Maaltijden aan huis

Tafeltje Dekje in Baarn

Voor veel ouderen in Baarn is dagelijks koken moeilijk of zelfs onmogelijk. Voor hen verzorgt Uitgekookt Tafeltje Dekje in Baarn. Onze smaakvolle kant-en-klaar maaltijden zijn niet alleen vers en gezond, ze zijn ook nog eens zeer vitaminerijk!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Uitgekookt bezorgt maaltijden aan huis in Baarn; het Tafeltje Dekje voor senioren

Tafeltje Dekje van Uitgekookt biedt verschillende voordelen en sluit precies aan bij de behoefte van ouderen. Elke maaltijd bevat 150- 200 gram groente en tevens zijn veel tafeltje dekje maaltijden laag in zout. Je kiest elke week uit minimaal 20 verschillende maaltijden variërend van vegetarisch, maaltijden met vlees of vis, Oosters eten tot een oer Hollandse stamppot.

De Tafeltje Dekje maaltijden kun je op meerdere momenten in de week thuis laten bezorgen in Baarn. Meestal tref je dezelfde bezorger bij je deur aan. Voor jou is het prettig dat je altijd een bekend gezicht aan de deur treft en de bezorger kan zo makkelijk met je specifieke wensen rekening houden. Zo nodig helpt de bezorger je met het invullen van de nieuwe bestellijst en zet hij de maaltijden bij jou in de koelkast. Al onze Tafeltje Dekje maaltijden worden gratis en koelvers bij thuis bezorgd in Baarn. Na levering zijn de maaltijden nog 5 dagen houdbaar in de koelkast. Het verwarmen gaat snel en eenvoudig in de oven of in de magnetron waarbij de verse groentes lekker knapperig blijven.

Mevrouw De Wit, klant bij Uitgekookt

Nu ik Uitgekookt ken wil ik nooit meer anders. Ik kan weer zelf bepalen wanneer ik wil eten

Tafeltje Dekje test: Uitgekookt op kwaliteit als beste getest!

De landelijke media heeft aan de goede smaak en de prima kwaliteit van Uitgekookt uitgebreid aandacht besteed. In de Tafeltje Dekje test van de Consumentenbond komt Uitgekookt als één van de beste maaltijdverzorgers uit de bus! En de tafeltje dekje test van het consumentenprogramma Vara Kassa leverde Uitgekookt zelfs de titel Als Beste Getest op. Teneinde senioren thuis van lekker en gezond eten te voorzien, werkt Uitgekookt samen met een groot aantal van thuiszorg- en welzijnsorganisaties. De klanttevredenheid van Uitgekookt maaltijdservice wordt dan ook beoordeeld met een 8,8!

Wat kost een Tafeltje Dekje maaltijd?

De prijzen van Tafeltje Dekje maaltijden variëren. Wil je eens Tafeltje Dekje maaltijden uitproberen? Maak dan kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25! Deze maaltijden worden gratis thuisbezorgd.

Hoe regel ik Tafeltje Dekje in Baarn?

Het regelen van Tafeltje Dekje in Baarn kost je maar een paar minuten en is heel eenvoudig. Op de pagina maaltijdservice kunt je je postcode invoeren en het gewenste bezorgmoment selecteren. Daarna kies je de maaltijden die je thuis bezorgd wilt krijgen en via het winkelmandje kun je de bestelling afronden. Ook je kinderen kunnen op afstand bestellingen voor je plaatsen door online te bestellen.

Mocht je niet over internet beschikken, dan kun je ook telefonisch bestellen via het telefoonnummer van Tafeltje Dekje in Baarn (085-0406065). Uitgekookt hanteert geen abonnementsverplichting. Hierdoor kun je op elk moment stoppen wanneer je dat wilt. Het bestellen van maaltijden is dus geheel vrijblijvend.

Tafeltje Dekje maaltijden in Baarn

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Stamppot andijvie met gehaktrol, spek en ui

Stamppot andijvie met gehaktrol, spek en ui

Bekijk deze maaltijd
Pannenkoekenschotel met spek en ui

Pannenkoekenschotel met spek en ui

Bekijk deze maaltijd
Pompoenschotel met rundergehakt en penne

Pompoenschotel met rundergehakt en penne

Bekijk deze maaltijd

Vragen over Tafeltje Dekje in Baarn