Rudolph's Specials

Maaltijden op Meesterkokniveau

Lekkere en gezonde gerechten op Meesterkokniveau, door tv-chef Rudolph van Veen. Gewoon bij je thuisbezorgd. Probeer jij ze ook?

Gerechten van topniveau
Gewoon bij je thuis
Door Meesterkok Rudolph
Bekend van o.a. 24Kitchen
Lekker en gezond
Boordevol verse ingrediënten
Alleen opwarmen
Al in 4 minuten op tafel

Rudolph Specials

Elke week staan er twee Rudolph Specials op het menu. Boordevol verse ingrediënten en met liefde bereid. Probeer ze ook!

Boeuf bourguignon, gratin en rode wijn-champignons

Boeuf bourguignon, gratin en rode wijn-champignons

Bekijk deze maaltijd
Romige spruitjes met gerookte zalm

Romige spruitjes met gerookte zalm

Bekijk deze maaltijd
Bekijk alle maaltijden

Fan van Uitgekookt

“Je proeft het of iets met liefde gekookt is. Omgekeerd raad ik aan om uit de keuken weg te blijven als je eigenlijk niet zo’n zin hebt om te koken. Daarom ben ik zo’n fan van de maaltijden van Uitgekookt. Boordevol verse en smaakvolle ingrediënten en met veel liefde en passie bereid door de chefs. De perfecte oplossing als je goed wilt eten, zonder te koken. Dat zou iedereen zichzelf toch moeten gunnen." - Rudolph van Veen

Rudolph over Uitgekookt

Waarom Uitgekookt volgens Rudolph de perfecte oplossing is als je gezond wilt eten, zonder te koken.

Tv-chef Rudolph over zijn samenwerking met Uitgekookt

Rudolph over zijn specials

Rudolph's Special: Boeuf bourguignon, gratin en rode wijn-champignons
Rudolph's Special: Romige spruitjes met gerookte zalm

Hoe kan Meesterkok Rudolph van Veen zijn Uitgekookt specials nou beter omschrijven dan in een video?

Wie is Rudolph van Veen?

Rudolph van Veen (1967) wist als kleine jongen al dat hij kok wilde worden. Op zijn 27e behaalde hij de titel SVH Meesterkok, de hoogst haalbare graad die een kok in Nederland kan behalen. Inmiddels kookt hij jaren voor tv. Hij werd vooral bekend door zijn optreden in het populaire RTL-programma Life & Cooking en zijn programma's voor 24Kitchen. En nu staat hij bij ons in de keuken!

Goed om te weten

  • In de meeste gevallen kan je tot drie dagen voor een bezorgdag bestellen. Er kunnen afwijkingen zijn i.v.m. je postcodegebied. Ook kunnen één of meerdere maaltijden eerder uitverkocht zijn door een beperkte beschikbaarheid van ingrediënten. Wacht dus niet te lang met bestellen. Bestel je minimaal 7 dagen voor het door jou gekozen bezorgmoment? dan krijg je zelfs € 0,99 korting op je bestelling. Zo voorkomen we samen voedselverspilling, doordat we dan heel gericht ingrediënten kunnen inkopen.