Catering Uitgekookt

Verse maaltijden aan huis

Een verse maaltijd bestel je bij Uitgekookt. Iedere maaltijd zit vol groenten en de koks koken zonder onnodige toevoegingen. De smaak van de verse groenten blijft extra goed behouden dankzij ons speciale kookproces en verpakkingswijze.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door onze eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus je zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe verse maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en voedingsexpert, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Tomatenrisotto met lichtpittige balletjes en groenten

Tomatenrisotto met lichtpittige balletjes en groenten

Bekijk deze maaltijd
Curry stoofpotje met kip, groenten en rijst

Curry stoofpotje met kip, groenten en rijst

Bekijk deze maaltijd
Tagliatelle met zalm en spinazie in roomsaus

Tagliatelle met zalm en spinazie in roomsaus

Bekijk deze maaltijd

Verse maaltijden

De dagverse maaltijden van Uitgekookt zijn zeer gezond en bevatten lokale ingrediënten en verse groenten. Vandaag geoogst, morgen op je bord. Iedere week kies je uit 24 verschillende verse maaltijden, waardoor gevarieerd eten een eitje wordt. De verse maaltijden zijn onderverdeeld in vier categorieën:

Verse kant-en-klaarmaaltijden

Kant-en-klaarmaaltijden hebben niet altijd een goede reputatie. Zo bevatten ze vaak te veel zout en vet of missen ze belangrijke voedingsstoffen. Maar wij vinden dat iedereen gezond moet kunnen eten, ook als je niet in de gelegenheid bent om te koken. Daarom bieden wij verse kant-en-klaar maaltijden aan. Onze koks maken gebruik van lokale en verse ingrediënten. Daarnaast koken ze zonder onnodige toevoegingen. De maaltijden worden op een unieke manier gekookt en verpakt, waardoor de smaak goed behouden blijft. Ook wanneer jij de makkelijke maaltijden thuis nog eens opwarmt.

Wil je precies weten wat er in een verse kant-en-klaarmaaltijd zit? Dat kan! Tijdens het bestelproces kun je op iedere maaltijd klikken. Zodra je erop klikt, komen alle ingrediënten tevoorschijn. Zo bepaal je zelf of een verse maaltijd binnen jouw voedingspatroon past.

Verse maaltijd bestellen

Je kunt op verschillende manieren onze verse maaltijden bestellen, bijvoorbeeld via de website. Voer je adresgegevens in en kies jouw gewenste bezorgmoment uit. Kies vervolgens de verse maaltijden uit die je wilt bestellen. Check daarna jouw winkelmandje. Klopt alles? Dan kun je afrekenen en de verse maaltijden bestellen. Vervolgens hoef je alleen nog maar te wachten tot de verse maaltijden aan huis worden bezorgd!

Wat maakt de maaltijden van Uitgekookt gezond?

Bij Uitgekookt vinden we dat iedereen altijd gezond moet kunnen eten. Ook als je zelf geen tijd, zin of puf hebt om te koken. Daarom is het natuurlijk van belang, dat onze maaltijden gezond zijn. We doen dan ook ons uiterste best om elke week weer maaltijden aan te bieden, die passen binnen een gezond en gevarieerd voedingspatroon. We leggen je graag uit wat onze maaltijden zo gezond maakt!

Verse maaltijden thuisbezorgd

Zodra de bestelling is geplaatst, hoef je alleen nog maar te wachten tot de bezorger jouw verse maaltijd thuisbezorgd. De maaltijden worden gekoeld bezorgd. Zodra ze zijn bezorgd, bewaar je ze nog vijf dagen in de koelkast. Wil je de verse maaltijden opeten? Dan hoef je ze alleen maar een paar minuten op te warmen in de magnetron. Zo makkelijk is avondeten zonder te koken! De maaltijden kunnen langer bewaard worden in de diepvries, maar dit kan invloed hebben op de smaak.

Uitgekookt werkt namelijk vooral met vaste bezorgers. Grote kans dat jouw verse maaltijden steeds door dezelfde bezorger worden thuisbezorgd. Als je wilt, kun je zelfs bij de bezorger een bestelling plaatsen voor de week erop. Je zit nergens aan vast, maar je hebt wel de mogelijkheid om een abonnement te nemen. Zo kun je kiezen uit het Budget, Optimaal Gemak en Extra Gezond abonnement. Doordat de maaltijden koelvers worden geleverd, bepaal je zelf op welk tijdstip je de verse maaltijden wil eten.

Proefpakket met verse maaltijden

Is het je eerste keer bij Uitgekookt? Maak dan kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 verse maaltijden voor € 25! Je betaalt geen verzendkosten. Door middel van het proefpakket kom je erachter of de maaltijdservice van Uitgekookt wat voor jou is. Heb jij al een favoriete verse maaltijd?

Stel je eigen proefpakket samen!

4 maaltijden voor € 25!

Vragen over onze verse maaltijden

  • De exacte cijfers vind je op onze pagina over maaltijdlabels. Verder zie je op het menu op onze website per maaltijd wat er precies in zit.