Tafeltje-Dekje-Aan-huis
Maaltijden aan huis

Tafeltje Dekje in Veendam

Veel ouderen in Veendam vinden het moeilijk, zo niet onmogelijk om dagelijks een verse maaltijd te koken. Voor hen verzorgt Uitgekookt tafeltje dekje in Veendam. Onze verse en smaakvolle kant-en-klaar maaltijden zijn zeer gezond want ze zitten boordevol vitamines!

Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit meer dan 25 nieuwe maaltijden
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Uitgekookt bezorgt maaltijden aan huis; het tafeltje dekje voor senioren.

Tafeltje Dekje van Uitgekookt biedt verschillende voordelen en is speciaal op de behoefte van ouderen afgestemd. Zo zijn veel tafeltje dekje maaltijden laag in zout en bevat elke maaltijd 150- 200 gram groente. Elke week kunt u kiezen uit zeker 20 verschillende maaltijden variërend van maaltijden met vlees of vis, vegetarisch, Oosters eten tot een oer Hollandse stamppot.

Onze tafeltje dekje maaltijden worden op meerdere momenten in de week bij u thuis bezorgd. Gewoonlijk komt tekens een vaste bezorger bij u aan de deur. Een bekend gezicht aan de deur is prettig voor u en onze bezorger kan op die manier rekening houden met uw specifieke wensen. Zo zet de bezorger op uw verzoek de maaltijden bij u in de koelkast en helpt u zo nodig met het invullen van de nieuwe bestellijst. Uw Tafeltje Dek je maaltijden worden koelvers en gratis bij u thuis bezorgd en zijn dan nog 5 dagen houdbaar in de koelkast. U verwarmt uw maaltijden heel eenvoudig in de oven of in de magnetron. De verse groentes blijven hierbij altijd lekker knapperig.

Nu ik Uitgekookt ken wil ik nooit meer anders. Ik kan weer zelf bepalen wanneer ik wil eten
Mevrouw De Wit, klant bij Uitgekookt

Tafeltje Dekje test: Uitgekookt op kwaliteit als beste getest!

De goede smaak en uitzonderlijke kwaliteit van Uitgekookt zijn ook de landelijke media niet ontgaan. Uitgekookt komt als één van de beste maaltijdverzorgers uit de bus in de tafeltje dekje test van de Consumentenbond! En Uitgekookt kwam van alle tafeltjedekje aanbieders zelfs als beste uit de test van het doorgaans kritische consumentenprogramma Vara Kassa. Om senioren thuis van lekker en gezond eten te voorzien, werkt Uitgekookt samen met tal van thuiszorg- en welzijnsorganisaties. Op het gebied van klanttevredenheid scoort Uitgekookt maaltijdservice dan ook een dikke 8,8!

Tafeltje Dekje

Tafeltje dekje van Uitgekookt - Gevarieerd, lekker en gezond

Wat kost een tafeltje dekje maaltijd?

Per maaltijd verschillen de prijzen van tafeltje dekje maaltijden. Zo kosten standaard maaltijden bijvoorbeeld € 6,65 terwijl u voor luxe maaltijden en grote porties (600 gram) iets meer betaalt. Tijdelijk kunt u extra voordelig kennis maken met Uitgekookt door het bestellen van een proefpakket. Voor slechts vijftien euro ontvangt u vier maaltijden naar keuze.

Hoe regel ik tafeltje dekje in Veendam?

Het regelen van tafeltje dekje is heel gemakkelijk en het kost u maar een paar minuten. U kunt op de pagina maaltijdservice uw postcode invoeren en het gewenste bezorgmoment selecteren. Vervolgens maakt u een keuze uit de maaltijden die u thuis bezorgd wilt krijgen en via het winkelmandje rondt u uw bestelling af. Ook uw kinderen kunnen op afstand uw bestellingen voor u plaatsen door online te bestellen.

Heeft u geen internet, dan kunt u via het tafeltje dekje telefoonnummer in Veendam 085-0406065 bestellen. Uitgekookt hanteert geen abonnementsverplichting. Hierdoor kunt u op elk moment stoppen wanneer u dat wilt. Het bestellen van maaltijden is dus geheel vrijblijvend.

Eet elke dag iets anders met het ‘Gezond variëren’ maaltijdpakket

Wanneer je elke dag een ander type maaltijd wilt eten, dan kun je kiezen voor het ‘Gezond variëren’ maaltijdpakket. Dan eet je elke dag iets anders, zodat je alles binnenkrijgt wat nodig is. Dit pakket is voorzien van vijf verschillende soorten maaltijden:

  • Een pasta;
  • Een gerecht met rijst (of een andere graansoort);
  • Een aardappels-groente-vleesgerecht;
  • Een maaltijd met vis;
  • Een vegetarisch gerecht.

Geïnteresseerd? Probeer dan ons voordelige proefpakket!

Bestel je het proefpakket? Dan kies je uit 4 tafeltje dekje maaltijden voor slechts € 15. Deze worden kosteloos bij u aan huis bezorgd. Het bezorgen door deze maaltijdservice voor ouderen is kosteloos wanneer je 3 of meer maaltijden bestelt per bezorgmoment. Er geldt een minimale afname van 2 maaltijden per bezorgmoment. Bestel je er 2? Dan zijn de bezorgkosten € 1,99. Ook leuk: Uitgekookt biedt regelmatig leuke specials aan, gerelateerd aan het seizoen of feestdagen. Dan profiteer je optimaal van kortingen.

Tafeltje dekje maaltijden

Week 38

Iedere week staan er meer dan 25 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Bekijk het weekmenu