Maaltijden aan huis

Kant-en-klaar maaltijden

Geen tijd om te koken? Bestel een kant-en-klaar maaltijd van Uitgekookt! De vers bereide kant-en-klaar maaltijden bestel je makkelijk en worden aan huis bezorgd. Elke week kies je uit een variatie van gezond kant-en-klaar eten.

Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Maaltijden

Week 49

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Bekijk het weekmenu

Probeer een gezonde kant-en-klaar maaltijd van Uitgekookt

Via Uitgekookt probeer je gemakkelijk gezonde kant-en-klaar maaltijden. Je selecteert jouw gewenste maaltijden en bezorgmoment. Een groot voordeel van Uitgekookt is dat je niet vastzit aan een abonnement. Jij bepaalt dus wanneer je zin hebt in de kant-en-klaar maaltijden! Je bestelt eenvoudig maaltijden voor meerdere dagen, aangezien je ze 5 dagen in de koelkast kunt bewaren. Plan zelf wanneer je welke maaltijd wilt eten!

Er zijn verschillende manieren om kant-en-klaar eten te bestellen. Je kan bijvoorbeeld online een bestelling plaatsen, bellen naar 085-0406065 of via onze vaste bezorgers bestellen. De bezorger neemt jouw bestelformulier weer mee en je krijgt een nieuwe aangeboden. Je betaalt geen bezorgkosten als je jouw keuze 5 dagen voor de gewenste bezorgdag doorgeeft. Zo kunnen we de verse ingrediënten efficiënter inkopen en voedselverspilling voorkomen. Daarnaast geldt de gratis bezorging vanaf minimaal 3 kant-en-klaar maaltijden. Wanneer kies jij voor gezonde kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt?

Bekijk het menu van deze week

Hoe vers zijn onze kant-en-klaar maaltijden?

De verse kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt zijn voorzien van zoveel mogelijk seizoensgroenten van lokale telers. Vroeg in de morgen komen deze verse groenten bij ons binnen! Iedere maaltijd heeft dan ook 150 tot 200 gram groente. Dit maakt de verse kant-en-klaar maaltijden nóg iets gezonder!

De vitamines (en smaak) blijven zoveel mogelijk behouden tijdens het speciale kookproces. Dit zorgt er ook voor dat wanneer je het thuis opwarmt, het nog steeds gezond en lekker is. De maaltijden van Uitgekookt hebben een goede balans van benodigde voedingsstoffen. Daarnaast zit er veel variatie in de maaltijden, wat erg belangrijk is voor jouw gezondheid. Elke week kies je uit maar liefst 24 nieuwe maaltijden die op ons menu staan. Dus je kunt eindeloos variëren.

De lekkerste kant-en-klaar maaltijden aan huis bezorgd!

Hoe werkt het precies? Je bestelt gemakkelijk kant-en-klaar maaltijden die bij jou aan huis worden bezorgd. Dit doe je via de webshop, per telefoon of via onze bezorger. Wij zorgen ervoor dat de kant-en-klaar maaltijden vers bereid worden de dag voor levering. De complete maaltijden kun je tot 5 dagen in de koelkast bewaren. Het bezorgen van de maaltijden gebeurt op vaste tijden, door een bezorger die je kent.

Het opwarmen van de bezorgde kant-en-klaar maaltijden is heel gemakkelijk! Je warmt ze eenvoudig op in de oven of magnetron. Op het etiket zie je hoe lang en op welke temperatuur je het gerecht moet verwarmen. Je verwarmt de maaltijd in het bakje en vervolgens schep je het op je bord. Daarna is het tijd om te genieten van je verse kant-en-klaar maaltijd!

Kant-en-klaar magnetronmaaltijd: is dat wel gezond?

Kant en klare magnetron maaltijden hadden lange tijd een slecht imago. Ze zouden weinig groente en veel zout en vet bevatten. Ook de straling van de magnetron zou niet goed voor je zijn. Maar, is dit waar? We leggen je graag uit hoe het zit!

Kant-en-klaar eten: de opties

Met kant-en-klaar eten kun je alle kanten op! Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Kies voor typische Nederlandse gerechten of ga voor buitenlands met onder andere Mexicaanse, Aziatische en Italiaanse keuzes. Elke week staat er eveneens minstens 1 visgerecht op het menu. Natuurlijk heb je ook de keuze uit kant-en-klaar vegetarisch eten. Er zit voor ieder wat wils bij. Uitgekookt is eveneens bij uitstek geschikt om makkelijke 1-persoons maaltijden te bestellen.

Tijdens het bestellen via de website kun je eenvoudig sorteren per type kant-en-klaar eten. Kies bijvoorbeeld uit Hollands, Werelds, Vis/Vega en Keuze van de chef. Wil je meer informatie over de bereidingswijze, bewaaradvies, voedingswaarden, allergieën of specifieke ingrediënten? Klik dan gemakkelijk op je gewenste maaltijd. Tip: bestel het 'Gezond variëren' maaltijdpakket wanneer je elke dag iets anders wilt eten. Dit pakket is voorzien van bijvoorbeeld pasta, een gerecht met rijst, een aardappels-groente-vleesgerecht, een maaltijd met vis en een vegetarisch gerecht. Ideaal!

Kies voor makkelijk en bestel kant-en-klaar maaltijden

Dus kies voor makkelijk en laat je kant-en-klaar maaltijden aan huis bezorgen! Vele tevreden klanten gingen je al voor. Je zit niet vast aan een abonnement en bepaalt zelf wanneer je zin hebt in kant-en-klaar eten van Uitgekookt. De makkelijke maaltijden worden in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) gratis koelvers bezorgd. Jij kiest daarna zelf welke dag je welke maaltijd wilt opwarmen. Dit doe je in ongeveer 4 minuten in de magnetron. Zo makkelijk is het!

Complete maaltijden van Uitgekookt: de voordelen

Bij Uitgekookt profiteer je van vele voordelen. De complete maaltijden zijn vers bereid en worden gratis aan huis geleverd door vaste bezorgers. Daarnaast heb je wekelijks de keuze uit 24 maaltijden met veel verse groenten! Bovendien worden de kant-en-klaar maaltijden bereid zonder onnodige toevoegingen. Overweeg je om kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt te bestellen? Kies dan voor ons proefpakket. Je betaalt dan slechts € 19,95 voor 4 complete maaltijden.

Probeer 4 kennismakingsmaaltijden voor maar €19,95

Vragen over onze maaltijden

  • Nee, maar binnen 4 minuten heb je al een warme maaltijd op tafel staan, door hem te verwarmen in de magnetron.