Bestellen bij Uitgekookt

Zo werkt het

Vol passie werken we aan onze missie; het leveren van dagverse, gezonde én lekkere maaltijden voor iedereen. Er is wekelijks keuze uit 24 verschillende kant-en-klaarmaaltijden waarbij er elke week weer nieuwe gerechten op het menu staan. Bij Uitgekookt vinden we een gezond eetpatroon voor iedereen belangrijk. Daar helpen wij graag bij, door gezond eten echt lekker te maken en door het heel eenvoudig bij je thuis te bezorgen.

Zo werkt Uitgekookt

  1. Jij bestelt. Online, via je bezorger of telefonisch en tot wel 4 weken vooruit.
  2. De ingrediënten komen bij ons binnen. Precies genoeg, zodat we niks verspillen.
  3. Wij gaan koken. 100% vers, zonder onnodige toevoegingen en met liefde bereid.
  4. Onze bezorgers gaan op pad. Je krijgt je maaltijden thuisbezorgd door jouw persoonlijke bezorger. Je bewaart ze maximaal 5 dagen in je koelkast.
  5. Jij geniet. Kort opwarmen en smullen van een verse maaltijd!

Stap 1

BestellenSelecteer je maaltijden

Stap 2

BereidenOnze chefs bereiden jouw maaltijden

Stap 3

BezorgenGekoeld en in een tijdvak van 1,5 uur

Stap 4

OpwarmenWanneer het jou uitkomt in slechts 4 minuten

Stap 1: Bestellen

Maaltijden bestellen bij Uitgekookt is heel eenvoudig. en kan online, telefonisch of via de bezorger. Tot wel vier weken vooruit

  1. Online - Online kun je eenvoudig de maaltijden zien. Voer je postcode en kies je bezorgmoment. Je ziet gelijk alle maaltijden die beschikbaar zijn maak je keuze uit minimaal twee maaltijden per bezorgmoment. Je kunt online ook voor meerdere bezorgmomenten tegelijkertijd bestellen.
  2. Via de bezorger - Ingevulde bestelformulieren kan aan de bezorger meegegeven. De bezorger verwerkt de bestelling en geeft, als je dat wil bij je volgende bezorging weer een nieuw bestelformulier.
  3. Telefonisch- Lukt het niet via de website of via de bezorger? Neem dan contact op met onze klantenservice via 085 - 0406065 om je bestelling door te geven. Zij nemen indien gewenst het menu met je door om zo de juiste maaltijden te selecteren.
Bij Uitgekookt zit je niet vast aan een abonnement
Geen verplichtingen dus, dat is wel zo prettig

Stap 2: Bereiden

Vers geoogst

Zorgvuldig geselecteerde en veelal lokale telers leveren bijna dagelijks de verse ingrediënten voor de maaltijden van Uitgekookt. Onze telers zijn mensen met echte passie voor hun vak. Neem bijvoorbeeld Peter en Paula Hollander uit IJsselmuiden. Al veertig jaar kweken zij met liefde zalige bonen en raapstelen. Echte vakmensen. De sappige blaadjes en knapperige stelen van de raapstelen zijn bijvoorbeeld lekker in stamppot en salades.

Vers bereid

Omdat ingrediënten vers moeten zijn, staan er bij Uitgekookt uitsluitend seizoensgerechten op het menu. Bij ons komt er niks uit een pakje. Zodra de verse ingrediënten ‘s morgens worden binnengebracht, gaan onze chefs aan het werk. Omdat er elke week andere maaltijden op het menu staan, blijft het koken ook leuk en afwisselend. Wij kunnen met trots zeggen: “vandaag geoogst is morgen op uw bord.”

Vers verpakt

Je kunt je maaltijden 5 dagen in je koelkast bewaren. Tijdens het transport vervoeren wij de maaltijden altijd koelvers, zodat deze zo vers mogelijk bij jou worden bezorgd.

Een kijkje in de keuken!

Hoe kook je lekker en gezond voor heel Nederland? Wij geven je een kijkje in onze keuken!
Een kijkje in de keuken!

Stap 3: Bezorgen

Kies je bezorgtijd

Bij elke bestelling die je doorgeeft kan je een bezorgmoment kiezen dat jou het beste uitkomt. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling en een tijdvak waarin jouw bezorger aan de deur staat

Gratis bezorging bij 3 maaltijden

Wij bezorgen jouw maaltijden helemaal gratis. Voorwaarde is alleen dat je minimaal 5 dagen voor de levering je bestelling plaatst en minimaal 3 hoofdmaaltijden bestelt. Zo kunnen wij beter plannen en voor jou de kosten laag houden.

Koelvers Geleverd

De maaltijden worden koelvers bij je thuis geleverd. We houden de temperatuur van onze maaltijden goed in de gaten zodat ze nooit te warm worden tijdens het transport. Zo blijven de maaltijden vers en veilig.

Persoonlijk en herkenbaar

Meestal tref je dezelfde bezorger bij je aan de deur. Dat is voor jou prettig omdat het een bekend gezicht is. Voor de bezorger is het fijn omdat hij of zij zo beter met jouw specifieke bezorgwensen rekening kan houden.
De bezorger

Stap 4: Opwarmen

Even in de magnetron of oven

Je kan jouw verse gerechten eenvoudig verwarmen in de oven of magnetron. Op het etiket staat hoe lang en op welke temperatuur je het gerecht moet verwarmen. De maaltijd kan je in het bakje verwarmen en vervolgens op je bord scheppen. Eet smakelijk!

Veel gestelde vragen

  • Onze maaltijden wel! Ze zitten boordevol verse groenten en andere belangrijke bouwstoffen. Ook laten we onnodige toevoegingen achterwege. Lees er meer over in ons blog.

Maak ook kennis met Uitgekookt en bestel een proefpakket

4 maaltijden voor maar € 19,95