Maaltijden aan huis

Tafeltje Dekje in Dronten

Voor veel ouderen in Dronten is dagelijks koken moeilijk of zelfs onmogelijk. Uitgekookt verzorgt voor deze mensen Tafeltje Dekje in Dronten. Onze verse kant-en-klaar maaltijden zijn gezond en smaakvol en ze zitten boordevol vitamines!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Uitgekookt bezorgt maaltijden aan huis in Dronten; het tafeltje dekje voor senioren

Tafeltje Dekje van Uitgekookt sluit precies aan bij de behoefte van ouderen en biedt verschillende voordelen. Elke maaltijd bevat 150- 200 gram groente en tevens zijn veel Tafeltje Dekje maaltijden laag in zout. Elke week heeft u de keuze minimaal 20 verschillende maaltijden die variëren van maaltijden met vlees of vis, maar ook vegetarisch, Oosters eten tot een oer Hollandse stamppot.

De Tafeltje Dekje maaltijden kun je op meerdere momenten in de week bij je thuis laten bezorgen. Veelal komt steeds een vaste bezorger bij je aan de deur. Dat is prettig omdat je een bekend gezicht aan de deur hebt en de bezorger kan hierdoor rekening houden met je specifieke wensen. Zo nodig helpt de bezorger je met het invullen van de nieuwe bestellijst en zet hij de maaltijden bij je in de koelkast. Al onze Tafeltje Dekje maaltijden worden gratis en koelvers bij je thuis bezorgd en zijn daarna nog 5 dagen houdbaar in de koelkast. Onze maaltijden verwarm je heel eenvoudig in de magnetron of in de oven. Doordat de maaltijden op een speciale manier worden bereidt en verpakt, blijven de groenten lekker knapperig.

Mevrouw De Wit, klant bij Uitgekookt

Nu ik Uitgekookt ken wil ik nooit meer anders. Ik kan weer zelf bepalen wanneer ik wil eten

Tafeltje Dekje test: Uitgekookt op kwaliteit als beste getest!

De landelijke media heeft aan de goede smaak en de prima kwaliteit van Uitgekookt uitgebreid aandacht besteed. Uitgekookt werd door het consumentenprogramma Vara Kassa als Beste Getest van alle tafeltjedekje aanbieders. Uitgekookt komt ook als één van de beste maaltijdverzorgers uit de bus in de tafeltje dekje test van de Consumentenbond! Om senioren thuis van lekker en gezond eten te voorzien, werkt Uitgekookt samen met tal van thuiszorg- en welzijnsorganisaties. Op het gebied van klanttevredenheid scoort Uitgekookt maaltijdservice dan ook een dikke 8,8!

Wat kost een Tafeltje Dekje maaltijd?

De prijzen van tafeltje dekje maaltijden zijn variabel. U kunt tijdelijk extra voordelig kennis maken met Uitgekookt door een proefpakket te bestellen. Profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25!

Hoe regel ik Tafeltje Dekje in Dronten?

Het regelen van Tafeltje Dekje is heel gemakkelijk en het kost maar een paar minuten. Op de maaltijdservice pagina selecteer je het gewenste bezorgmoment en voer je je postcode in. Daarna selecteer je de maaltijden naar keuze en rond je je bestelling af via het winkelmandje. Ook kinderen, buren, broers en zussen kunnen op afstand een bestelling voor je plaatsen door online te bestellen.

Mocht je niet over internet beschikken of is het wat ingewikkeld, dan kun je ook via het Tafeltje Dekje telefoonnummer in Dronten (085-0406065) bestellen. Het bestellen van maaltijden bij Uitgekookt is geheel vrijblijvend. Wij hebben geen abonnementsverplichting waardoor je gewoon bestelt wanneer jij dit wilt.

Tafeltje Dekje maaltijden in Dronten

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Stamppot boerenkool met rookworst en spekjes

Stamppot boerenkool met rookworst en spekjes

Bekijk deze maaltijd
Varkenshaasmedaillon in pepersaus en stoofpeertjes

Varkenshaasmedaillon in pepersaus en stoofpeertjes

Bekijk deze maaltijd
Milanese stoof met groenten en gebakken krieltjes

Milanese stoof met groenten en gebakken krieltjes

Bekijk deze maaltijd

Vragen over Tafeltje Dekje in Dronten