Kant-en-klaar maaltijd in keuken
Maaltijden aan huis

Tafeltje Dekje

Veel ouderen vinden het moeilijk, zo niet onmogelijk om dagelijks een verse maaltijd te koken. Voor hen verzorgt Uitgekookt Tafeltje Dekje. Onze gezonde kant-en-klaar maaltijden voor ouderen zijn vers en smaakvol en ze zitten boordevol vitamines!

Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en je zit nergens aan vast

Verse Tafeltje Dekje maaltijden thuisbezorgd

Koken kan een inspannende en tijdrovende bezigheid zijn. Soms lukt het lichamelijk niet meer om boodschappen te doen en te koken, of is de zin om te koken verdwenen. Tafeltje Dekje van Uitgekookt is gericht op senioren en mensen die niet meer in staat zijn om dagelijks zelf te koken. Onze verse, gezonde, kant-en-klaar maaltijden aan huis bieden hierin een passende oplossing!

Tafeltje Dekje biedt verschillende voordelen. Zo zijn de thuismaaltijden voor ouderen 100% vers en bevatten 150- 200 gram groente. Wekelijks heb je bij ons keuze uit meer dan 20 verschillende maaltijden. Binnen ons assortiment bieden wij maaltijden aan die laag in zout en vet zijn. De maaltijden wisselen wekelijks en bestaan uit zowel vegetarische maaltijden, maaltijden met vis, maaltijden met Oosterse invloeden en Mediterrane invloeden. Geniet van je warme maaltijd wanneer je wilt. Je warmt ze namelijk zelf in enkele minuten op.

Nu ik Uitgekookt ken wil ik nooit meer anders. Ik kan weer zelf bepalen wanneer ik wil eten
Mevrouw De Wit, klant bij Uitgekookt

Warme maaltijden bestellen zoals jij dat wenst

Het bestellen bij Uitgekookt is heel gemakkelijk. Je kiest op basis van je postcode een bezorgmoment. Vervolgens kies je de maaltijden die je thuis bezorgd wilt krijgen. Via het winkelmandje loop je de verdere stappen door en maak je een account aan. Daarna reken je jouw bestelling af en gaan onze koks voor je aan de slag! Het voordeel van online bestellen is dat jouw kinderen op afstand maaltijden voor je kunnen bestellen en laten bezorgen.

Mocht je niet over internet beschikken kun je ook telefonisch via 085-0406065 bestellen of jouw bestelformulier meegeven aan de vaste bezorgers. Het bestellen bij Tafeltje Dekje Uitgekookt is geheel vrijblijvend, we hebben geen abonnementsverplichting waardoor je kunt stoppen wanneer je wilt. Je zit dus nergens aan vast, maar je hebt wel de mogelijkheid om een abonnement te nemen. Zo kun je kiezen uit het Budget, Gemak en Extra Gezond abonnement.

Bestellen kan op verschillende manieren

  1. Online bestellen: postcode invullen en bezorgmoment kiezen
  2. Telefonisch bestellen: bellen naar 085-0406065
  3. Via de vaste bezorgers: ingevuld bestelformulier meegeven, je ontvangt gelijk een nieuw exemplaar

Persoonlijke bezorging van thuismaaltijden: altijd een bekend gezicht

De warme maaltijden aan huis van Tafeltje Dekje worden wekelijks op twee vaste momenten bij je thuis bezorgd! Veelal zul je dezelfde bezorger bij je aan de deur treffen. Voor jou prettig omdat je een bekend gezicht aan de deur hebt, voor de bezorger prettig zodat hij met jouw specifieke wensen rekening kan houden. Zo zet de bezorger op jouw verzoek de thuismaaltijden bij je in de koelkast, of helpt je met het invullen van de bestellijst.

De Tafeltje Dekje maaltijden voor senioren worden koelvers bij je thuis bezorgd en zijn 5 dagen houdbaar in de koelkast. Het verwarmen gaat eenvoudig in de magnetron of in de oven waarbij de verse groentes lekker knapperig blijven.

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe seniorenmaaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Rundervink met bloemkool en aardappelpuree

Rundervink met bloemkool en aardappelpuree

Bekijk deze maaltijd
Pasta bolognese bianco

Pasta bolognese bianco

Bekijk deze maaltijd
Lekkerbekje met puree, worteltjes en peultjes

Lekkerbekje met puree, worteltjes en peultjes

Bekijk deze maaltijd

Tafeltje Dekje van Uitgekookt als Beste Getest!

De uitzonderlijke goede smaak en kwaliteit van onze maaltijden is zelfs de landelijke media niet ontgaan. Van alle maaltijdaanbieders zijn de maaltijden van Uitgekookt door het doorgaans kritische consumentenprogramma Vara Kassa als Beste Getest!

Daarnaast werkt Uitgekookt met vele thuiszorg- en welzijnsorganisaties om senioren thuis van een lekkere en gezonde thuismaaltijd te voorzien. De klanttevredenheid van Tafeltje Dekje Uitgekookt wordt dan ook beoordeeld met een 8,8!

Maaltijden voor ouderen via Tafeltje Dekje

De maaltijdservice voor ouderen van Uitgekookt biedt tal van voordelen. Een groot voordeel van onze maaltijdvoorziening is dat je zelf kiest wanneer je aanschuift voor de maaltijden. Selecteer bij het bestellen welke dag je ze wilt ontvangen. De maaltijden voor senioren zijn samengesteld door chefs en diëtisten. Deze samenwerking zorgt ervoor dat altijd de juiste voedingsstoffen in de warme maaltijden aan huis zitten.

Warme maaltijden aan huis wanneer jij wenst

Je bepaalt zelf wanneer je de warme maaltijden aan huis opwarmt. Dit kan al binnen enkele minuten in de oven of magnetron. Dat is dan ook het grote verschil met de maaltijdservice van Tafeltje Dekje. Na het opwarmen van het eten kun je optimaal genieten van de warme maaltijden voor ouderen! Uitgekookt is ook geschikt voor maaltijden in zorginstellingen, zoals verzorgingshuizen.

Maaltijdvoorziening ouderen - ook voor vers fruit!

Bij Uitgekookt kunt eveneens terecht voor vers seizoensfruit. We proberen daarbij zoveel mogelijk fruitsoorten uit eigen land in de schijnwerpers te zetten. Onze fruitschalen zijn voorzien van seizoensgebonden fruit, genoeg voor een paar dagen zodat je niks weg hoeft te gooien. Je kan hetzelfde verwachten als bij een lokale groenteboer. Geniet in de zomer bijvoorbeeld van Opal pruimen, geliefd bij de oudere generatie maar ook steeds meer bij de jeugd. Of proef lekkere Hollandse aardbeien uit onze regio, bijvoorbeeld van Kalter en Polderkoninkjes. Ze worden via onze maaltijdvoorziening voor ouderen aangeboden. Bekijk ze zelf bij onze bijgerechten!

Kennismaken met seniorenmaaltijden van Uitgekookt

Maak ook kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 3+1 gratis! Je proefpakket wordt ook nog eens gratis bij je thuis bezorgd! Als je verdere vragen hebt omtrent het bestellen van seniorenmaaltijden kun je contact opnemen via info@uitgekookt.nl of 085-0406065.

Vragen over Tafeltje Dekje