Maaltijden aan huis

Tafeltje Dekje in Groningen

Voor veel ouderen in Groningen is het koken van een dagelijkse maaltijd een enorme opgave of zelfs niet meer mogelijk. Voor die mensen heeft Uitgekookt een mooie oplossing: tafeltje dekje in Groningen. Onze verse kant-en-klaar maaltijden zijn gezond en smaakvol en ze zitten boordevol vitamines!

Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit meer dan 25 nieuwe maaltijden
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Uitgekookt bezorgt maaltijden aan huis; het tafeltje dekje voor senioren.

Tafeltje Dekje van Uitgekookt is speciaal op de behoefte van ouderen afgestemd en biedt verschillende voordelen. Elke maaltijd bevat 150- 200 gram groente en wij bereiden veel tafeltje dekje maaltijden met weinig zout. Elke week heeft u de keuze uit minimaal 20 verschillende maaltijden die variëren van maaltijden met vlees of vis, maar ook vegetarisch, Oosters eten tot een oer Hollandse stamppot.

Wij bezorgen onze tafeltje dekje maaltijden op meerdere momenten in de week bij u thuis. Gewoonlijk zult u steeds dezelfde bezorger bij u aan de deur treffen. Dat is prettig voor u omdat u een bekend gezicht aan de deur heeft en de bezorger kan hierdoor rekening houden met uw specifieke wensen. Zo nodig zet de bezorger de maaltijden bij u in de koelkast en kan hij u helpen met het invullen van de nieuwe bestellijst. Uw Tafeltje Dek je maaltijden worden koelvers en gratis bij u thuis bezorgd en zijn dan nog 5 dagen houdbaar in de koelkast. U verwarmt onze maaltijden snel en eenvoudig in de oven of in de magnetron. De verse groentes blijven daarbij altijd lekker knapperig.

Nu ik Uitgekookt ken wil ik nooit meer anders. Ik kan weer zelf bepalen wanneer ik wil eten
Mevrouw De Wit, klant bij Uitgekookt

Tafeltje Dekje test: Uitgekookt op kwaliteit als beste getest!

De landelijke media heeft aan de goede smaak en de prima kwaliteit van Uitgekookt uitgebreid aandacht besteed. Van alle tafeltjedekje aanbieders is Uitgekookt door het doorgaans kritische consumentenprogramma Vara Kassa als Beste Getest. Uitgekookt komt ook als één van de beste maaltijdverzorgers uit de bus in de tafeltje dekje test van de Consumentenbond! Uitgekookt werkt samen met een groot aantal thuiszorg- en welzijnsorganisaties om op die manier ouderen thuis te voorzien van lekker en gezond eten. De maaltijdservice van Uitgekookt wordt qua klanttevredenheid dan ook een dikke 8,8 beoordeeld!

Tafeltje Dekje

Tafeltje dekje van Uitgekookt - Gevarieerd, lekker en gezond

Wat kost een tafeltje dekje maaltijd?

Wij hanteren variabele prijzen van tafeltje dekje. Een standaard maaltijd kost € 6,65. De kosten van luxe maaltijden en van grote porties (600 gram) zijn iets hoger. U kunt een proefpakket bestellen om zo tijdelijk extra voordelig kennis te maken met Uitgekookt. Voor vijftien euro ontvangt u maar liefst vier maaltijden naar keuze.

Hoe regel ik tafeltje dekje in Groningen?

Het regelen van tafeltje dekje is heel gemakkelijk en het kost u maar een paar minuten. Op de pagina maaltijdservice voert uw postcode in en selecteert u het gewenste bezorgmoment. Daarna selecteert u de maaltijden van uw keuze rondt uw bestelling af via het winkelmandje. Online bestellen biedt ook uw kinderen de mogelijkheid op afstand uw bestellingen voor u te plaatsen.

Wanneer u geen internet heeft, kunt u ook persoonlijk bestellen via het tafeltje dekje telefoonnummer in Groningen 085-0406065. Wij kennen bij Uitgekookt geen abonnementsverplichting. Hierdoor kunt u stoppen wanneer u dat wilt. Het bestellen van maaltijden bij Uitgekookt is daardoor geheel vrijblijvend.

Tafeltje dekje maaltijden

Week 38

Iedere week staan er meer dan 25 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Bekijk het weekmenu