Maaltijden aan huis

Maaltijden zorginstellingen

Uitgekookt is bij uitstek geschikt om maaltijden bij zorginstellingen te leveren. Deze kunnen op verschillende manieren besteld worden. Daarna worden ze door ons bereid en bezorgd bij de zorginstelling. Ideaal toch?

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en je zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Zuurkoolschotel met gehakt en ananas

Zuurkoolschotel met gehakt en ananas

Bekijk deze maaltijd
Gebraden worst met aardappelen en bietjes

Gebraden worst met aardappelen en bietjes

Bekijk deze maaltijd
Witte bonen in tomaten, gehaktbal en geroosterde tuinbonen

Witte bonen in tomaten, gehaktbal en geroosterde tuinbonen

Bekijk deze maaltijd

Voordelen van Uitgekookt

Het bestellen van maaltijden voor zorginstellingen bij Uitgekookt brengt vele voordelen met zich mee. Zo is het ideaal wanneer er geen mogelijkheid is om zelf eten te bereiden. Onze maaltijdservice neemt alles uit handen. Zo bereiden onze chefs de gezonde maaltijden op onze moderne locatie. Daarna kunnen de maaltijden op verschillende momenten in de week bezorgd worden bij de zorginstelling.

Wekelijks is er ruime keuze uit nieuwe maaltijden. Deze zijn met zorg samengesteld door onze chefs en voedingsexpert. Ze zijn voorzien van veelal lokaal geteelde ingrediënten, waaronder minimaal 150 gram groente. Bij maaltijden voor zorginstellingen is er veel keuze uit de verschillende keukens, zoals Hollandse pot, Italiaans, vis en vegetarisch. Voor ieder wat wils dus!

Bestellen van maaltijden

De maaltijden voor zorginstellingen kunnen op verschillende manieren besteld worden. Zo kan dit eenvoudig online via onze website. Hierbij selecteer je de gewenste maaltijden. Daarnaast zie je in één oogopslag welke ingrediënten en voedingswaarden er in een specifieke maaltijd zitten. Een andere manier om te bestellen is telefonisch. Dit kan naar 085 - 0406065. Onze medewerkers helpen graag met het bestellen. Ook het invullen van een bestelformulier is mogelijk. Deze geef je gemakkelijk af bij de vaste bezorgers.

Je zit als zorginstelling nergens aan vast, maar je hebt wel de mogelijkheid om een bijpassend abonnement af te sluiten. Zo kun je kiezen uit het Budget, Optimaal Gemak en Extra Gezond abonnement.

Dit zijn de ingrediënten van een gezonde maaltijd!

Wil je een verantwoorde maaltijd op tafel zetten? Dan snap je dat je pizza en patat beter kunt laten staan. Maar welke gezonde ingrediënten zijn wél goed in je maaltijd? We zetten het voor je op een rij.

Bereiding van gerechten

Bij de bereiding van de maaltijden worden verse ingrediënten gebruikt, zonder onnodige toevoegingen. Iedere maaltijd moet minimaal 150 gram groente bevatten om genoeg vitamines en mineralen binnen te krijgen. In iedere groente zitten weer andere vitamines, vandaar dat we veel variëren. Daarnaast zijn koolhydraten belangrijk om binnen te krijgen. Deze werken als brandstof en bevatten tevens vezels, B-vitamines, eiwitten, jodium en ijzer. We gebruiken zoveel mogelijk vloeibare bereidingsvetten, omdat dit gezonder is.

Kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt zitten boordevol benodigde voedingsstoffen. Bovendien zorgen de 24 unieke maaltijden ervoor dat je geen enkele dag hetzelfde zal eten. Wist je bijvoorbeeld dat thuiskokers vaak switchen tussen slechts 10 dezelfde maaltijden? Bij Uitgekookt is afwisselen veel eenvoudiger dankzij de variatie in maaltijden. Probeer vandaag nog een proefpakket.

Ontdek onze organisatie

Bezorgd bij de zorginstelling

De kant-en-klaar maaltijden worden koelvers bezorgd bij de zorginstellingen. Dit is mogelijk op 2 momenten in de week en gebeurt in een tijdvak van 1,5 uur. Daarna kunnen de maaltijden maximaal 5 dagen in de koelkast bewaard worden. Ze kunnen eventueel langer in de vriezer worden gestopt, al komt dit de smaak niet ten goede door de kristallen die gevormd worden.

Het opwarmen van de maaltijden voor zorginstellingen kan al in enkele minuten, in de magnetron of oven. De specifieke bereidingstijd is te vinden op de verpakking. Daarna is het genieten geblazen!

Profiteer van onze kennismakingsaanbieding!

Interesse in onze verse maaltijden voor zorginstellingen? Maak dan kennis met Uitgekookt en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25! De kant-en-klaar maaltijden worden kosteloos bezorgd door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Vragen over onze maaltijden

  • Nee, maar binnen 4 minuten heb je al een warme maaltijd op tafel staan, door hem te verwarmen in de magnetron.