Catering Uitgekookt
Maaltijden aan huis

Koelverse maaltijden aan huis

Zoek je koelverse maaltijden aan huis? Kies dan voor de maaltijdservice van Uitgekookt. Wij bieden wekelijks 24 nieuwe maaltijden, van Hollandse pot tot Italiaanse gerechten.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en je zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Spaghetti met gehaktsaus en kaas

Spaghetti met gehaktsaus en kaas

Bekijk deze maaltijd
Chili con carne met rundergehakt, rijst en ananas

Chili con carne met rundergehakt, rijst en ananas

Bekijk deze maaltijd
Groentenspaghetti pesto met vega-kip

Groentenspaghetti pesto met vega-kip

Bekijk deze maaltijd

Koelverse maaltijden bestellen

Bij Uitgekookt bestel je koelverse maaltijden aan huis. Elke week heb je namelijk de keuze uit 24 unieke kant-en-klaar maaltijden. Deze zijn bereid met verse ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen. Daarnaast worden ze op twee momenten per week aan huis geleverd. Er zijn geen bezorgkosten. Ook is onze maaltijdservice geheel vrijblijvend, er is namelijk geen abonnement.

Er zijn verschillende manieren om koelverse maaltijden aan huis te bestellen. Bestel ze bijvoorbeeld via onze webshop. Hierbij vul je je postcode in, kies je het gewenste bezorgmoment en daarna bestel je gemakkelijk de lekkere maaltijden. Als laatste stap reken je af en dan hoef je alleen nog maar te wachten tot de maaltijden bezorgd worden door onze vaste bezorgers. Er zijn ook andere manieren om koelverse maaltijden te bestellen. Zo kun je bellen naar 085 - 0406065. Onze medewerkers helpen je graag bij het bestellen. Of kies ervoor om een ingevuld bestelformulier mee te geven aan de bezorger. Je ontvangt dan uiteraard weer een nieuw exemplaar.

Dit zijn de ingrediënten van een gezonde maaltijd!

Wil je een verantwoorde maaltijd op tafel zetten? Dan snap je dat je pizza en patat beter kunt laten staan. Maar welke gezonde ingrediënten zijn wél goed in je maaltijd? We zetten het voor je op een rij.

Hoe gezond zijn onze kant-en-klaar maaltijden?

Je vraagt je wellicht af hoe kant-en-klaar maaltijden gezond kunnen zijn. Wij vinden dat iedereen gezond moet kunnen eten, ook als je niet in de gelegenheid bent om te koken. Daarom bieden wij verse kant-en-klaar maaltijden aan. Onze maaltijden komen tot stand door een samenwerking tussen chefs en voedingsexperts. Er wordt gebruikgemaakt van verse en veelal lokale ingrediënten. De maaltijden worden op een unieke manier gekookt en verpakt. Ook wanneer de koelverse maaltijden aan huis bezorgd worden, zal de smaak nog steeds behouden zijn.

Ontdek onze organisatie

Verschillende soorten koelverse maaltijden

Het voordeel van Uitgekookt is dat je iedere week een ruime keus aan koelverse maaltijden hebt. Tijdens het bestellen sorteer je gemakkelijk op jouw favoriete keuken, zoals Hollands, Italiaans, Oosters en Werelds. Voorbeelden van koelverse maaltijden aan huis zijn:

  • Stamppot prei met gehaktballetjes in jus
  • Lasagne van zalm, spinazie en trostomaat
  • Nasi met groenten en kipsaté
  • Hongaarse goulash met groenten en rijst

Daarnaast bieden we iedere week meerdere vegetarische maaltijden. De gezondste maaltijden zijn uitgelicht middels een label: ‘Gezondste keuze’.

Koelverse maaltijden aan huis uitproberen?

Ben je geïnteresseerd in het bestellen van koelverse maaltijden aan huis? Probeer dan vier maaltijden voor slechts €19,95. Op die manier kom je er achter of onze maaltijdservice iets voor je is. Deze kant-en-klaar maaltijden worden uiteraard kosteloos aan huis bezorgd. Wanneer probeer jij de makkelijke maaltijden van Uitgekookt?

Vragen over onze koelverse maaltijden

  • Onze kant-en-klaar maaltijden zijn zeker gezond!