Maaltijden aan huis

Tafeltje Dekje in Den Helder

Veel ouderen in Den Helder vinden het moeilijk, zo niet onmogelijk om dagelijks een verse maaltijd te koken. Voor diegenen biedt Uitgekookt een prima alternatief: tafeltje dekje in Den Helder. Onze verse kant-en-klaar maaltijden zijn gezond en smaakvol en ze zitten boordevol vitamines!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Uitgekookt bezorgt maaltijden aan huis; het tafeltje dekje voor senioren.

Tafeltje Dekje van Uitgekookt biedt verschillende voordelen en is speciaal op de behoefte van ouderen afgestemd. Elke maaltijd bevat 150- 200 gram groente en tevens zijn veel tafeltje dekje maaltijden laag in zout. Elke week heeft u de keuze minimaal 20 verschillende maaltijden die variëren van maaltijden met vlees of vis, maar ook vegetarisch, Oosters eten tot een oer Hollandse stamppot.

Wij bezorgen onze tafeltje dekje maaltijden op meerdere momenten in de week bij u thuis. Gewoonlijk komt steeds dezelfde bezorger bij u aan de deur. Het is prettig voor u dat er steeds een bekend gezicht aan de deur komt en de bezorger kan hierdoor rekening houden met uw specifieke wensen. Zo u dat wenst kan de bezorger u helpen de nieuwe bestellijst in te vullen en zet hij de maaltijden in uw koelkast. De Tafeltje Dek je maaltijden worden koelvers en gratis bij u thuis bezorgd en zij zijn dan nog 5 dagen houdbaar in de koelkast. Het verwarmen gaat eenvoudig in de magnetron of in de oven waarbij de verse groentes altijd lekker knapperig blijven.

Mevrouw De Wit, klant bij Uitgekookt

Nu ik Uitgekookt ken wil ik nooit meer anders. Ik kan weer zelf bepalen wanneer ik wil eten

Tafeltje Dekje test: Uitgekookt op kwaliteit als beste getest!

De uitzonderlijke goede smaak en de prima kwaliteit van Uitgekookt zijn ook de landelijke media niet ontgaan. Het consumentenprogramma Vara Kassa deed de test en Uitgekookt kwam als beste uit de bus van alle tafeltjedekje aanbieders. Uitgekookt komt ook als één van de beste maaltijdverzorgers uit de bus in de tafeltje dekje test van de Consumentenbond! Om senioren thuis te voorzien van lekker en gezond eten, werkt Uitgekookt samen met een groot aantal thuiszorg- en welzijnsorganisaties. Op het gebied van klanttevredenheid scoort Uitgekookt maaltijdservice dan ook een dikke 8,8!

Wat kost een tafeltje dekje maaltijd?

De prijzen van tafeltje dekje maaltijden zijn variabel. U kunt tijdelijk extra voordelig kennis maken met Uitgekookt door een proefpakket te bestellen. Profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25!

Hoe regel ik tafeltje dekje in Den Helder?

Het regelen van tafeltje dekje is heel gemakkelijk en het kost u maar een paar minuten. Voer uw postcode in en selecteer het gewenste bezorgmoment op de pagina maaltijdservice. Daarna kiest u de maaltijden die u thuis bezorgd wilt krijgen en via het winkelmandje kunt u de bestelling afronden. Online bestellen zorgt ervoor dat ook uw kinderen op afstand uw bestellingen voor u kunnen plaatsen.

Heeft u geen internet, dan bestelt u persoonlijk via het tafeltje dekje telefoonnummer in Den Helder 085-0406065. Bij Uitgekookt bestelt u uw maaltijden geheel vrijblijvend. Want wij kennen geen abonnementsverplichting. Hierdoor kunt u op elk moment stoppen wanneer u dat wilt.

Tafeltje dekje maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Stamppot hutspot met rookworst

Stamppot hutspot met rookworst

Bekijk deze maaltijd
Oma's hachee met boontjes en aardappelpuree

Oma's hachee met boontjes en aardappelpuree

Bekijk deze maaltijd
Rode curry met kipfilet en gekruide bloemkoolrijst

Rode curry met kipfilet en gekruide bloemkoolrijst

Bekijk deze maaltijd