Verse maaltijden aan huis

Een verse maaltijd bestel je bij Uitgekookt. Iedere maaltijd zit vol groenten en de koks koken zonder onnodige toevoegingen. De smaak van de verse groenten blijft extra goed behouden dankzij ons speciale kookproces en verpakkingswijze.

header image
usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Steengoede bezorging
Zeer betrouwbare levering door onze eigen bezorgers
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 verschillende maaltijden
usp icon
Vast of flexibel
Plaats een losse bestelling of neem een abonnement

Verse maaltijden

De dagverse maaltijden van Uitgekookt zijn zeer gezond en bevatten lokale ingrediënten en verse groenten. Vandaag geoogst, morgen op je bord. Iedere week kies je uit 24 verschillende verse maaltijden, waardoor gevarieerd eten een eitje wordt. De verse maaltijden zijn onderverdeeld in vier categorieën:

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe verse maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en voedingsexpert, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Probeer je eerste maaltijden

Voor maar € 5,95 per stuk!

Verse maaltijden thuisbezorgd

Zodra de bestelling is geplaatst, hoef je alleen nog maar te wachten tot de bezorger jouw verse maaltijd thuisbezorgd. De maaltijden worden gekoeld bezorgd. Zodra ze zijn bezorgd, bewaar je ze nog vijf dagen in de koelkast. Wil je de verse maaltijden opeten? Dan hoef je ze alleen maar een paar minuten op te warmen in de magnetron. Zo makkelijk is avondeten zonder te koken! De maaltijden kunnen langer bewaard worden in de diepvries, maar dit kan invloed hebben op de smaak.

Zo werkt bestellen bij Uitgekookt

Afbeelding stap
BestellenSelecteer je maaltijden
Afbeelding stap
BereidenOnze chefs bereiden je maaltijden
Afbeelding stap
BezorgenGekoeld en in een tijdvak van één uur
Afbeelding stap
OpwarmenWanneer het jou uitkomt, in slechts 4 minuten

Verse kant-en-klaarmaaltijden

Kant-en-klaarmaaltijden hebben niet altijd een goede reputatie. Zo bevatten ze vaak te veel zout en vet of missen ze belangrijke voedingsstoffen. Maar wij vinden dat iedereen gezond moet kunnen eten, ook als je niet in de gelegenheid bent om te koken. Daarom bieden wij verse kant-en-klaar maaltijden aan. Onze koks maken gebruik van lokale en verse ingrediënten. Daarnaast koken ze zonder onnodige toevoegingen. De maaltijden worden op een unieke manier gekookt en verpakt, waardoor de smaak goed behouden blijft. Ook wanneer jij de makkelijke maaltijden thuis nog eens opwarmt.

Wil je precies weten wat er in een verse kant-en-klaarmaaltijd zit? Dat kan! Tijdens het bestelproces kun je op iedere maaltijd klikken. Zodra je erop klikt, komen alle ingrediënten tevoorschijn. Zo bepaal je zelf of een verse maaltijd binnen jouw voedingspatroon past.

Verse maaltijd bestellen

Uitgekookt werkt namelijk vooral met vaste bezorgers. Grote kans dat jouw verse maaltijden steeds door dezelfde bezorger worden thuisbezorgd. Als je wilt, kun je zelfs bij de bezorger een bestelling plaatsen voor de week erop. Je zit nergens aan vast, maar je hebt wel de mogelijkheid om een abonnement te nemen. Zo kun je kiezen uit het Budget, Optimaal Gemak en Extra Gezond abonnement. Doordat de maaltijden koelvers worden geleverd, bepaal je zelf op welk tijdstip je de verse maaltijden wil eten.

Proefpakket met verse maaltijden

Is het je eerste keer bij Uitgekookt? Maak dan kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: € 5,95 per maaltijd! Je betaalt geen verzendkosten. Door middel van het proefpakket kom je erachter of de maaltijdservice van Uitgekookt wat voor jou is. Heb jij al een favoriete verse maaltijd?

Proefpakket bestellen

Vragen over onze verse maaltijden

  • De exacte cijfers vind je op onze pagina over maaltijdlabels. Verder zie je op het menu op onze website per maaltijd wat er precies in zit.