Nieuw bij Uitgekookt

Op z'n best uit de oven!

Iedere week vind je één of meerdere maaltijden op het menu met het label 'Op z'n best uit de oven'. Wat houdt dit precies in? Je leest het op deze pagina.

Een lekkerbekje of cordon bleu wil je natuurlijk lekker krokant hebben, en dat gaat lastig met de magnetron. Hoewel al onze maaltijden geschikt zijn voor de oven en magnetron, wilden we een manier vinden om dit soort maaltijden extra krokant te maken en houden. En die hebben we gevonden!

Let op: deze maaltijden zijn alleen geschikt voor heteluchtovens!

Chef Fernando vertelt over het nieuwe label

Verwarminstructie

Stap 1
Verwarm de heteluchtoven voor op 140 graden
Stap 2
Verwijder de folie van het maaltijdbakje
Stap 3
Plaats de maaltijd in de voorverwarmde heteluchtoven
Stap 4
Verwarm de maaltijd voor 30 minuten

Vernieuwde maaltijden: op z'n best uit de oven

Deze nieuwe maaltijden zijn gemaakt om in de oven opgewarmd te worden. Let op: De bakjes zijn alleen geschikt voor een heteluchtoven. Natuurlijk kunnen ze ook alsnog in de magnetron, zoals je van ons gewend bent. Je herkent ze aan het oranje label en oranje etiket!