Maaltijden aan huis

Tafeltje Dekje in Tilburg

Veel ouderen in Tilburg vinden het moeilijk, zo niet onmogelijk om dagelijks een verse maaltijd te koken. Voor diegenen verzorgt Uitgekookt Tafeltje Dekje in Tilburg. Onze verse en smaakvolle kant-en-klaar maaltijden zijn erg gezond want ze zijn zeer vitaminerijk!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Uitgekookt bezorgt maaltijden aan huis in Tilburg; het Tafeltje Dekje voor senioren

Tafeltje Dekje van Uitgekookt biedt verschillende voordelen en is speciaal afgestemd op de behoefte van ouderen. Elke maaltijd bevat 150- 200 gram groente en ook zijn een groot aantal Tafeltje Dekje maaltijden laag in zout. Elke week kunt u kiezen uit zeker 20 verschillende maaltijden variërend van maaltijden met vlees of vis, vegetarisch, Oosters eten tot een oer Hollandse stamppot.

U kunt onze Tafeltje Dekje maaltijden op meerdere momenten in de week bij u thuis laten bezorgen. Veelal komt steeds dezelfde bezorger bij u aan de deur. Het is prettig voor u dat er steeds een bekend gezicht aan de deur komt en de bezorger kan hierdoor rekening houden met uw specifieke wensen. Indien u wenst kan de bezorger u helpen de nieuwe bestellijst in te vullen en zet hij de maaltijden in uw koelkast.

Uw Tafeltje Dekje maaltijden worden gratis en koelvers thuis bezorgd en zijn daarna in de koelkast nog vijf dagen houdbaar. Het verwarmen gaat eenvoudig en snel in de magnetron of in de oven waarbij de verse groentes lekker knapperig blijven.

Mevrouw De Wit, klant bij Uitgekookt

Nu ik Uitgekookt ken wil ik nooit meer anders. Ik kan weer zelf bepalen wanneer ik wil eten

Tafeltje Dekje test: Uitgekookt op kwaliteit als beste getest!

De uitzonderlijke goede smaak en kwaliteit van Uitgekookt hebben ook in de landelijke media de nodige aandacht gekregen. Uitgekookt werd door het consumentenprogramma Vara Kassa als Beste Getest van alle Tafeltje Dekje aanbieders. Ook de Consumentenbond deed de tafeltje dekje test en wederom kwam Uitgekookt als één van de beste maaltijdverzorgers uit de bus! Teneinde senioren thuis van lekker en gezond eten te voorzien, werkt Uitgekookt samen met een groot aantal van thuiszorg- en welzijnsorganisaties. Op het gebied van klanttevredenheid scoort Uitgekookt maaltijdservice dan ook een dikke 8,8!

Wat kost een Tafeltje Dekje maaltijd?

De prijzen van tafeltje dekje maaltijden zijn variabel. U kunt tijdelijk extra voordelig kennis maken met Uitgekookt door een proefpakket te bestellen. Profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25!

Hoe regel ik Tafeltje Dekje in Tilburg?

Het regelen van Tafeltje Dekje kost u maar een paar minuten is heel eenvoudig. Voer op de maaltijdservice pagina uw postcode in en selecteer het gewenste bezorgmoment. Vervolgens maakt u een keuze uit de maaltijden die u thuis bezorgd wilt krijgen en via het winkelmandje rondt u uw bestelling af. Online bestellen biedt ook uw kinderen de mogelijkheid op afstand uw bestellingen voor u te plaatsen.

Wanneer u geen internet heeft, kunt u ook via het telefoonnummer Tafeltje Dekje in Tilburg (085-0406065) bestellen. Bij Uitgekookt bestelt u uw maaltijden geheel vrijblijvend. Wij kennen geen abonnementsverplichting. Hierdoor kunt u op elk moment stoppen wanneer u dat wilt.

Tafeltje Dekje maaltijden in Tilburg

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Stamppot spruitjes met spekjes en een gehaktbal

Stamppot spruitjes met spekjes en een gehaktbal

Bekijk deze maaltijd
Oma's hachee met rodekool en aardappelpuree

Oma's hachee met rodekool en aardappelpuree

Bekijk deze maaltijd
Kip kerrie lasagne met champignons en courgette

Kip kerrie lasagne met champignons en courgette

Bekijk deze maaltijd

Vragen over Tafeltje Dekje in Tilburg