Maaltijden aan huis

Tafeltje Dekje in Wassenaar

Tafeltje Dekje in Wassenaar helpt ouderen die het moeilijk of zelfs onmogelijk vinden om dagelijks te koken. Met Tafeltje Dekje van Uitgekookt staat er makkelijk en snel een maaltijd op tafel. Onze kant-en-klaar maaltijden zijn gezond, smaakvol en vers en ze zijn ook nog eens zeer vitaminerijk!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Tafeltje Dekje voor senioren in Wassenaar

Koken kan een inspannende en tijdrovende bezigheid zijn. Soms lukt het lichamelijk niet meer om boodschappen te doen en te koken, of is de zin om te koken verdwenen. Tafeltje Dekje van Uitgekookt is gericht op senioren en mensen die niet meer in staat zijn om dagelijks zelf te koken. De verse, gezonde, kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt bieden hierin een passende oplossing!

Zijn de maaltijden van Tafeltje Dekje gezond?

Tafeltje Dekje van Uitgekookt is speciaal op de behoefte van ouderen afgestemd. Elke maaltijd bevat 150- 200 gram groente en ook zijn een groot aantal tafeltje dekje maaltijden laag in zout. Wekelijks heb je bij ons keuze uit meer dan 20 verschillende maaltijden. Binnen ons assortiment bieden wij maaltijden aan die laag in zout en vet zijn. De maaltijden wisselen wekelijks en bestaan uit zowel vegetarische maaltijden, maaltijden met vis, maaltijden met Oosterse invloeden en Mediterrane invloeden. Van iedere maaltijd zie je precies alle ingrediënten die er in zitten, waardoor je zeker weet of een maaltijd binnen uw dieet past.

Tafeltje dekje maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Stamppot hutspot met rookworst

Stamppot hutspot met rookworst

Bekijk deze maaltijd
Oma's hachee met boontjes en aardappelpuree

Oma's hachee met boontjes en aardappelpuree

Bekijk deze maaltijd
Rode curry met kipfilet en gekruide bloemkoolrijst

Rode curry met kipfilet en gekruide bloemkoolrijst

Bekijk deze maaltijd

Hoe regel ik Tafeltje Dekje in Wassenaar?

Het regelen van Tafeltje Dekje is heel gemakkelijk en het kost maar een paar minuten. Op de pagina maaltijdservice kun je het gewenste bezorgmoment selecteren en uw postcode invoeren. Vervolgens kies je de maaltijden die je thuis bezorgd wilt krijgen en rond je de bestelling af via het winkelmandje.

Mocht je niet over internet beschikken, dan kun je ook via het Tafeltje Dekje telefoonnummer in Wassenaar (085-0406065) bestellen. Daarnaast kunnen ook kinderen, buren, broers, zussen of andere mensen voor je bestellen. Je zit bij Uitgekookt niet vast aan een abonnement. Bestellen is geheel vrijblijvend waardoor je op elk moment kunt stoppen.

Tafeltje Dekje test: Uitgekookt op kwaliteit als beste getest!

De uitzonderlijke goede smaak en de prima kwaliteit van Uitgekookt zijn ook de landelijke media niet ontgaan. Uitgekookt komt als één van de beste maaltijdverzorger uit de bus in de tafeltje-dek-je test van de Consumentenbond! En ook het consumentenprogramma Vara Kassa deed de test en daarbij kwam Uitgekookt zelfs als beste uit de bus van alle Tafeltje Dekje aanbieders. Teneinde senioren thuis van lekker en gezond eten te voorzien, werkt Uitgekookt samen met een groot aantal van thuiszorg- en welzijnsorganisaties. De maaltijdservice van Uitgekookt wordt qua klanttevredenheid dan ook een dikke 8,8 beoordeeld!

Wat kost een Tafeltje Dekje maaltijd?

De prijzen van Tafeltje Dekje maaltijden variëren. Wil je eens Tafeltje Dekje maaltijden uitproberen? Maak dan kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25! Deze maaltijden worden gratis thuisbezorgd.

Tafeltje Dekje thuisbezorgd in Wassenaar

De Tafeltje Dekje maaltijden kun je op meerdere momenten in de week bij je thuis laten bezorgen. Gewoonlijk komt steeds dezelfde bezorger bij je aan de deur. Het is prettig dat er steeds een bekend gezicht aan de deur komt en de bezorger kan hierdoor rekening houden met jouw specifieke wensen. Desgewenst zet de bezorger jouw maaltijden bij je in de koelkast en op verzoek helpt hij je ook met het invullen van de bestellijst. De Tafeltje Dekje maaltijden worden koelvers en gratis bij je thuis bezorgd en zij zijn dan nog 5 dagen houdbaar in de koelkast. Onze maaltijden verwarmt u heel eenvoudig in de magnetron of in de oven waarbij de verse groentes altijd lekker knapperig blijven.

Vragen over Tafeltje Dekje in Wassenaar