Tafeltje Dekje

Wordt het steeds lastiger om dagelijks een maaltijd te koken?

Dan is Tafeltje Dekje van Uitgekookt een uitkomst voor jou:

  • Gezonde kant-en-klaarmaaltijden voor ouderen
  • Iedere dag aan huis bezorgd in jouw buurt
  • Binnen 4 minuten een warme maaltijd op tafel
  • Probeer het voordelig uit: je eerste €5,95 per maaltijd
header image

Maaltijdservice Tafeltje Dekje

Bij Uitgekookt bereiden we elke dag ambachtelijke en heerlijke gerechten speciaal voor jou. Onze Tafeltje Dekje maaltijdservice bestaat uit diverse maaltijden die met verse ingrediënten worden bereid. Je kunt kiezen uit 24 smakelijke kant-en-klaarmaaltijden, waardoor er altijd wel een gerecht is dat jij lekker vindt. Geniet elke dag van gezonde en hoogwaardige koelverse maaltijden!

Lees meer over Uitgekookt

De voordelen van verse Tafeltje Dekje maaltijden

usp icon
Wij koken voor jou, zodat jij moeiteloos gezond eet
usp icon
Klanten beoordelen ons met een 9,2
usp icon
Al ruim 350.000 Nederlanders gingen je voor
usp icon
Al ruim 300.000 Nederlanders gingen je voor

Probeer onze seniorenmaaltijden

Maak ook kennis met Tafeltje Dekje van Uitgekookt en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: €5,95 per maaltijd! Dit proefpakket kan ook nog eens gratis bij je thuis worden bezorgd! Als je verdere vragen hebt omtrent het bestellen van seniorenmaaltijden kun je contact opnemen via info@uitgekookt.nl of 085-0406065.

Bekijk alle maaltijden

Tafeltje Dekje maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe seniorenmaaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze maakt. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Witlofschotel met ham en kaas

Witlofschotel met ham en kaas

Bekijk deze maaltijd
Kipfilet in champignonsaus met aardappelen en prei

Kipfilet in champignonsaus met aardappelen en prei

Bekijk deze maaltijd
Rollade in mosterdsaus met aardappelen en stoofpeertjes

Rollade in mosterdsaus met aardappelen en stoofpeertjes

Bekijk deze maaltijd

Klanten aan het woord

10

Heerlijke maaltijden

Ik vind het vooral fijn dat ik elke week kan kiezen uit 24 maaltijden. Zo kan ik heel gevarieerd en goed eten. De maaltijden die ik tot nu toe op heb waren heel lekker, dus ik hoop dat de rest ook zo smaakt. Een welverdiende 5 sterren dus.

28 maart 2024 RosanGeplaatst op: Kiyoh

8

Niet echt verwacht, maar erg tevreden

Doordat ik wegens lichamelijke klachten even niet in staat ben om zelf te koken, ben ik overgegaan tot het bestellen van de maaltijden van Uitgekookt.nl. Ik moet zeggen dat het mijn verwachtingen heeft overtroffen en ik misschien wel helemaal stop met het zelf bereiden van mijn maaltijden.

02 april 2024 A ZwartGeplaatst op: Kiyoh

10

Heerlijk gezond en gevarieerd

Iedere dag weer een heerlijke maaltijd.

16 januari 2024 TheaGeplaatst op: Kiyoh

Maaltijden bestellen voor je ouders?

Het bestellen bij Uitgekookt is eenvoudig, bovendien zit je nergens aan vast. We hebben geen abonnementsverplichting: je stopt wanneer jij wil. Onze eigen bezorgers zorgen ervoor dat de maaltijden gekoeld, veilig en op tijd worden geleverd. In je account bekijk je eenvoudig het factureringsoverzicht. Binnen je account is het mogelijk om een smaakprofiel te creëren, op deze manier selecteren onze chefs de maaltijden die passen bij jouw smaakprofiel. Lekker makkelijk!

Maaltijden bestellen voor je ouders? Laat je ouders lekker en gezond eten zonder dat ze zelf hoeven te koken. Maak nu voordelig kennis: €5,95 per maaltijd.

Bekijk maaltijden

Bestellen kan op de volgende manieren:

Afbeelding stap
OnlineBestel je maaltijden op onze website
Afbeelding stap
TelefonischVia 085-0406065
Afbeelding stap
Via het bestelformulierDeze ontvang je bij iedere bestelling en geef je mee aan je bezorger

Zo werkt Uitgekookt

Tafeltje Dekje van Uitgekookt als Beste Getest!

Uitgekookt groeit ongekend hard! Het bedrijf dat ruim 190 jaar geleden begon als een lokale groenteteler is inmiddels uitgegroeid tot de grootste verse maaltijdservice van Nederland. We zijn er met 300 collega’s en 1000 bezorgers voor ruim 300.000 klanten in het hele land.

Uitgekookt werkt samen met vele thuiszorg- en welzijnsorganisaties om senioren thuis van een lekkere en gezonde thuismaaltijd te voorzien. De klanttevredenheid van Tafeltje Dekje Uitgekookt wordt beoordeeld met een 8,9!

Persoonlijke bezorging van thuismaaltijden: altijd een bekend gezicht

Maaltijden voor ouderen

De warme maaltijden van Tafeltje Dekje worden wekelijks op vaste momenten die je zelf kiest bij jou thuis bezorgd! Je ziet vaak dezelfde bezorger. Voor jou prettig, omdat je een bekend gezicht aan de deur hebt. Voor de bezorger is het ook prettig, omdat de bezorger op de hoogte is van jouw specifieke wensen. Zo zet de bezorger op jouw verzoek de thuismaaltijden bij je in de koelkast of helpt je met het invullen van de bestellijst.

Tafeltje Dekje voor ouderen

De maaltijdservice voor ouderen van Uitgekookt biedt veel voordelen. Een groot voordeel van onze maaltijdvoorziening is dat je zelf kiest wanneer je eet. Selecteer bij het bestellen welke dag de bezorger langskomt. De maaltijden van Tafeltje Dekje voor ouderen zijn samengesteld door chefs en diëtisten. Deze samenwerking zorgt ervoor dat de maaltijden goed in balans zijn.

Warme maaltijden aan huis met Tafeltje Dekje

Je bepaalt zelf wanneer je de maaltijden opwarmt. Dit kan al binnen enkele minuten in de oven of magnetron. Na het opwarmen van het eten geniet je optimaal van de warme maaltijden voor ouderen! Tafeltje Dekje van Uitgekookt is ook geschikt voor maaltijden in zorginstellingen, zoals verzorgingshuizen.

Maaltijdvoorziening ouderen - ook voor vers fruit!

Bij Uitgekookt kun je ook terecht voor vers seizoensfruit. We proberen daarbij zoveel mogelijk fruitsoorten uit eigen land in de schijnwerpers te zetten. Onze fruitschalen zijn voorzien van seizoensgebonden fruit, genoeg voor een paar dagen, zodat je niks weggooit. Je krijgt dezelfde kwaliteit als bij een lokale groenteboer.

Geniet in de zomer bijvoorbeeld van Opal pruimen, geliefd bij de oudere generatie, maar ook steeds meer bij de jeugd. Of proef lekkere Hollandse aardbeien uit onze regio, bijvoorbeeld van Kalter en Polderkoninkjes. Ze worden via onze maaltijdvoorziening voor ouderen aangeboden. Bekijk ze zelf bij onze bijgerechten!

Vragen over Tafeltje Dekje

Stel je eigen proefpakket samen!

€5,95 per maaltijd!