Maaltijden aan huis

Tafeltje Dekje in Haarlem

Voor veel ouderen in Haarlem is dagelijks koken moeilijk of zelfs onmogelijk. Voor hen verzorgt Uitgekookt Tafeltje Dekje in Haarlem. Onze gezonde kant-en-klaar maaltijden zijn smaakvol en vers en ze zijn rijk aan vitamines!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Tafeltje Dekje voor senioren in Haarlem

Tafeltje Dekje van Uitgekookt biedt verschillende voordelen en is speciaal op de behoefte van ouderen afgestemd. Elke maaltijd bevat 150- 200 gram groente en wij bereiden veel Tafeltje Dekje maaltijden met weinig zout. Maar ook met andere dieetwensen kunt u bij Tafeltje Dekje in Haarlem terecht. Elke week heeft u de keuze uit minstens 20 verschillende maaltijden variërend van Oosters eten, vegetarisch, maaltijden met vlees of vis tot een oer Hollandse stamppot.

Onze Tafeltje Dekje maaltijden worden op meerdere momenten in de week bij u in Haarlem thuis bezorgd. Doorgaans zult u altijd dezelfde bezorger bij u aan de deur treffen. Een bekend gezicht aan de deur is prettig voor u en onze bezorger kan op die manier rekening houden met uw specifieke wensen. Indien u dat wenst, zet de bezorger uw maaltijden in de koelkast en kan hij u helpen de nieuwe bestellijst in te vullen.

Uw Tafeltje Dekje maaltijden worden koelvers en gratis bij u thuis bezorgd en zijn dan nog 5 dagen houdbaar in de koelkast. Het verwarmen gaat eenvoudig en snel in de magnetron of in de oven waarbij de verse groentes lekker knapperig blijven.

Mevrouw De Wit, klant bij Uitgekookt

Nu ik Uitgekookt ken wil ik nooit meer anders. Ik kan weer zelf bepalen wanneer ik wil eten

Tafeltje Dekje test: Uitgekookt op kwaliteit als beste getest!

De uitzonderlijke goede smaak en kwaliteit van Uitgekookt hebben ook in de landelijke media de nodige aandacht gekregen. Het consumentenprogramma Vara Kassa deed de test en Uitgekookt kwam als beste uit de bus van alle tafeltjedekje aanbieders. Uitgekookt komt ook als één van de beste maaltijdverzorgers uit de bus in de Tafeltje Dekje test van de Consumentenbond!

Teneinde senioren thuis van lekker en gezond eten te voorzien, werkt Uitgekookt samen met een groot aantal van thuiszorg- en welzijnsorganisaties. De maaltijdservice van Uitgekookt scoort qua klanttevredenheid dan ook een dikke 8,8!

Wat kost een Tafeltje Dekje maaltijd in Haarlem?

De prijzen van tafeltje dekje maaltijden zijn variabel. U kunt tijdelijk extra voordelig kennis maken met Uitgekookt door een proefpakket te bestellen. Profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25!

Hoe regel ik Tafeltje Dekje in Haarlem?

Het regelen van Tafeltje Dekje is heel gemakkelijk en het kost u maar een paar minuten. Op de pagina maaltijdservice voert uw postcode in en selecteert u het gewenste bezorgmoment. Vervolgens kiest u de maaltijden die u thuis bezorgd wilt krijgen en rondt u de bestelling af via het winkelmandje. Het voordeel van online bestellen is dat ook uw kinderen op afstand uw bestellingen voor u kunnen plaatsen.

Wanneer u geen internet heeft, kunt u ook via het telefoonnummer van Tafeltje Dekje in Haarlem (085-0406065) bestellen. Bij Uitgekookt hebben we geen abonnementsverplichting waardoor u op elk moment kunt stoppen wanneer u dat wilt. Het bestellen van maaltijden is geheel vrijblijvend.

Tafeltje Dekje maaltijden in Haarlem

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Stamppot andijvie met gehaktrol, spek en ui

Stamppot andijvie met gehaktrol, spek en ui

Bekijk deze maaltijd
Pannenkoekenschotel met spek en ui

Pannenkoekenschotel met spek en ui

Bekijk deze maaltijd
Pompoenschotel met rundergehakt en penne

Pompoenschotel met rundergehakt en penne

Bekijk deze maaltijd

Veelgestelde vragen over Tafeltje Dekje in Haarlem