Maaltijden aan huis

Verse maaltijden van Uitgekookt

Een verse maaltijd bestel je bij Uitgekookt. Iedere maaltijd zit vol groenten en de koks koken zonder onnodige toevoegingen. De smaak van de verse groenten blijft extra goed behouden dankzij een speciaal kookproces en verpakkingswijze.

Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en je zit nergens aan vast

Maaltijden

Week 42

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Bekijk het weekmenu

Dagverse maaltijden

De dagverse maaltijden van Uitgekookt zijn zeer gezond. De verse maaltijden bevatten lokale ingrediënten en verse groenten. Vandaag geoogst, morgen op je bord. Iedere week vind je in de webshop 24 maaltijden waar je uit kiest, waardoor gevarieerd eten een eitje wordt. Deze maaltijden verschillen per week, maar de categorieën zijn iedere week gelijk: 1. Hollands 2. Werelds 3. Vis/ vega 4. Keuze van de chef

Verse kant-en-klaar maaltijden

Kant-en-klaar maaltijden hebben niet altijd een goede reputatie. Zo bevatten ze vaak te veel zout, vet of missen ze belangrijke voedingsstoffen. Maar wij vinden dat iedereen gezond moet kunnen eten, ook als je niet in de gelegenheid bent om te koken. Daarom bieden wij verse kant-en-klaar maaltijden aan. De koks maken gebruik van lokale en verse ingrediënten. Daarnaast koken de koks zonder onnodige toevoegingen. De maaltijden worden op een unieke manier gekookt en verpakt, waardoor de vitamines zo veel mogelijk behouden blijven. Ook wanneer jij de maaltijden thuis nog eens opwarmt.

De koks en diëtisten zorgen ervoor dat de maaltijden, naast vitamines, ook genoeg andere voedingsstoffen bevatten. Zo bevatten de maaltijden koolhydraten, goede vetten en eiwitten. Dit zijn voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Wil je precies weten wat er in een maaltijd zit? Dat kan! Tijdens het bestelproces kun je op iedere maaltijd klikken. Zodra je er op klikt, komen alle ingrediënten tevoorschijn. Zo bepaal je zelf of een maaltijd binnen jouw voedingspatroon past.

Dat de vers bereide maaltijden van Uitgekookt gezond zijn, dat wist je ondertussen al. Maar wist je dat elke maaltijd 150 tot 200 gram verse groente bevat? Hierdoor weet je zeker dat je de benodigde vitamines, ijzer en calcium binnen zal krijgen. Kies bijvoorbeeld voor het ‘Gezond variëren’ maaltijdpakket. Dan eet je elke dag iets anders, zodat je alles binnenkrijgt wat nodig is. Dit pakket is voorzien van vijf verschillende soorten maaltijden:

  • Een pasta;
  • Een gerecht met rijst (of een andere graansoort);
  • Een aardappels-groente-vleesgerecht;
  • Een maaltijd met vis;
  • Een vegetarisch gerecht.

Wat maakt de maaltijden van Uitgekookt gezond?

Bij Uitgekookt vinden we dat iedereen altijd gezond moet kunnen eten. Ook als je zelf geen tijd, zin of puf hebt om te koken. Daarom is het natuurlijk van belang, dat onze maaltijden gezond zijn. We doen dan ook ons uiterste best om elke week weer maaltijden aan te bieden, die passen binnen een gezond en gevarieerd voedingspatroon. We leggen je graag uit wat onze maaltijden zo gezond maakt!

Verse maaltijden aan huis

Wil je graag verse maaltijden aan huis krijgen? Bestel verse maaltijden bij Uitgekookt. De maaltijden van Uitgekookt zijn ontzettend makkelijk te bestellen in de webshop. In de eerste stap voer je je postcode in. Op basis van je postcode krijg je verschillende bezorgmomenten en kies je zelf het moment die jouw voorkeur heeft. Vervolgens kom je bij alle maaltijden terecht. Kies de maaltijden uit die jij graag wilt. Worden het spareribs, een zuurkoolschotel, pulled pork in een wrap of toch bloemkoolrijst met vegaballetjes? Als je jouw favoriete maaltijden hebt uitgekozen, check je voor de zekerheid nog even je winkelmand. Als laatste stap reken je af en dan hoef je alleen nog maar te wachten tot de maaltijden bezorgd worden. Lukt het toch niet helemaal om online de bestelling te plaatsen? Het kan ook telefonisch. Maar ook andere mensen kunnen een bestelling voor je plaatsen, zoals familieleden, vrienden of buren.

Verse maaltijd thuisbezorgd

Zodra de bestelling is geplaatst, hoef je alleen nog maar te wachten tot de bezorger jouw verse maaltijd thuisbezorgd. De maaltijden worden gekoeld bezorgd. Zodra ze zijn bezorgd, bewaar je ze nog vijf dagen in de koelkast. Wil je de verse maaltijden opeten? Dan hoef je ze alleen maar een paar minuten op te warmen in de magnetron. De maaltijden kunnen langer bewaard worden in de diepvries, maar houd er dan rekening mee dat dit invloed kan hebben op de smaak.

De bezorger die jouw verse maaltijden thuisbezorgd, herken je misschien wel. Uitgekookt werkt namelijk vooral met vaste bezorgers. Als je wilt, kun je zelfs bij de bezorger een bestelling plaatsen voor de week erop. Uitgekookt biedt geen abonnementen aan. Het bestellen bij Uitgekookt is dus geheel vrijblijvend. Je bepaalt zelf het aantal maaltijden en welke week je ze wilt ontvangen. Dankzij het feit dat de maaltijden koelvers worden geleverd, bepaal je zelf op welk tijdstip je gebruik wilt maken van de maaltijd. Dit is dan ook het grote verschil met bijvoorbeeld tafeltje dekje.

Proefpakket met verse maaltijden

Is het je eerste keer bij Uitgekookt? Dan bestel je voor slechts €19,95 een proefpakket met vier maaltijden naar keuze. Je betaalt geen verzendkosten. Door middel van het proefpakket kom je erachter of de maaltijdservice van Uitgekookt wat voor jou is. Heb jij al een favoriete maaltijd?

Probeer 4 kennismakingsmaaltijden voor maar €19,95

Vragen over onze verse maaltijden

  • De maaltijden van Uitgekookt worden dagvers bereid. De verse maaltijden bevatten lokale ingrediënten en verse groenten. Vandaag geoogst, morgen op je bord. Iedere week vind je in de webshop 24 maaltijden waar je uit kiest.