Maaltijden aan huis

Tafeltje Dekje in Groningen

Voor veel ouderen in Groningen is het koken van een dagelijkse maaltijd een enorme opgave of zelfs niet meer mogelijk. Voor die mensen heeft Uitgekookt een mooie oplossing: Tafeltje Dekje in Groningen. Onze verse kant-en-klaar maaltijden zijn gezond en smaakvol en ze zitten boordevol vitamines!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Tafeltje Dekje maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Stamppot spruitjes met spekjes en een gehaktbal

Stamppot spruitjes met spekjes en een gehaktbal

Bekijk deze maaltijd
Oma's hachee met rodekool en aardappelpuree

Oma's hachee met rodekool en aardappelpuree

Bekijk deze maaltijd
Kip kerrie lasagne met champignons en courgette

Kip kerrie lasagne met champignons en courgette

Bekijk deze maaltijd

Uitgekookt bezorgt maaltijden aan huis in Groningen; het Tafeltje Dekje voor senioren

Tafeltje Dekje van Uitgekookt is speciaal op de behoefte van ouderen afgestemd en biedt verschillende voordelen. Elke maaltijd bevat 150- 200 gram groente en wij bereiden veel tafeltje dekje maaltijden met weinig zout. Elke week heeft u de keuze uit minimaal 20 verschillende maaltijden die variëren van maaltijden met vlees of vis, maar ook vegetarisch, Oosters eten tot een oer Hollandse stamppot.

Wij bezorgen onze Tafeltje Dekje maaltijden op meerdere momenten in de week bij u thuis in Groningen. Gewoonlijk zult u steeds dezelfde bezorger bij u aan de deur treffen. Dat is prettig voor u omdat u een bekend gezicht aan de deur heeft en de bezorger kan hierdoor rekening houden met uw specifieke wensen. Zo nodig zet de bezorger de maaltijden bij u in de koelkast en kan hij u helpen met het invullen van de nieuwe bestellijst. Uw Tafeltje Dekje maaltijden worden koelvers en gratis bij u thuis bezorgd en zijn dan nog 5 dagen houdbaar in de koelkast. U verwarmt onze maaltijden snel en eenvoudig in de oven of in de magnetron. De verse groentes blijven daarbij altijd lekker knapperig.

Mevrouw De Wit, klant bij Uitgekookt

Nu ik Uitgekookt ken wil ik nooit meer anders. Ik kan weer zelf bepalen wanneer ik wil eten

Tafeltje Dekje test: Uitgekookt op kwaliteit als beste getest!

De landelijke media heeft aan de goede smaak en de prima kwaliteit van Uitgekookt uitgebreid aandacht besteed. Van alle Tafeltje Dekje aanbieders is Uitgekookt door het doorgaans kritische consumentenprogramma Vara Kassa als Beste Getest. Uitgekookt komt ook als één van de beste maaltijdverzorgers uit de bus in de Tafeltje Dekje test van de Consumentenbond! Uitgekookt werkt samen met een groot aantal thuiszorg- en welzijnsorganisaties om op die manier ouderen thuis te voorzien van lekker en gezond eten. De maaltijdservice van Uitgekookt wordt qua klanttevredenheid dan ook een dikke 8,8 beoordeeld!

Wat kost een Tafeltje Dekje maaltijd?

De prijzen van tafeltje dekje maaltijden zijn variabel. U kunt tijdelijk extra voordelig kennis maken met Uitgekookt door een proefpakket te bestellen. Profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25!

Tafeltje Dekje in Groningen bestellen

Het regelen van Tafeltje Dekje is heel gemakkelijk en het kost u maar een paar minuten. Op de maaltijdservice pagina voert uw postcode in en selecteert u het gewenste bezorgmoment. Daarna selecteert u de maaltijden van uw keuze rondt uw bestelling af via het winkelmandje. Online bestellen biedt ook uw kinderen de mogelijkheid op afstand uw bestellingen voor u te plaatsen.

Wanneer u geen internet heeft, kunt u ook persoonlijk bestellen via het Tafeltje Dekje telefoonnummer in Groningen (085-0406065). Wij kennen bij Uitgekookt geen abonnementsverplichting. Hierdoor kunt u stoppen wanneer u dat wilt. Het bestellen van maaltijden bij Uitgekookt is daardoor geheel vrijblijvend.

Vragen over Tafeltje Dekje in Groningen