Ingrediënten voor verse maaltijd
Maaltijden aan huis

Maaltijden verzorgingshuis

Uitgekookt is bij uitstek geschikt voor maaltijden in een verzorgingshuis. Wij bereiden de maaltijden dagvers en bezorgen deze bij het verzorgingshuis. Daarna kunnen ze in enkele minuten opgewarmd worden in de oven of magnetron.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en je zit nergens aan vast

Voordelen van onze maaltijdservice

Onze maaltijdservice neemt alle zorgen uit handen. Wanneer je geen mogelijkheid hebt om zelf te koken, bestel je eenvoudig meerdere kant-en-klaar maaltijden. Wekelijks kies uit 24 nieuwe maaltijden, van Hollandse pot tot buitenlandse gerechten. Tijdens het bestellen zie je in één oogopslag welke voedingsstoffen en -waarden er in ieder gerecht zitten. Je weet in ieder geval zeker dat je gaat genieten van een verse én gezonde maaltijd.

We bereiden onze kant-en-klaar maaltijden met verse en veelal lokale ingrediënten. Daarbij worden geen onnodige toevoegingen gebruikt. En bevatten de maaltijden verse groente. Zoek je specifiek vegetarische maaltijden? Of gerechten met vis? Daar sorteer je gemakkelijk op tijdens het bestellen.

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Gevulde cannelloni's met vlees in rode wijn

Gevulde cannelloni's met vlees in rode wijn

Bekijk deze maaltijd
Syrisch gehakt met courgette en yoghurtsaus

Syrisch gehakt met courgette en yoghurtsaus

Bekijk deze maaltijd
Kip-kapsalon zoete aardappel en sla

Kip-kapsalon zoete aardappel en sla

Bekijk deze maaltijd

Nergens aan vast

Ben je geïnteresseerd in het bestellen van maaltijden? Een bijkomend voordeel is dat je nergens aan vast zit, maar je hebt wel de mogelijkheid om een abonnement te nemen. Zo kun je kiezen uit het Budget, Optimaal Gemak en Extra Gezond abonnement. Op die manier is er voor ieder wat wils.

Wij vinden de flexibiliteit belangrijk, vandaar dat wij niet met een standaard abonnement werken. Dus ben je de ene week meer of minder maaltijden nodig? Dat is geen probleem. Selecteer het gewenste aantal maaltijden.

Ideaal voor ouderen

Uitgekookt is dan ook ideaal om maaltijden voor ouderen te bestellen. Tafeltje Dekje van Uitgekookt is gericht op senioren en mensen die niet meer in staat zijn om dagelijks zelf te koken. Het bestellen bij Uitgekookt is heel gemakkelijk. Vul online je postcode in en kies de maaltijden die je wil proberen. Daarna gaan onze koks aan de slag om een lekkere maaltijd te bereiden! Mocht je niet over internet beschikken kun je ook telefonisch via 085-0406065 bestellen of jouw bestelformulier meegeven aan de vaste bezorgers.

  1. Online bestellen: postcode invullen en bezorgmoment kiezen
  2. Telefonisch bestellen: bellen naar 085-0406065
  3. Via de vaste bezorgers: ingevuld bestelformulier meegeven, je ontvangt gelijk een nieuw exemplaar
Laat onze chef voor je koken!

Maaltijden bezorgd bij het verzorgingshuis

De maaltijden worden op twee momenten in de week bij het verzorgingshuis bezorgd. Veelal zul je dezelfde bezorger bij je aan de deur treffen. Voor jou prettig omdat je een bekend gezicht aan de deur hebt, voor de bezorger prettig zodat hij met jouw specifieke wensen rekening kan houden. Zo kan de bezorger je helpen met het opbergen in de koelkast.

Na de bezorging bewaar je de maaltijden vijf dagen in de koelkast. Het opwarmen van de gerechten gaat eenvoudig in de magnetron of in de oven waarbij de verse groenten nog steeds lekker knapperig blijven.

Maaltijden verzorgingshuis zelf proberen

Maak ook kennis met Uitgekookt en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: €5,95 per maaltijd! Je proefpakket wordt gratis bij het verzorgingshuis bezorgd! Als je verdere vragen hebt omtrent het bestellen van maaltijden kun je contact opnemen via info@uitgekookt.nl of 085-0406065.

Veelgestelde vragen over onze maaltijdservice