Maaltijden


Bestel een Hollandse pot

Wat is er nou lekkerder dan een gezonde Hollandse pot? Bij Uitgekookt kies je wekelijks uit 24 kant-en-klaar maaltijden waaronder de Hollandse pot. Deze worden gratis aan huis bezorgd!

Hollandse pot bezorgd aan huis

Een Hollandse pot bezorgd aan huis? Het kan bij de maaltijdservice van Uitgekookt. Iedere week biedt Uitgekookt maar liefst 24 verschillende maaltijden aan. Deze maaltijden zijn verdeeld in vier categorieën: Nederlands, buitenlands, vis en vega. Dus je kunt elke week optimaal genieten van de lekkerste én gezondste stamppotten. Of worden het toch stoofperen of asperges? Een Hollandse pot bezorgd aan huis biedt vele voordelen. Zo bepaal jij zelf wanneer je de verse makkelijke maaltijd opwarmt. Na enkele minuten opwarmen in de oven of magnetron kun je al genieten. Daarnaast biedt Uitgekookt geen abonnementsvorm, dus je zit nergens aan vast.

Uitgekookt is ontstaan uit 6 generaties waarbij gezonde voeding altijd hoog in het vaandel heeft gestaan. Wat begon als een vooruitstrevende groentewinkel, die als eerste gewassen en gesneden groente verkocht, is Uitgekookt uitgegroeid tot een ideale maaltijdservice. Onze Hollandse pot is bereid met dagverse en groenten van veelal lokale telers.

Een Hollandse pot bestellen

Een Hollandse pot bestellen is heel eenvoudig. Dit doe je bijvoorbeeld via onze website. Het hele weekmenu vind je in de webshop. Tot maar liefst vier weken vooruit zie je de maaltijden van iedere week. Zo kun je gemakkelijk een Hollandse pot bestellen voor meerdere weken! Het is ook mogelijk om telefonisch of bij de bezorger maaltijden te bestellen. Bellen doe je naar 085 - 0406065. Onze vaste bezorgers helpen je daarnaast graag met het invullen van een bestelformulier. Nadien ontvang je een nieuw formulier voor de week erna. Vind je het zelf een beetje lastig of ingewikkeld om te bestellen? Kinderen, buren, broers en zussen, of vrienden kunnen ook voor jou bestellen. Indien gewenst stuurt Uitgekookt de factuur ook naar diegene toe.

Hollandse pot thuisbezorgd: proefpakket!

Wil je ook een Hollandse pot thuisbezorgd krijgen? Maak dan kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: €5,95 per maaltijd! Deze worden kosteloos bij jou aan huis bezorgd. In het bestelproces zie je waar je uit kunt kiezen. Een Hollandse pot mag hierbij uiteraard niet ontbreken!

De gezonde avondmaaltijden van Uitgekookt hoef je natuurlijk niet zelf op te halen. De Hollandse pot wordt gratis thuisbezorgd! Tijdens het bestelproces geef je zelf aan wanneer het bezorgd mag worden. Zo weet je zeker dat je thuis bent en de maaltijden kan aannemen van de bezorger. De bezorger ken je misschien wel, want we werken normaal gesproken met vaste bezorgers. Hierdoor heb je een vertrouwd gevoel én weet de bezorger wat jouw voorkeuren zijn. De bezorger helpt je ook graag met het invullen van een nieuw bestelformulier. Maar natuurlijk kan je ook gewoon online bestellen. Wat jij het fijnste vindt!

Hoe gezond is een Hollandse pot?

Uitgekookt bewijst dat een Hollandse pot nóg gezonder kan zijn. De kant-en-klaar maaltijden van onze maaltijdservice zijn gezond en lekker. Iedere week kun je weer maaltijden bestellen, waaronder de gezonde Hollandse pot. Iedere maaltijd 150 tot 200 gram groente. Dankzij een speciaal kookproces blijven de groentes knapperig, ook als je thuis nog de maaltijd opwarmt. De Hollandse pot is eveneens gezond doordat er geen onnodige toevoegingen in zitten.

Wil je zo min mogelijk zout, suiker of vet eten? Kies dan voor onze ‘gezondste keuze’ maaltijden. Je herkent ze aan het label. De gezonde Hollandse pot is eveneens voorzien van verse groenten van het seizoen. Uitgekookt gebruikt zoveel mogelijk seizoensgroenten van lokale telers. We stomen of koken de groente waarna de maaltijd heel snel weer wordt afgekoeld. De groenten zullen hierdoor niet pasteuriseren en ook niet invriezen. Dankzij deze koeltechniek en een speciale verpakkingstechniek is de maaltijd toch 5 dagen houdbaar, zolang het gekoeld bewaard wordt.