Maaltijden aan huis

Tafeltje Dekje in Hardenberg

Uitgekookt verzorgd Tafeltje Dekje in Hardenberg voor ouderen die niet meer zelf koken. Voor veel ouderen is dagelijks koken een enorme opgave of zelfs niet meer mogelijk. Onze smaakvolle kant-en-klaar maaltijden zijn niet alleen lekker en vers, ze zitten ook boordevol vitamines!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Tafeltje Dekje in Hardenberg

Uitgekookt bezorgd warme maaltijden aan huis met de service genaamd Tafeltje Dekje. Tafeltje Dekje van Uitgekookt is speciaal op de behoefte van ouderen afgestemd en biedt verschillende voordelen. Ouderen voor wie het lastig of zelfs onmogelijk is om zelf te koken, kunnen kant-en-klaar maaltijden bestellen bij Uitgekookt. Het bestellen van deze makkelijke maaltijden kan op verschillende manieren. Zo kunt u zelf de maaltijden via de website of telefonisch bestellen. Als dit iets te ingewikkeld is kan iemand anders ook voor u bestellen. Indien gewenst kan de factuur ook naar iemand anders gestuurd worden. Maar ook de bezorger kan helpen met het plaatsen van een bestelling.

Maaltijden aan huis voor senioren

Uitgekookt verzorgd Tafeltje Dekje in Hardenberg voor ouderen die niet meer zelf (kunnen) koken. Iedere week kun je kiezen uit 24 verschillende maaltijden. Kies bijvoorbeeld voor Hollandse stamppot met een rookworst, nasi op Japanse wijze of vegetarische Italiaanse lasagne. Iedere maaltijd bevat 150 tot 200 gram groente. Benieuwd of een maaltijd van Uitgekookt binnen jouw dieet past? Als je op een maaltijd klikt, zie je alle ingrediënten. Daarnaast kun je kiezen voor de 'Gezondste keuze'.

Hoe werkt Tafeltje Dekje in Hardenberg?

De koks van Uitgekookt bereiden de maaltijden zonder onnodige toevoegingen. Onze diëtisten adviseren de koks over voedingswaarden en ingrediënten, waardoor je er zeker van bent dat de maaltijden de juiste voedingsstoffen bevatten. Door een speciaal kookproces, behouden de maaltijden zoveel mogelijk vitamines en smaak. Ook als je de maaltijd thuis nog eens opwarmt.

Wij bezorgen onze Tafeltje Dekje maaltijden op meerdere momenten in de week bij jou thuis. Kies dus zelf uit welk moment voor jou het beste past. Misschien herken je de bezorger die jouw maaltijden aflevert nog van de vorige keer. Gewoonlijk komt namelijk een vaste bezorger bij je aan de deur. Dit voelt prettig én onze bezorger kan hierdoor rekening houden met jouw specifieke wensen. Als je wilt, helpt de bezorger met het invullen van de nieuwe bestellijst en zet hij de maaltijden in je koelkast.

De Tafeltje Dekje maaltijden worden koelvers en gratis thuis bezorgd en zijn dan in de koelkast nog vijf dagen houdbaar. Je verwarmt onze maaltijden snel en eenvoudig in de oven of in de magnetron. De verse groentes blijven daarbij altijd lekker knapperig.

Tafeltje dekje maaltijden

Iedere week staan er meer dan 20 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Stamppot hutspot met rookworst

Stamppot hutspot met rookworst

Bekijk deze maaltijd
Oma's hachee met boontjes en aardappelpuree

Oma's hachee met boontjes en aardappelpuree

Bekijk deze maaltijd
Rode curry met kipfilet en gekruide bloemkoolrijst

Rode curry met kipfilet en gekruide bloemkoolrijst

Bekijk deze maaltijd

Hoeveel kost een Tafeltje Dekje maaltijd?

De prijzen van Tafeltje Dekje maaltijden variëren. Wil je eens Tafeltje Dekje maaltijden uitproberen? Maak dan kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25! Deze maaltijden worden gratis thuisbezorgd.

Tafeltje Dekje in Hardenberg bestellen

Het regelen van Tafeltje Dekje is heel eenvoudig en kost slechts een paar minuten. Volg de stappen:

  1. Ga naar de bestelpagina.
  2. Voer je postcode in.
  3. Kies een geschikt bezorgmoment.
  4. Selecteer de gewenste maaltijden.
  5. Rond je bestelling af via het winkelmandje.

Wanneer je geen internet hebt, kun je ook persoonlijk bestellen via het telefoonnummer van Tafeltje Dekje in Hardenberg (085-0406065). Kom je er niet helemaal uit? Ook je kinderen of andere mensen kunnen op afstand bestellingen voor jou plaatsen door online te bestellen. Uitgekookt hanteert geen abonnementsverplichting, waardoor je op elk moment kan stoppen wanneer je dit wenst. Het bestellen van maaltijden is dus geheel vrijblijvend.

Vragen over Tafeltje Dekje in Hardenberg