Maaltijden aan huis

Tafeltje Dekje in Limburg

Voor veel ouderen in Limburg is dagelijks koken een enorme opgave of zelfs niet meer mogelijk. Voor diegenen verzorgt Uitgekookt tafeltje dekje in Limburg. Onze kant-en-klaar maaltijden zijn gezond, smaakvol en vers en ze zijn ook nog eens zeer vitaminerijk!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Uitgekookt bezorgt maaltijden aan huis; het tafeltje dekje voor senioren.

Tafeltje Dekje van Uitgekookt is speciaal op de behoefte van ouderen afgestemd en biedt verschillende voordelen. De tafeltje dekje maaltijden kunt u op meerdere momenten in de week bij u thuis laten bezorgen. Veelal zult u steeds dezelfde bezorger bij u aan de deur treffen. Voor u is prettig dat u altijd een bekend gezicht aan de deur heeft en voor de bezorger is het fijn want zo kan hij met uw specifieke wensen rekening houden. Zo zet de bezorger op uw verzoek de maaltijden bij u in de koelkast en helpt u zo nodig met het invullen van de nieuwe bestellijst.

De Tafeltje Dekje maaltijden worden koelvers en gratis bij u thuis bezorgd en zij zijn dan nog 5 dagen houdbaar in de koelkast. Het verwarmen gaat eenvoudig in de magnetron of in de oven waarbij de verse groentes altijd lekker knapperig blijven. Wel zo fijn dat u zelf kunt bepalen wanneer u de maaltijden opwarmt. Dit is dan ook het grote verschil met de gebruikelijke tafeltje dekje maaltijden. Na enkele minuten is het genieten geblazen!

Hoe gezond zijn de tafeltje dekje maaltijden?

Elke maaltijd bevat 150- 200 gram groente en ook zijn een groot aantal tafeltje dekje maaltijden laag in zout. Daarnaast zijn de tafeltje dekje maaltijden voorzien van vele bouwstoffen. Elke week is er keuze uit meer dan 20 verschillende maaltijden die variëren van vegetarisch, maaltijden met vlees of vis, Oosters eten tot een oer Hollandse stamppot. Er zijn dus veel mogelijkheden om te variëren!

Mevrouw De Wit, klant bij Uitgekookt

Nu ik Uitgekookt ken wil ik nooit meer anders. Ik kan weer zelf bepalen wanneer ik wil eten

Tafeltje Dekje test: Uitgekookt op kwaliteit als beste getest!

De uitzonderlijke goede smaak en de prima kwaliteit van Uitgekookt zijn ook de landelijke media niet ontgaan. Van alle tafeltjedekje aanbieders is Uitgekookt door het doorgaans kritische consumentenprogramma Vara Kassa als Beste Getest. En ook in de tafeltje dekje test van de Consumentenbond komt Uitgekookt als één van de beste maaltijdverzorgers uit de bus! Uitgekookt werkt samen met een groot aantal thuiszorg- en welzijnsorganisaties om op die manier ouderen thuis te voorzien van lekker en gezond eten. De klanttevredenheid van Uitgekookt maaltijdservice wordt dan ook beoordeeld met een 8,8!

Wat kost een tafeltje dekje maaltijd?

De prijzen van Tafeltje Dekje maaltijden variëren. Wil je eens Tafeltje Dekje maaltijden uitproberen? Maak dan kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25! Deze maaltijden worden gratis thuisbezorgd.

Hoe kan ik tafeltje dekje bestellen in Limburg?

Het regelen van tafeltje dek je is heel gemakkelijk en het kost u maar een paar minuten. Op de pagina maaltijdservice voert uw postcode in en selecteert u het gewenste bezorgmoment. Vervolgens kiest u de maaltijden die u thuis bezorgd wilt krijgen en rondt u de bestelling af via het winkelmandje. Het voordeel van online bestellen is dat ook uw kinderen op afstand uw bestellingen voor u kunnen plaatsen.

Mocht u niet over internet beschikken, dan kunt u ook via het tafeltje dekje telefoonnummer in Limburg 085-0406065 bestellen. Onze medewerkers helpen u graag bij het bestellen van tafeltje dekje maaltijden in Limburg. Daarnaast kunt u ook uw bestelling doorgeven aan uw vaste bezorgers. Zij nemen het ingevulde formulier mee en geven u een nieuwe formulier voor de week erop. Er zijn dus verschillende mogelijkheden om tafeltje dekje te bestellen.

Zit ik vast aan een abonnement bij tafeltje dekje?

Het bestellen van maaltijden bij Uitgekookt is geheel vrijblijvend. Wij hebben geen abonnementsverplichting waardoor u op elk moment kunt stoppen wanneer u wilt. Mocht u een weekje willen overslaan, dan is dat helemaal geen probleem. U bepaalt zelf het aantal maaltijden die u wekelijks wilt ontvangen. Deze kunnen op twee momenten bij u thuisbezorgd worden.

Tafeltje dekje maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Stamppot hutspot met rookworst

Stamppot hutspot met rookworst

Bekijk deze maaltijd
Oma's hachee met boontjes en aardappelpuree

Oma's hachee met boontjes en aardappelpuree

Bekijk deze maaltijd
Rode curry met kipfilet en gekruide bloemkoolrijst

Rode curry met kipfilet en gekruide bloemkoolrijst

Bekijk deze maaltijd