Maaltijden aan huis

Tafeltje Dekje in Dordrecht

Veel ouderen in Dordrecht vinden het moeilijk, zo niet onmogelijk om dagelijks een verse maaltijd te koken. Voor die mensen heeft Uitgekookt een mooie oplossing: Tafeltje Dekje in Dordrecht. Onze verse en smaakvolle kant-en-klaar maaltijden zijn zeer gezond want ze zitten boordevol vitamines!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Uitgekookt bezorgt maaltijden aan huis in Dordrecht; het tafeltje dekje voor senioren

Tafeltje Dekje van Uitgekookt is speciaal op de behoefte van ouderen afgestemd en biedt verschillende voordelen. Zo zijn veel Tafeltje Dekje maaltijden laag in zout en bevat elke maaltijd 150- 200 gram groente. U kiest elke week uit minstens 20 verschillende maaltijden variërend van maaltijden met vlees of vis, vegetarisch, Oosters eten tot een oer Hollandse stamppot. Onze Tafeltje Dekje maaltijden worden op meerdere momenten in de week bij je thuis bezorgd in Dordrecht. Gewoonlijk zul je steeds dezelfde bezorger aan de deur treffen. Het is prettig voor jou dat er steeds een bekend gezicht aan de deur komt en de bezorger kan hierdoor rekening houden met jouw specifieke wensen. Desgewenst zet de bezorger jouw maaltijden bij je in de koelkast en op verzoek helpt hij je ook met het invullen van de bestellijst.

De Tafeltje Dekje maaltijden worden koelvers en gratis thuis bezorgd en zijn dan in de koelkast nog vijf dagen houdbaar. Onze maaltijden verwarm je eenvoudig en snel in de magnetron of in de oven. De verse groentes blijven altijd lekker knapperig.

Mevrouw De Wit, klant bij Uitgekookt

Nu ik Uitgekookt ken wil ik nooit meer anders. Ik kan weer zelf bepalen wanneer ik wil eten

Tafeltje Dekje test: Uitgekookt op kwaliteit als beste getest!

De goede smaak en uitzonderlijke kwaliteit van Uitgekookt zijn ook de landelijke media niet ontgaan. Van alle Tafeltje Dekje aanbieders is Uitgekookt door het doorgaans kritische consumentenprogramma Vara Kassa als Beste Getest. En ook in de Tafeltje-Dekje-test van de Consumentenbond komt Uitgekookt als één van de beste maaltijdverzorgers uit de bus! Met als doel ouderen thuis te voorzien van lekker en gezond eten, werkt Uitgekookt samen met tal van thuiszorg- en welzijnsorganisaties. De klanttevredenheid van Uitgekookt maaltijdservice wordt dan ook beoordeeld met een 8,8!

Wat kost een Tafeltje Dekje maaltijd?

De prijzen van tafeltje dekje maaltijden zijn variabel. U kunt tijdelijk extra voordelig kennis maken met Uitgekookt door een proefpakket te bestellen. Profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25!

Hoe regel ik Tafeltje Dekje in Dordrecht?

Het regelen van Tafeltje Dekje is heel gemakkelijk en het kost maar een paar minuten. Op de maaltijdservice pagina selecteer je het gewenste bezorgmoment en voer je je postcode in. Vervolgens maak je een keuze uit de maaltijden die je thuis bezorgd wilt krijgen en via het winkelmandje rond je je bestelling af. Ook kinderen, buren, broers en zussen kunnen op afstand bestellingen voor je plaatsen door online te bestellen.

Heb je geen internet? Je kan ook via het telefoonnummer van Tafeltje Dekje in Dordrecht (085-0406065) bestellen. Bij Uitgekookt hebben we geen abonnementsverplichting waardoor je op elk moment stopt als je dat wilt. Het bestellen van maaltijden is geheel vrijblijvend.

Tafeltje Dekje maaltijden in Dordrecht

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kan maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Stamppot spruitjes met spekjes en een gehaktbal

Stamppot spruitjes met spekjes en een gehaktbal

Bekijk deze maaltijd
Oma's hachee met rodekool en aardappelpuree

Oma's hachee met rodekool en aardappelpuree

Bekijk deze maaltijd
Kip kerrie lasagne met champignons en courgette

Kip kerrie lasagne met champignons en courgette

Bekijk deze maaltijd

Vragen over Tafeltje Dekje in Dordrecht