Maaltijden aan huis

Tafeltje Dekje in Wierden

Uitgekookt verzorgd Tafeltje Dekje in Wierden voor ouderen die niet meer zelf koken. Voor veel ouderen is dagelijks koken een enorme opgave of zelfs niet meer mogelijk. Onze kant-en-klaar maaltijden zijn gezond, gevarieerd en lekker.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Maaltijden aan huis voor senioren

Uitgekookt verzorgd Tafeltje Dekje in Wierden voor ouderen die niet meer zelf (kunnen) koken. Iedere week kun je kiezen uit 24 verschillende maaltijden. Kies bijvoorbeeld voor Hollandse stamppot met een rookworst, nasi op Japanse wijze of vegetarische Italiaanse lasagne. Iedere maaltijd bevat 150 tot 200 gram groente. Benieuwd of een maaltijd van Uitgekookt binnen jouw dieet past? Als je op een maaltijd klikt, zie je alle ingrediënten.

Hoe werkt Tafeltje Dekje in Wierden?

Wij bezorgen onze Tafeltje Dekje maaltijden op meerdere momenten in de week bij jou thuis. Kies dus zelf uit welk moment voor jou het beste past. Misschien herken je de bezorger die jouw maaltijden aflevert nog van de vorige keer. Gewoonlijk komt namelijk een vaste bezorger bij je aan de deur. Dit voelt prettig én onze bezorger kan hierdoor rekening houden met jouw specifieke wensen. Als je wilt, helpt de bezorger met het invullen van de nieuwe bestellijst en zet hij de maaltijden in je koelkast.

De Tafeltje Dekje maaltijden worden koelvers en gratis thuis bezorgd en zijn dan in de koelkast nog vijf dagen houdbaar. Je verwarmt onze maaltijden snel en eenvoudig in de oven of in de magnetron. De verse groentes blijven daarbij altijd lekker knapperig.

Tafeltje dekje maaltijden

Iedere week staan er meer dan 20 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Stamppot witlof met ham, kaas en een gehaktbal

Stamppot witlof met ham, kaas en een gehaktbal

Bekijk deze maaltijd
Rundervink met aardappelen en andijvie

Rundervink met aardappelen en andijvie

Bekijk deze maaltijd
Noedels met gebakken biefstukreepjes in sesamsaus

Noedels met gebakken biefstukreepjes in sesamsaus

Bekijk deze maaltijd

Hoeveel kost een Tafeltje Dekje maaltijd?

De prijzen van Tafeltje Dekje maaltijden variëren. Wil je eens Tafeltje Dekje maaltijden uitproberen? Maak dan kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25! Deze maaltijden worden gratis thuisbezorgd.

Tafeltje Dekje in Wierden bestellen

Het regelen van Tafeltje Dekje is heel eenvoudig en kost slechts een paar minuten. Volg de stappen:

  1. Ga naar de bestelpagina.
  2. Voer je postcode in.
  3. Kies een geschikt bezorgmoment.
  4. Selecteer de gewenste maaltijden.
  5. Rond je bestelling af via het winkelmandje.

Wanneer je geen internet hebt, kun je ook persoonlijk bestellen via het telefoonnummer van Tafeltje Dekje in Wierden (085-0406065). Kom je er niet helemaal uit? Ook je kinderen of andere mensen kunnen op afstand bestellingen voor jou plaatsen door online te bestellen. Uitgekookt hanteert geen abonnementsverplichting, waardoor je op elk moment kan stoppen wanneer je dit wenst. Het bestellen van maaltijden is dus geheel vrijblijvend.

Meer weten over Tafeltje Dekje?