Maaltijden aan huis

Tafeltje Dekje in Dordrecht

Veel ouderen in Dordrecht vinden het moeilijk, zo niet onmogelijk om dagelijks een verse maaltijd te koken. Voor die mensen heeft Uitgekookt een mooie oplossing: tafeltje dekje in Dordrecht. Onze verse en smaakvolle kant-en-klaar maaltijden zijn zeer gezond want ze zitten boordevol vitamines!

Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit meer dan 25 nieuwe maaltijden
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Uitgekookt bezorgt maaltijden aan huis; het tafeltje dekje voor senioren.

Tafeltje Dekje van Uitgekookt is speciaal op de behoefte van ouderen afgestemd en biedt verschillende voordelen. Zo zijn veel tafeltje dekje maaltijden laag in zout en bevat elke maaltijd 150- 200 gram groente. U kiest elke week uit minstens 20 verschillende maaltijden variërend van maaltijden met vlees of vis, vegetarisch, Oosters eten tot een oer Hollandse stamppot. Onze tafeltje dekje maaltijden worden op meerdere momenten in de week bij u thuis bezorgd. Gewoonlijk zult u steeds dezelfde bezorger bij u aan de deur treffen. Het is prettig voor u dat er steeds een bekend gezicht aan de deur komt en de bezorger kan hierdoor rekening houden met uw specifieke wensen. Desgewenst zet de bezorger uw maaltijden bij u in de koelkast en op verzoek helpt hij u ook met het invullen van de bestellijst.

De Tafeltje Dek je maaltijden worden koelvers en gratis thuis bezorgd en zijn dan in de koelkast nog vijf dagen houdbaar. Onze maaltijden verwarmt u eenvoudig en snel in de magnetron of in de oven. De verse groentes blijven altijd lekker knapperig.

Nu ik Uitgekookt ken wil ik nooit meer anders. Ik kan weer zelf bepalen wanneer ik wil eten
Mevrouw De Wit, klant bij Uitgekookt

Tafeltje Dekje test: Uitgekookt op kwaliteit als beste getest!

De goede smaak en uitzonderlijke kwaliteit van Uitgekookt zijn ook de landelijke media niet ontgaan. Van alle tafeltjedekje aanbieders is Uitgekookt door het doorgaans kritische consumentenprogramma Vara Kassa als Beste Getest. En ook in de tafeltje dekje test van de Consumentenbond komt Uitgekookt als één van de beste maaltijdverzorgers uit de bus! Met als doel ouderen thuis te voorzien van lekker en gezond eten, werkt Uitgekookt samen met tal van thuiszorg- en welzijnsorganisaties. De klanttevredenheid van Uitgekookt maaltijdservice wordt dan ook beoordeeld met een 8,8!

Tafeltje Dekje

Tafeltje dekje van Uitgekookt - Gevarieerd, lekker en gezond

Wat kost een tafeltje dekje maaltijd?

De prijzen van tafeltje dekje maaltijden variëren. De kosten van een standaard maaltijd zijn € 6,65 en voor iets meer heeft u een luxe maaltijd of een grote portie (600 gram). U kunt een proefpakket bestellen om zo tijdelijk extra voordelig kennis te maken met Uitgekookt. U ontvangt vier maaltijden naar keuze voor slechts vijftien euro.

Hoe regel ik tafeltje dekje in Dordrecht?

Het regelen van tafeltje dekje is heel gemakkelijk en het kost u maar een paar minuten. Op de pagina maaltijdservice selecteert u het gewenste bezorgmoment en voert uw postcode in. Vervolgens maakt u een keuze uit de maaltijden die u thuis bezorgd wilt krijgen en via het winkelmandje rondt u uw bestelling af. Ook uw kinderen kunnen op afstand uw bestellingen voor u plaatsen door online te bestellen.

Heeft u geen internet, dan kunt u via het tafeltje dekje telefoonnummer in Dordrecht 085-0406065 bestellen. Bij Uitgekookt hebben we geen abonnementsverplichting waardoor u op elk moment kunt stoppen wanneer u dat wilt. Het bestellen van maaltijden is geheel vrijblijvend.

Tafeltje dekje maaltijden

Week 38

Iedere week staan er meer dan 25 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Bekijk het weekmenu