Maaltijden


Oosterse maaltijden bestellen

Als je maaltijden die geïnspireerd zijn door de Aziatische keuken wilt proeven, kun je Oosterse maaltijden bestellen. De Oosterse maaltijden van Uitgekookt zitten boordevol vitamines en specerijen waardoor jij snel en gemakkelijk een gezonde en lekkere maaltijd voor je hebt staan.

Oosterse kant-en-klaar maaltijden

Als we het hebben over Oosterse maaltijden, hebben we het vaak over maaltijden die zijn geïnspireerd door de Aziatische keuken. Onder andere de curry’s zijn ontzettend populaire gerechten uit de Aziatische keuken. Op iedere plek worden de curry’s weer anders bereid. Zo heeft ieder land weer zijn eigen specerijen en smaakbelevingen. Oosterse maaltijden worden vaak verrijkt door kruiden als zwarte chili, rode peper, komijn en kurkuma.

Om ook hier in Nederland te kunnen smullen van maaltijden die geïnspireerd zijn door de Aziatische keuken, kun je bij Uitgekookt Oosterse maaltijden bestellen. De Oosterse kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt verschillen wekelijks. Probeer bijvoorbeeld een de kip in mangosaus met rijst en groene groente, Babi pangang met groenten en rijst of Ayam Pedis met witte rijst, gado gado en kokos ei.

Oosterse gerechten bestellen

Oosterse gerechten bestellen is heel eenvoudig. Op onze maaltijden pagina zie je alle maaltijden die we per week aanbieden. Deze maaltijden zijn iedere week weer anders, waardoor jij makkelijk varieert in jouw voedingspatroon. In de eerste stap voer je je adresgegevens in. Vervolgens komen de bezorgmomenten op jouw adres in beeld. Hier kies je jouw gewenste bezorgmoment uit. In de tweede stap kies je jouw maaltijden uit. In de derde stap check je nog eens je winkelmandje. Klopt het allemaal? Zo ja, dan kun je afrekenen in de laatste stap en je eten bestellen. Nu hoef je alleen nog maar te wachten tot het wordt thuisbezorgd!

Is het toch iets lastiger om online gezond eten te bestellen? Neem dan telefonisch contact op met Uitgekookt, want de klantenservice staat klaar om jou te helpen met het plaatsen van een bestelling (en natuurlijk voor andere vragen). Ook via de bezorger geef je makkelijk je bestelling door aan ons.

Oosterse maaltijden aan huis voor ouderen

De Oosterse maaltijden aan huis voor ouderen worden gekoeld bezorgd. Doordat je zelf een tijd aangeeft wanneer je de maaltijden wilt laten bezorgen, kun je er rekening mee houden en zorgen dat je thuis bent. Zodra de Oosterse maaltijden worden thuisbezorgd, raden we je aan om ze zo snel mogelijk in de koelkast te leggen. Zo blijven de maaltijden het langst goed. Na bezorging bewaar je ze zo’n vijf dagen in de koeling. Wil je ze toch langer bewaren? Vries ze dan in. Maar houd er rekening mee dat dit de smaak kan beïnvloeden.

Alle maaltijden van Uitgekookt bevatten minimaal 150 gram groenten en vaak zelfs meer. Daarnaast bevatten de Oosterse kant-en-klaar maaltijden koolhydraten, eiwitten en goede vetten. De maaltijden worden via een speciaal proces gekookt en verpakt, waardoor de vitamines en smaak behouden blijven. Kortom, een goede combinatie van voedingsstoffen is de sleutel tot een gezond voedingspatroon.