Maaltijden aan huis

Tafeltje Dekje in Zwolle

Tafeltje Dekje in Zwolle van Uitgekookt staat klaar voor alle ouderen die dagelijks een verse en gezonde maaltijd op tafel willen hebben staan. Onze kant-en-klaar maaltijden zijn gezond, gevarieerd en lekker.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Tafeltje Dekje in Zwolle voor alle ouderen

Tafeltje Dekje van Uitgekookt biedt verschillende voordelen en sluit aan bij de behoefte van ouderen. Elke Tafeltje Dekje maaltijd bevat 150 tot 200 gram groente. Elke week kun je kiezen uit ten minste 24 verschillende maaltijden variërend van vegetarisch, maaltijden met vlees of vis, Oosters eten tot een oer Hollandse stamppot. De ingrediënten van iedere maaltijd kun je makkelijk inzien, waardoor je precies weet of de maaltijd binnen een bepaald dieet past.

Uitgekookt bezorgt maaltijden aan huis; het Tafeltje Dekje voor senioren

Elke week hebben wij meerdere bezorgmomenten voor onze Tafeltje Dekje maaltijden. Doorgaans komt altijd dezelfde bezorger bij je aan de deur. Fijn voor jou dat er altijd een bekend gezicht aan de deur komt en fijn voor onze bezorger die daardoor rekening kan houden met jouw specifieke wensen. Zo zet de bezorger op jouw verzoek de maaltijden bij je in de koelkast en helpt je zo nodig met het invullen van de nieuwe bestellijst.

Al onze Tafeltje Dekje maaltijden worden koelvers en gratis thuis bezorgd en zijn in de koelkast nog vijf dagen houdbaar. Onze maaltijden verwarm je heel eenvoudig in de magnetron of in de oven waarbij de verse groentes altijd lekker knapperig blijven.

Nu ik Uitgekookt ken wil ik nooit meer anders. Ik kan weer zelf bepalen wanneer ik wil eten
Mevrouw De Wit
Klant bij Uitgekookt

Tafeltje Dekje test: Uitgekookt op kwaliteit als beste getest!

De landelijke media heeft aan de goede smaak en de prima kwaliteit van Uitgekookt uitgebreid aandacht besteed. De tafeltjedekje test van het consumentenprogramma Vara Kassa leverde Uitgekookt de titel Als Beste Getest op. Ook de Consumentenbond deed de tafeltje dekje test en wederom kwam Uitgekookt als één van de beste maaltijdverzorgers uit de bus!

Met als doel ouderen thuis te voorzien van lekker en gezond eten, werkt Uitgekookt samen met tal van thuiszorg- en welzijnsorganisaties. De maaltijdservice van Uitgekookt scoort niet voor niets een dikke 8,8 voor klanttevredenheid!

Wat kost een Tafeltje Dekje maaltijd?

De prijzen van tafeltje dekje maaltijden zijn variabel. U kunt tijdelijk extra voordelig kennis maken met Uitgekookt door een proefpakket te bestellen. Profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25!

Hoe regel ik Tafeltje Dekje in Zwolle?

Het regelen van Tafeltje Dekje in Zwolle kost je maar een paar minuten is heel eenvoudig. Selecteer op de pagina maaltijdservice het gewenste bezorgmoment en voer je postcode in. Daarna kies je de maaltijden die je thuis bezorgd wilt krijgen en via het winkelmandje kun je de bestelling afronden. Het voordeel van online bestellen is dat ook jouw kinderen op afstand bestellingen voor je kunnen plaatsen.

Mocht je niet over internet beschikken, dan kun je ook via het telefoonnummer van Tafeltje Dekje in Zwolle bestellen: 085-0406065. Bij Uitgekookt hebben we geen abonnementsverplichting waardoor je op elk moment kunt stoppen wanneer je dat wilt. Het bestellen van maaltijden is geheel vrijblijvend.

Tafeltje Dekje maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Deze zijn met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Stamppot van rodekool en appeltjes met rundervink

Stamppot van rodekool en appeltjes met rundervink

Bekijk deze maaltijd
Runderlapjes met aardappelen en stoofpeertjes

Runderlapjes met aardappelen en stoofpeertjes

Bekijk deze maaltijd
Italiaanse bakschotel met kip en pesto

Italiaanse bakschotel met kip en pesto

Bekijk deze maaltijd

Vragen over Tafeltje Dekje