Ingrediënten voor verse maaltijd
Maaltijden aan huis

Maaltijdvoorziening

Ben je op zoek naar dé perfecte kant-en-klaar maaltijdvoorziening? Dan zit je goed bij Uitgekookt. Kies uit 24 unieke maaltijden per week, deze worden koelvers aan huis bezorgd.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Steengoede bezorging
Zeer betrouwbare levering door onze eigen bezorgers
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 verschillende maaltijden
usp icon
Vast of flexibel
Plaats een losse bestelling of neem een abonnement

Voordelen van onze maaltijdvoorziening

De maaltijdvoorziening van Uitgekookt brengt een aantal voordelen met zich mee. Ten eerste heb je wekelijks de keuze uit 24 nieuwe kant-en-klaar maaltijden die op het menu staan. Zo kun je optimaal variëren qua maaltijden en ingrediënten! De maaltijden worden op twee moment per week thuisbezorgd, veelal door dezelfde bezorgers. Ook is onze maaltijdbezorging een gezonde optie. We werken namelijk met verse, en veelal lokaal geteelde, ingrediënten. Hierbij gebruiken we geen onnodige toevoegingen.

Het bestellen van maaltijden via onze maaltijdvoorziening kan op verschillende manieren. Zo kun je eenvoudig online een bestelling plaatsen, maar ook bellen naar onze klantenservice (085-0406065) is geen probleem. Bovendien kun je een bestelformulier invullen en deze meegeven aan de bezorger. Zij zullen je weer voorzien van een formulier met de nieuwe maaltijden.

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Chinese gehaktballen met gamba's, paksoi en rijst

Chinese gehaktballen met gamba's, paksoi en rijst

Bekijk deze maaltijd
Milanese stoof met groenten en gebakken krieltjes

Milanese stoof met groenten en gebakken krieltjes

Bekijk deze maaltijd
Nasi op Japanse wijze met kip teriyaki

Nasi op Japanse wijze met kip teriyaki

Bekijk deze maaltijd

Maaltijdvoorziening abonnementen

Ben je geïnteresseerd in het bestellen van maaltijden? Een bijkomend voordeel is dat je nergens aan vast zit, maar je hebt wel de mogelijkheid om een abonnement te nemen. Zo kun je kiezen uit het Budget, Optimaal Gemak en Extra Gezond abonnement. Op die manier is er voor ieder wat wils.

De ideale maaltijdvoorziening voor ouderen

Dankzij bovenstaande voordelen zijn wij de perfecte maaltijdvoorziening voor ouderen, ook in een verzorgingshuis. Je kan namelijk kiezen uit verschillende bestelmethodes. Daarnaast kunnen jouw kinderen op afstand ook maaltijden voor je bestellen en laten bezorgen. Een bekend gezicht treffen aan de deur is ook wel zo fijn! Daarom werken wij met veelal dezelfde bezorgers.

De thuismaaltijden zijn 100% vers en bevatten verse groente. Wissel gemakkelijk verschillende soorten maaltijden af, zoals een Hollandse pot, vegetarische maaltijd of maaltijd met vis. Het opwarmen van de koelverse maaltijd doe je gemakkelijk in enkele minuten in de magnetron of oven!

Laat onze chef voor je koken!

Maaltijdvoorziening voor thuiszorg

Uitgekookt is tevens geschikt als maaltijdvoorziening in de thuiszorg. Bestel de gewenste maaltijden en deze worden door heel Nederland bezorgd (m.u.v. de Waddeneilanden). Na jouw bestelling gaan onze chefs aan de slag om bij jou een gezonde maaltijd op tafel te krijgen. Het enige wat je nog moet doen, is het eten opwarmen! Daarna is het genieten geblazen.

Maak vandaag nog gebruik van onze maaltijdvoorziening

Overweeg je om verse en goedkope kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt te bestellen? Kies dan voor ons proefpakket en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: €5,95 per maaltijd! Hierbij hoef je geen Uitgekookt kortingscode in te vullen. Of kies voor één van de abonnementen die wij als maaltijdvoorziening aanbieden.

Veelgestelde vragen over onze maaltijdvoorziening