Maaltijden aan huis

Tafeltje Dekje in Utrecht

Voor veel ouderen in Utrecht is het koken van een dagelijkse maaltijd een enorme opgave of zelfs niet meer mogelijk. Voor hen verzorgt Uitgekookt tafeltje dekje in Utrecht. Onze gezonde kant-en-klaar maaltijden zijn vers en smaakvol en ze zitten boordevol vitamines!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Uitgekookt bezorgt maaltijden aan huis in Utrecht; het Tafeltje Dekje voor senioren

Tafeltje Dekje van Uitgekookt biedt verschillende voordelen en sluit precies aan bij de behoefte van ouderen. Zo zijn veel Tafeltje Dekje maaltijden laag in zout en bevat elke maaltijd 150- 200 gram groente. U kiest elke week uit meer dan 20 verschillende maaltijden die variëren van vegetarisch, maaltijden met vlees of vis, Oosters eten tot een oer Hollandse stamppot.

De Tafeltje Dekje maaltijden kunt u op meerdere momenten in de week bij u thuis laten bezorgen. Doorgaans komt altijd dezelfde bezorger bij u aan de deur. Voor u is prettig dat u altijd een bekend gezicht aan de deur heeft en voor de bezorger is het fijn want zo kan hij met uw specifieke wensen rekening houden. Zo nodig zet de bezorger de maaltijden bij u in de koelkast en kan hij u helpen met het invullen van de nieuwe bestellijst. Al onze Tafeltje Dekje maaltijden worden gratis en koelvers bij u in Utrecht thuis bezorgd en zijn daarna nog 5 dagen houdbaar in de koelkast. U verwarmt uw maaltijden heel eenvoudig in de oven of in de magnetron. De verse groentes blijven hierbij altijd lekker knapperig.

Mevrouw De Wit, klant bij Uitgekookt

Nu ik Uitgekookt ken wil ik nooit meer anders. Ik kan weer zelf bepalen wanneer ik wil eten

Tafeltje Dekje test: Uitgekookt op kwaliteit als beste getest!

De uitzonderlijke goede smaak en kwaliteit van Uitgekookt hebben ook in de landelijke media de nodige aandacht gekregen. De Tafeltje Dekje test van het consumentenprogramma Vara Kassa leverde Uitgekookt de titel Als Beste Getest op. En in de Tafeltje Dekje test van de Consumentenbond komt Uitgekookt ook als één van de beste maaltijdverzorgers uit de bus! Met als doel ouderen thuis te voorzien van lekker en gezond eten, werkt Uitgekookt samen met tal van thuiszorg- en welzijnsorganisaties. De maaltijdservice van Uitgekookt scoort niet voor niets een dikke 8,8 voor klanttevredenheid!

Wat kost een Tafeltje Dekje maaltijd?

De prijzen van tafeltje dekje maaltijden zijn variabel. U kunt tijdelijk extra voordelig kennis maken met Uitgekookt door een proefpakket te bestellen. Profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25!

Hoe regel ik Tafeltje Dekje in Utrecht?

Het regelen van Tafeltje Dekje kost u maar een paar minuten is heel eenvoudig. Voer op de pagina maaltijdservice uw postcode in en selecteer het gewenste bezorgmoment. Vervolgens maakt u een keuze uit de maaltijden die u thuis bezorgd wilt krijgen en via het winkelmandje rondt u uw bestelling af. Online bestellen zorgt ervoor dat ook uw kinderen op afstand uw bestellingen voor u kunnen plaatsen.

Mocht u niet over internet beschikken of is het toch iets te ingewikkeld, dan kunt u ook telefonisch bestellen via het telefoonnummer van Tafeltje Dekje in Utrecht (085-0406065). Wij kennen bij Uitgekookt geen abonnementsverplichting. Hierdoor kunt u stoppen wanneer u dat wilt. Het bestellen van maaltijden bij Uitgekookt is daardoor geheel vrijblijvend.

Tafeltje Dekje maaltijden in Utrecht

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Stamppot andijvie met gehaktrol, spek en ui

Stamppot andijvie met gehaktrol, spek en ui

Bekijk deze maaltijd
Pannenkoekenschotel met spek en ui

Pannenkoekenschotel met spek en ui

Bekijk deze maaltijd
Pompoenschotel met rundergehakt en penne

Pompoenschotel met rundergehakt en penne

Bekijk deze maaltijd

Vragen over Tafeltje Dekje in Utrecht