Al 6 generaties verbonden met gezonde voeding

Uitgekookt is ontstaan vanuit de passie van de familie Van Marle voor goed en gezond eten. De familie begon met het verbouwen en venten van groenten in 1830 en begon later een vooruitstrevende groentewinkel die als eerste panklare groente (gewassen en gesneden) verkocht. Bijna twee eeuwen later is Uitgekookt de innovatieve maaltijdservice van vandaag de dag.

text-primary-dark

Locatie

Uitgekookt werkt vanuit een moderne locatie in IJsselmuiden. Volledig gasloos en voorzien van zonnepanelen op het dak.

text-primary-dark

De maaltijden

De maaltijden van Uitgekookt zijn gezond en lekker. Voordat een maaltijd bij ons op het menu komt, wordt deze uitgebreid geproefd en verbeterd op het gebied van smaak en voedingswaarden.

text-primary-dark

Klantenservice

Onze collega’s van de klantenservice staan klaar voor elke vraag van de klant en helpen je graag met jouw bestelling. Van het kiezen van de juiste maaltijden tot een vraag over de bezorging.

text-primary-dark

Keuken

De keuken is ingericht met de modernste apparatuur op het gebied van bereiding en hygiëne. Onze chefs maken dagelijks het verschil met kennis, passie en ervaring.

text-primary-dark

Bezorgers

Het vertrouwde gezicht dat je wekelijks aan de deur ziet met je maaltijden. Vriendelijk en behulpzaam. Als je dat wil, bezorgen ze zelfs tot in de koelkast.

text-primary-dark

Lekker en gezond

Maaltijden van Uitgekookt zijn lekker en verantwoord.

usp icon
Vers & gezond
Elke maaltijd bevat veel verse groente.
usp icon
Gratis bezorgd
Door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Vrijblijvend
Bestellen wanneer jij wil, je zit nergens aan vast.
usp icon
Volop variatie
Ruime keuze uit verschillende keukens.

Het verhaal van uitgekookt.nl

Wij willen Nederland gezonder laten eten. Daarom maken we dit zo makkelijk mogelijk. Wij stoppen veel aandacht en liefde in onze gerechten. Jij hoeft ze alleen nog in de magnetron te stoppen. Dat maakt onze maaltijden lekker, gezond en lekker makkelijk.

Stel je eigen proefpakket samen!

€5,95 per maaltijd!