Maaltijden aan huis

Tafeltje Dekje in Rotterdam

Voor veel ouderen in Rotterdam is het moeilijk of zelfs onmogelijk om dagelijks te koken. Uitgekookt verzorgt voor hen Tafeltje Dekje in Rotterdam. Onze gezonde kant-en-klaar maaltijden zijn vers en smaakvol en ze zitten boordevol vitamines!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Tafeltje Dekje in Rotterdam bestellen

Uitgekookt bezorgd warme maaltijden aan huis in Rotterdam met de service genaamd Tafeltje Dekje. Ouderen voor wie het lastig of zelfs onmogelijk is om zelf te koken, kunnen kant-en-klaar maaltijden bestellen bij Uitgekookt. Het bestellen van deze makkelijke maaltijden kan op verschillende manieren. Zo kunt u zelf de maaltijden via de website of telefonisch bestellen. Als dit iets te ingewikkeld is kan iemand anders ook voor u bestellen. Indien gewenst kan de factuur ook naar iemand anders gestuurd worden. Maar ook de bezorger kan helpen met het plaatsen van een bestelling.

Mevrouw De Wit, klant bij Uitgekookt

Nu ik Uitgekookt ken wil ik nooit meer anders. Ik kan weer zelf bepalen wanneer ik wil eten.

Uitgekookt bezorgt maaltijden aan huis in Rotterdam; het Tafeltje Dekje voor senioren.

Tafeltje Dekje in Rotterdam van Uitgekookt biedt verschillende voordelen en is speciaal afgestemd op de behoefte van ouderen. Zo zijn veel Tafeltje Dekje maaltijden laag in zout en bevat elke maaltijd 150- 200 gram groente. U kiest elke week uit meer dan 20 verschillende maaltijden die variëren van vegetarisch, maaltijden met vlees of vis, Oosters eten tot een oer Hollandse pot.

Wij bezorgen onze Tafeltje Dekje maaltijden op meerdere momenten in de week bij u thuis. Doorgaans zult u altijd dezelfde bezorger bij u aan de deur treffen. Fijn voor u dat er altijd een bekend gezicht aan de deur komt en fijn voor onze bezorger die daardoor rekening kan houden met uw specifieke wensen. Desgewenst helpt onze bezorger u bij het invullen van de bestellijst en zet hij uw maaltijden bij u in de koelkast. De Tafeltje Dekje maaltijden worden koelvers en gratis thuis bezorgd en zijn dan in de koelkast nog vijf dagen houdbaar. Onze maaltijden verwarmt u eenvoudig en snel in de magnetron of in de oven. De verse groentes blijven altijd lekker knapperig.

Tafeltje Dekje test: Uitgekookt op kwaliteit als beste getest!

In de landelijke media is aan de uitzonderlijk goede smaak en de kwaliteit van Uitgekookt de nodige aandacht besteed. Uitgekookt werd door het consumentenprogramma Vara Kassa als Beste Getest van alle Tafeltje Dekje aanbieders. En in de Tafeltje Dekje test van de Consumentenbond komt Uitgekookt ook als één van de beste maaltijdverzorgers uit de bus! Daarnaast werkt Uitgekookt samen met vele thuiszorg- en welzijnsorganisaties om senioren thuis van lekker en gezond eten te voorzien. De maaltijdservice van Uitgekookt scoort qua klanttevredenheid dan ook een dikke 8,8!

Wat kost een Tafeltje Dekje maaltijd?

De prijzen van Tafeltje Dekje maaltijden variëren. Wil je eens Tafeltje Dekje maaltijden uitproberen? Maak dan kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25! Deze maaltijden worden gratis thuisbezorgd.

Hoe regel ik Tafeltje Dekje in Rotterdam?

Het regelen van Tafeltje Dekje in Rotterdam kost u maar een paar minuten is heel eenvoudig. Op de maaltijdservice pagina voert u uw postcode in en selecteert u het gewenste bezorgmoment. Vervolgens kiest u de maaltijden die u thuis bezorgd wilt krijgen en rondt u de bestelling af via het winkelmandje. Het voordeel van online bestellen is dat ook uw kinderen op afstand uw bestellingen voor u kunnen plaatsen.

Heeft u geen internet, dan kunt u via het telefoonnummer van Tafeltje Dekje in Rotterdam (085-0406065) bestellen. Uitgekookt hanteert geen abonnementsverplichting. Hierdoor kunt u op elk moment stoppen wanneer u dat wilt. Het bestellen van maaltijden is dus geheel vrijblijvend.

Tafeltje Dekje maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Stamppot boerenkool met rookworst en spekjes

Stamppot boerenkool met rookworst en spekjes

Bekijk deze maaltijd
Varkenshaasmedaillon in pepersaus en stoofpeertjes

Varkenshaasmedaillon in pepersaus en stoofpeertjes

Bekijk deze maaltijd
Milanese stoof met groenten en gebakken krieltjes

Milanese stoof met groenten en gebakken krieltjes

Bekijk deze maaltijd

Vragen over Tafeltje Dekje in Rotterdam