezond eten bestellen