Tafeltje Dekje

Wordt het steeds lastiger om dagelijks een verse maaltijd te koken? Dan is Tafeltje Dekje van Uitgekookt een uitkomst voor jou. Onze gezonde kant-en-klaarmaaltijden voor ouderen zijn vers en smaakvol. Geniet dagelijks van heerlijke warme maaltijden!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen verplicht abonnement, dus je zit nergens aan vast

Maaltijdservice Tafeltje Dekje

Bij Uitgekookt bereiden we elke dag ambachtelijke en heerlijke gerechten speciaal voor jou. Onze Tafeltje Dekje maaltijdservice bestaat uit diverse maaltijden die met verse ingrediënten worden bereid. Je kunt kiezen uit 24 smakelijke kant-en-klaarmaaltijden, waardoor er altijd wel een gerecht is dat jij lekker vindt. Geniet elke dag van gezonde en hoogwaardige koelverse maaltijden!

Stel je eigen proefpakket samen!

4 voor €25!

De voordelen van verse Tafeltje Dekje maaltijden

Soms lukt het lichamelijk niet meer om boodschappen te doen en te koken, of is de zin om te koken verdwenen. Tafeltje Dekje van Uitgekookt is gericht op senioren en mensen die niet meer in staat zijn om dagelijks zelf te koken. Onze verse, gezonde kant-en-klaarmaaltijden aan huis bieden hierin een passende oplossing!

Tafeltje Dekje heeft verschillende voordelen:

  • De gezonde thuismaaltijden voor ouderen 100% vers.
  • Ze bevatten verse groente.
  • Je kiest wekelijks bij ons uit 24 verschillende maaltijden. Deze maaltijden wisselen iedere week, waardoor je niet iedere dag hetzelfde eet.
  • Geniet van je warme maaltijd wanneer je wilt. Je warmt ze zelf in enkele minuten op.
  • Profiteer van gratis bezorging door onze eigen bezorgers.

Probeer onze seniorenmaaltijden

Maak ook kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25! Je proefpakket wordt ook nog eens gratis bij je thuis bezorgd! Als je verdere vragen hebt omtrent het bestellen van seniorenmaaltijden kun je contact opnemen via info@uitgekookt.nl of 085-0406065.

Tafeltje Dekje maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe seniorenmaaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze maakt. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Schnitzel in stroganoffsaus met kriel en slamix

Schnitzel in stroganoffsaus met kriel en slamix

Bekijk deze maaltijd
Varkenshaas met champignon-roomsaus en rijst

Varkenshaas met champignon-roomsaus en rijst

Bekijk deze maaltijd
Kabeljauw in wittewijnsaus met groenten en kriel

Kabeljauw in wittewijnsaus met groenten en kriel

Bekijk deze maaltijd

Warme maaltijden aan huis bestellen

Het bestellen bij Uitgekookt is heel makkelijk en geheel vrijblijvend. We hebben geen abonnementsverplichting: je stopt wanneer je wil. We hebben wel een mogelijkheid tot een abonnement. Zo kun je kiezen uit het Budget, Optimaal Gemak en Extra Gezond abonnement.

Bestellen kan op verschillende manieren

Online bestellen: postcode invullen en bezorgmoment kiezen Telefonisch bestellen: bellen naar 085-0406065 Via de vaste bezorgers: ingevuld bestelformulier meegeven, je ontvangt gelijk een nieuw exemplaar

Persoonlijke bezorging van thuismaaltijden: altijd een bekend gezicht

De warme maaltijden aan huis van Tafeltje Dekje worden wekelijks op vaste momenten die je zelf kiest bij jou thuis bezorgd! Je ziet vaak dezelfde bezorger. Voor jou prettig, omdat je een bekend gezicht aan de deur hebt en voor de bezorger prettig zodat de bezorger op de hoogte is van jouw specifieke wensen. Zo zet de bezorger op jouw verzoek de thuismaaltijden bij je in de koelkast, of helpt je met het invullen van de bestellijst.

De Tafeltje Dekje maaltijden voor senioren worden koelvers bij je thuis bezorgd en zijn 5 dagen houdbaar in de koelkast. De maaltijden verwarm je eenvoudig 4 minuten in de magnetron of in de oven, waarbij de verse groenten lekker knapperig blijven.

Nu ik Uitgekookt ken wil ik nooit meer anders. Ik kan weer zelf bepalen wanneer ik wil eten
Mevrouw De Wit
Klant bij Uitgekookt
Stel je eigen proefpakket samen!

4 voor €25!

Tafeltje Dekje van Uitgekookt als Beste Getest!

De uitzonderlijk goede smaak en kwaliteit van onze maaltijden is zelfs de landelijke media niet ontgaan. Van alle maaltijdaanbieders zijn de maaltijden van Uitgekookt door het doorgaans kritische consumentenprogramma Kassa als Beste Getest!

Uitgekookt werkt met vele thuiszorg- en welzijnsorganisaties om senioren thuis van een lekkere en gezonde thuismaaltijd te voorzien. De klanttevredenheid van Tafeltje Dekje Uitgekookt wordt beoordeeld met een 8,9!

Maaltijden voor ouderen via Tafeltje Dekje

De maaltijdservice voor ouderen van Uitgekookt biedt veel voordelen. Een groot voordeel van onze maaltijdvoorziening is dat je zelf kiest wanneer je eet. Selecteer bij het bestellen welke dag de bezorger langskomt. De maaltijden voor senioren zijn samengesteld door chefs en diëtisten. Deze samenwerking zorgt ervoor dat de juiste voedingsstoffen in de maaltijden zitten.

Warme maaltijden aan huis wanneer jij wenst

Je bepaalt zelf wanneer je de maaltijden opwarmt. Dit kan al binnen enkele minuten in de oven of magnetron. Na het opwarmen van het eten geniet je optimaal van de warme maaltijden voor ouderen! Tafeltje Dekje van Uitgekookt is ook geschikt voor maaltijden in zorginstellingen, zoals verzorgingshuizen.

Tafeltje Dekje van Uitgekookt is ook geschikt voor maaltijden in zorginstellingen, zoals verzorgingshuizen.

Maaltijdvoorziening ouderen - ook voor vers fruit!

Bij Uitgekookt kun je ook terecht voor vers seizoensfruit. We proberen daarbij zoveel mogelijk fruitsoorten uit eigen land in de schijnwerpers te zetten. Onze fruitschalen zijn voorzien van seizoensgebonden fruit, genoeg voor een paar dagen zodat je niks weggooit. Je krijgt dezelfde kwaliteit als bij een lokale groenteboer.

Geniet in de zomer bijvoorbeeld van Opal pruimen, geliefd bij de oudere generatie, maar ook steeds meer bij de jeugd. Of proef lekkere Hollandse aardbeien uit onze regio, bijvoorbeeld van Kalter en Polderkoninkjes. Ze worden via onze maaltijdvoorziening voor ouderen aangeboden. Bekijk ze zelf bij onze bijgerechten!

Vragen over Tafeltje Dekje