Maaltijden aan huis

Maaltijden zorginstellingen

Uitgekookt is bij uitstek geschikt om maaltijden bij zorginstellingen te leveren. Deze kunnen op verschillende manieren besteld worden. Daarna worden ze door ons bereid en bezorgd bij de zorginstelling. Ideaal toch?

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en je zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Kipfilet met paddenstoelensaus, puree en snijbonen

Kipfilet met paddenstoelensaus, puree en snijbonen

Bekijk deze maaltijd
Bakschotel van kriel, gehaktballetjes en groenten

Bakschotel van kriel, gehaktballetjes en groenten

Bekijk deze maaltijd
Runderstoofpot met roseval aardappeltjes en boontjes

Runderstoofpot met roseval aardappeltjes en boontjes

Bekijk deze maaltijd

Voordelen van Uitgekookt

Het bestellen van maaltijden voor zorginstellingen bij Uitgekookt brengt vele voordelen met zich mee. Zo is het ideaal wanneer er geen mogelijkheid is om zelf eten te bereiden. Onze maaltijdservice neemt alles uit handen. Zo bereiden onze chefs de gezonde maaltijden op onze moderne locatie. Daarna kunnen de maaltijden op verschillende momenten in de week bezorgd worden bij de zorginstelling.

Wekelijks is er ruime keuze uit nieuwe maaltijden. Deze zijn met zorg samengesteld door onze chefs en voedingsexpert. Ze zijn voorzien van veelal lokaal geteelde ingrediënten. Bij maaltijden voor zorginstellingen is er veel keuze uit de verschillende keukens, zoals Hollandse pot, Italiaans, vis, kip en vegetarisch. Voor ieder wat wils dus!

Bestellen van maaltijden

De maaltijden voor zorginstellingen kunnen op verschillende manieren besteld worden. Zo kan dit eenvoudig online via onze website. Hierbij selecteer je de gewenste maaltijden. Daarnaast zie je in één oogopslag welke ingrediënten en voedingswaarden er in een specifieke maaltijd zitten. Een andere manier om te bestellen is telefonisch. Dit kan naar 085 - 0406065. Onze medewerkers helpen graag met het bestellen. Ook het invullen van een bestelformulier is mogelijk. Deze geef je gemakkelijk af bij de vaste bezorgers.

Je zit als zorginstelling nergens aan vast, maar je hebt wel de mogelijkheid om een bijpassend abonnement af te sluiten. Zo kun je kiezen uit het Budget, Optimaal Gemak en Extra Gezond abonnement.

Dit zijn de ingrediënten van een gezonde maaltijd!

Wil je een verantwoorde maaltijd op tafel zetten? Dan snap je dat je pizza en patat beter kunt laten staan. Maar welke gezonde ingrediënten zijn wél goed in je maaltijd? We zetten het voor je op een rij.

Bereiding van gerechten

Bij de bereiding van de maaltijden worden verse ingrediënten gebruikt, zonder onnodige toevoegingen. Iedere maaltijd bevat verse groente!
Bovendien zorgen de 24 unieke maaltijden ervoor dat je geen enkele dag hetzelfde zal eten. Wist je bijvoorbeeld dat thuiskokers vaak switchen tussen slechts 10 dezelfde maaltijden? Bij Uitgekookt is afwisselen veel eenvoudiger dankzij de variatie in maaltijden. Probeer vandaag nog een proefpakket.

Ontdek onze organisatie

Bezorgd bij de zorginstelling

De kant-en-klaar maaltijden worden koelvers bezorgd bij de zorginstellingen. Dit is mogelijk op 2 momenten in de week en gebeurt in een tijdvak van 1,5 uur. Daarna kunnen de maaltijden maximaal 5 dagen in de koelkast bewaard worden. Ze kunnen eventueel langer in de vriezer worden gestopt, al komt dit de smaak niet ten goede door de kristallen die gevormd worden.

Het opwarmen van de maaltijden voor zorginstellingen kan al in enkele minuten, in de magnetron of oven. De specifieke bereidingstijd is te vinden op de verpakking. Daarna is het genieten geblazen!

Profiteer van onze kennismakingsaanbieding!

Interesse in onze verse maaltijden voor zorginstellingen? Maak dan kennis met Uitgekookt en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: €5,95 per maaltijd! De kant-en-klaar maaltijden worden kosteloos bezorgd door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Vragen over onze maaltijden

  • Onze kant-en-klaar maaltijden zijn zeker gezond!