Maaltijden aan huis

Tafeltje Dekje in Cuijk

Voor veel ouderen in Cuijk is het koken van een dagelijkse maaltijd een enorme opgave of zelfs niet meer mogelijk. Uitgekookt verzorgt voor hen Tafeltje Dekje in Cuijk. Onze verse en smaakvolle kant-en-klaar maaltijden zijn zeer gezond want ze zitten boordevol vitamines!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Warme maaltijden voor ouderen in Cuijk

Tafeltje Dekje van Uitgekookt is speciaal op de behoefte van ouderen afgestemd en biedt verschillende voordelen. Wij bereiden veel Tafeltje Dekje maaltijden met weinig zout en elke maaltijd bevat 150 - 200 gram groente. Elke week kunt u kiezen uit zeker 20 verschillende kant-en-klaar maaltijden variërend van maaltijden met vlees of vis, vegetarisch, Oosters eten tot een oer Hollandse stamppot. Bij iedere maaltijd ziet u precies wat de ingrediënten zijn, waardoor u zelf beoordeelt of een maaltijd binnen uw dieet past.

Uitgekookt bezorgt maaltijden aan huis; het Tafeltje Dekje voor senioren

Onze Tafeltje Dekje maaltijden worden op meerdere momenten in de week bij u thuis bezorgd in Cuijk. Gewoonlijk treft u steeds dezelfde bezorger bij u aan de deur. Dat telkens een bekend gezicht aan de deur komt is prettig voor u en onze bezorger kan hierdoor rekening houden met uw specifieke wensen. Desgewenst helpt onze bezorger u bij het invullen van de bestellijst en zet hij uw maaltijden bij u in de koelkast. Al onze Tafeltje Dek je maaltijden worden gratis en koelvers bij u thuis bezorgd en zij zijn daarna nog 5 dagen houdbaar in de koelkast. Onze maaltijden verwarmt u eenvoudig en snel in de magnetron of in de oven. De maaltijden worden op een speciale manier bereid, waardoor de verse groentes altijd lekker knapperig blijven.

Mevrouw De Wit, klant bij Uitgekookt

Nu ik Uitgekookt ken wil ik nooit meer anders. Ik kan weer zelf bepalen wanneer ik wil eten

Tafeltje Dekje test: Uitgekookt op kwaliteit als beste getest!

De uitzonderlijke goede smaak en de prima kwaliteit van Uitgekookt zijn ook de landelijke media niet ontgaan. Uitgekookt komt als één van de beste maaltijdverzorgers uit de bus in de tafeltje dekje test van de Consumentenbond! En van alle tafeltjedekje aanbieders is Uitgekookt door het doorgaans kritische consumentenprogramma Vara Kassa zelfs als Beste Getest. Teneinde senioren thuis van lekker en gezond eten te voorzien, werkt Uitgekookt samen met een groot aantal van thuiszorg- en welzijnsorganisaties. De maaltijdservice van Uitgekookt wordt qua klanttevredenheid dan ook met een dikke 8,8 beoordeeld!

Wat kost een Tafeltje Dekje maaltijd?

De prijzen van Tafeltje Dekje maaltijden variëren. Wil je eens Tafeltje Dekje maaltijden uitproberen? Maak dan kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25! Deze maaltijden worden gratis thuisbezorgd.

Hoe regel ik Tafeltje Dekje in Cuijk?

Het regelen van Tafeltje Dekje in Cuijk is heel gemakkelijk en het kost u maar een paar minuten. Op de pagina van de maaltijdservice voert u uw postcode in en selecteert u het gewenste bezorgmoment. Vervolgens kiest u de maaltijden die u thuis bezorgd wilt krijgen en rondt u de bestelling af via het winkelmandje. Lukt het niet helemaal om zelf de bestelling af te ronden? Ook uw kinderen kunnen door online te bestellen op afstand een bestelling voor u plaatsen.

Wanneer u geen internet heeft, kunt u ook via het Tafeltje Dekje telefoonnummer in Cuijk bestellen (085-0406065). Het bestellen van maaltijden bij Uitgekookt is geheel vrijblijvend. Wij hebben geen abonnementsverplichting waardoor u op elk moment kunt stoppen wanneer u wilt.

Tafeltje Dekje maaltijden in Cuijk

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Stamppot andijvie met gehaktrol, spek en ui

Stamppot andijvie met gehaktrol, spek en ui

Bekijk deze maaltijd
Pannenkoekenschotel met spek en ui

Pannenkoekenschotel met spek en ui

Bekijk deze maaltijd
Pompoenschotel met rundergehakt en penne

Pompoenschotel met rundergehakt en penne

Bekijk deze maaltijd

Vragen over Tafeltje Dekje in Cuijk