Maaltijden aan huis

Tafeltje Dekje in Venlo

Veel ouderen in Venlo vinden het moeilijk, zo niet onmogelijk om dagelijks een verse maaltijd te koken. Voor die mensen verzorgt Uitgekookt tafeltje dekje in Venlo. Onze verse kant-en-klaar maaltijden zijn gezond en smaakvol en ze zitten boordevol vitamines!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Uitgekookt bezorgt maaltijden aan huis in Venlo; het Tafeltje Dekje voor senioren

Tafeltje Dekje in Venlo van Uitgekookt sluit aan bij de behoefte van ouderen en biedt verschillende voordelen. Elke maaltijd bevat 150- 200 gram groente en tevens zijn veel Tafeltje Dekje maaltijden laag in zout. U kiest elke week uit minstens 20 verschillende maaltijden variërend van maaltijden met vlees of vis, vegetarisch, Oosters eten tot een oer Hollandse stamppot.

Tafeltje Dekje test: Uitgekookt op kwaliteit als beste getest!

In de landelijke media is aan de uitzonderlijk goede smaak en de kwaliteit van Uitgekookt de nodige aandacht besteed. Uitgekookt komt als één van de beste maaltijdverzorgers uit de Tafeltje Dekje test van de Consumentenbond! En de tafeltje-dek-je test van het consumentenprogramma Vara Kassa leverde Uitgekookt zelfs de titel Als Beste Getest op. Om senioren thuis te voorzien van lekker en gezond eten, werkt Uitgekookt samen met een groot aantal thuiszorg- en welzijnsorganisaties. De klanttevredenheid van Uitgekookt maaltijdservice wordt dan ook beoordeeld met een 8,8!

Tafeltje Dekje maaltijden in Venlo

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Stamppot andijvie met gehaktrol, spek en ui

Stamppot andijvie met gehaktrol, spek en ui

Bekijk deze maaltijd
Pannenkoekenschotel met spek en ui

Pannenkoekenschotel met spek en ui

Bekijk deze maaltijd
Pompoenschotel met rundergehakt en penne

Pompoenschotel met rundergehakt en penne

Bekijk deze maaltijd

Wat kost een Tafeltje Dekje maaltijd in Venlo?

De prijzen van Tafeltje Dekje maaltijden variëren. Wil je eens Tafeltje Dekje maaltijden uitproberen? Maak dan kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25! Deze maaltijden worden gratis thuisbezorgd.

Stel je eigen proefpakket samen!

Speciaal voor nieuwe klanten

Tafeltje Dekje bestellen in Venlo

Het regelen van Tafeltje Dekje in Venlo is heel gemakkelijk en het kost u maar een paar minuten. U kunt het gewenste bezorgmoment selecteren en uw postcode invoeren op de pagina maaltijdservice. Vervolgens kiest u de maaltijden die u thuis bezorgd wilt krijgen en rondt u de bestelling af via het winkelmandje. Online bestellen zorgt ervoor dat ook uw kinderen op afstand uw bestellingen voor u kunnen plaatsen.

Mocht u niet over internet beschikken, dan kunt u ook via het Tafeltje Dekje telefoonnummer in Venlo (085-0406065) bestellen. Het bestellen van maaltijden bij Uitgekookt is geheel vrijblijvend. Wij kennen namelijk geen abonnementsverplichting waardoor u kunt stoppen wanneer u dat wilt.

Tafeltje Dekje thuisbezorgd in Venlo

Wij bezorgen onze Tafeltje Dekje maaltijden op meerdere momenten in de week bij u thuis in Venlo. Meestal treft u dezelfde bezorger bij u aan de deur. Een bekend gezicht aan de deur is prettig voor u. Daarnaast kan onze bezorger op deze manier rekening houden met uw specifieke wensen. Desgewenst zet de bezorger uw maaltijden bij u in de koelkast en op verzoek helpt hij u ook met het invullen van de bestellijst. Uw Tafeltje Dekje maaltijden worden gratis en koelvers thuis bezorgd in Venlo en zijn daarna in de koelkast nog vijf dagen houdbaar. Onze maaltijden verwarmt u heel eenvoudig in de magnetron of in de oven waarbij de verse groentes altijd lekker knapperig blijven.

Vragen over Tafeltje Dekje in Venlo