Maaltijden aan huis

Tafeltje Dekje in Dronten

Voor veel ouderen in Dronten is dagelijks koken moeilijk of zelfs onmogelijk. Uitgekookt verzorgt voor deze mensen tafeltje dekje in Dronten. Onze verse kant-en-klaar maaltijden zijn gezond en smaakvol en ze zitten boordevol vitamines!

Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit meer dan 25 nieuwe maaltijden
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Uitgekookt bezorgt maaltijden aan huis; het tafeltje dekje voor senioren.

Tafeltje Dekje van Uitgekookt sluit precies aan bij de behoefte van ouderen en biedt verschillende voordelen. Elke maaltijd bevat 150- 200 gram groente en tevens zijn veel tafeltje dekje maaltijden laag in zout. Elke week heeft u de keuze minimaal 20 verschillende maaltijden die variëren van maaltijden met vlees of vis, maar ook vegetarisch, Oosters eten tot een oer Hollandse stamppot.

De tafeltje dekje maaltijden kunt u op meerdere momenten in de week bij u thuis laten bezorgen. Veelal komt steeds een vaste bezorger bij u aan de deur. Dat is prettig voor u omdat u een bekend gezicht aan de deur heeft en de bezorger kan hierdoor rekening houden met uw specifieke wensen. Zo nodig helpt de bezorger u met het invullen van de nieuwe bestellijst en zet hij de maaltijden bij u in de koelkast. Al onze Tafeltje Dek je maaltijden worden gratis en koelvers bij u thuis bezorgd en zij zijn daarna nog 5 dagen houdbaar in de koelkast. Onze maaltijden verwarmt u heel eenvoudig in de magnetron of in de oven waarbij de verse groentes altijd lekker knapperig blijven.

Nu ik Uitgekookt ken wil ik nooit meer anders. Ik kan weer zelf bepalen wanneer ik wil eten
Mevrouw De Wit, klant bij Uitgekookt

Tafeltje Dekje test: Uitgekookt op kwaliteit als beste getest!

De landelijke media heeft aan de goede smaak en de prima kwaliteit van Uitgekookt uitgebreid aandacht besteed. Uitgekookt werd door het consumentenprogramma Vara Kassa als Beste Getest van alle tafeltjedekje aanbieders. Uitgekookt komt ook als één van de beste maaltijdverzorgers uit de bus in de tafeltje dekje test van de Consumentenbond! Om senioren thuis van lekker en gezond eten te voorzien, werkt Uitgekookt samen met tal van thuiszorg- en welzijnsorganisaties. Op het gebied van klanttevredenheid scoort Uitgekookt maaltijdservice dan ook een dikke 8,8!

Tafeltje Dekje

Tafeltje dekje van Uitgekookt - Gevarieerd, lekker en gezond

Wat kost een tafeltje dekje maaltijd?

De prijzen van tafeltje dekje maaltijden zijn variabel. Zo zijn de kosten van een standaard maaltijd € 6,65 terwijl luxe maaltijden en grote porties (600 gram) iets duurder zijn. Door een proefpakket te bestellen maakt u tijdelijk extra voordelig kennis met Uitgekookt. Voor vijftien euro ontvangt u maar liefst vier maaltijden naar keuze.

Hoe regel ik tafeltje dekje in Dronten?

Het regelen van tafeltje dekje is heel gemakkelijk en het kost u maar een paar minuten. Op de pagina maaltijdservice selecteert u het gewenste bezorgmoment en voert uw postcode in. Daarna selecteert u de maaltijden van uw keuze rondt uw bestelling af via het winkelmandje. Ook uw kinderen kunnen op afstand uw bestellingen voor u plaatsen door online te bestellen.

Mocht u niet over internet beschikken, dan kunt u ook via het tafeltje dekje telefoonnummer in Dronten 085-0406065 bestellen. Het bestellen van maaltijden bij Uitgekookt is geheel vrijblijvend. Wij hebben geen abonnementsverplichting waardoor u op elk moment kunt stoppen wanneer u wilt.

Tafeltje dekje maaltijden

Week 38

Iedere week staan er meer dan 25 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Bekijk het weekmenu