Maaltijden aan huis

Tafeltje Dekje in Nijmegen

Voor veel ouderen in Nijmegen is het moeilijk of zelfs onmogelijk om dagelijks te koken. Uitgekookt biedt een prima alternatief voor deze mensen Tafeltje Dekje in Nijmegen. Onze kant-en-klaar maaltijden zijn gezond, gevarieerd en lekker.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Tafeltje Dekje maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Stamppot van rodekool en appeltjes met rundervink

Stamppot van rodekool en appeltjes met rundervink

Bekijk deze maaltijd
Runderlapjes met aardappelen en stoofpeertjes

Runderlapjes met aardappelen en stoofpeertjes

Bekijk deze maaltijd
Italiaanse bakschotel met kip en pesto

Italiaanse bakschotel met kip en pesto

Bekijk deze maaltijd

Uitgekookt bezorgt maaltijden aan huis in Nijmegen; het Tafeltje Dekje voor senioren

Tafeltje Dekje van Uitgekookt in Nijmegen biedt verschillende voordelen en is speciaal op de behoefte van ouderen afgestemd. Elke maaltijd bevat 150- 200 gram groente. U kiest elke week uit minstens 20 verschillende kant-en-klaar maaltijden variërend van maaltijden met vlees of vis, vegetarisch, Oosters eten tot een oer Hollandse stamppot.

De Tafeltje Dekje maaltijden kunt u op meerdere momenten in de week bij u thuis in Nijmegen laten bezorgen. Veelal komt steeds dezelfde bezorger bij u aan de deur. Fijn voor u dat er altijd een bekend gezicht aan de deur komt en fijn voor onze bezorger die daardoor rekening kan houden met uw specifieke wensen. Als u dat wilt helpt onze bezorger u bij het invullen van de nieuwe bestellijst en zet hij de maaltijden voor u in de koelkast. Al onze Tafeltje Dekje maaltijden worden koelvers en gratis thuis bezorgd en zijn in de koelkast nog vijf dagen houdbaar. Onze maaltijden verwarmt u heel eenvoudig in de magnetron of in de oven waarbij de verse groentes altijd lekker knapperig blijven.

Tafeltje Dekje test: Uitgekookt op kwaliteit als beste getest!

De goede smaak en uitzonderlijke kwaliteit van Uitgekookt zijn ook de landelijke media niet ontgaan. Het consumentenprogramma Vara Kassa deed de test en Uitgekookt kwam als beste uit de bus van alle tafeltjedekje aanbieders. En ook in de Tafeltje Dekje test van de Consumentenbond komt Uitgekookt als één van de beste maaltijdverzorgers uit de bus! Daarnaast werkt Uitgekookt samen met vele thuiszorg- en welzijnsorganisaties om senioren thuis van lekker en gezond eten te voorzien. Op het gebied van klanttevredenheid scoort Uitgekookt maaltijdservice dan ook een dikke 8,8!

Nu ik Uitgekookt ken wil ik nooit meer anders. Ik kan weer zelf bepalen wanneer ik wil eten
Mevrouw De Wit
Klant bij Uitgekookt

Wat kost een Tafeltje Dekje maaltijd?

De prijzen van tafeltje dekje maaltijden zijn variabel. U kunt tijdelijk extra voordelig kennis maken met Uitgekookt door een proefpakket te bestellen. Profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25!

Hoe regel ik Tafeltje Dekje in Nijmegen?

Het regelen van Tafeltje Dekje in Nijmegen is heel gemakkelijk en het kost u maar een paar minuten. Voer op de pagina maaltijdservice uw postcode in en selecteer het gewenste bezorgmoment. Vervolgens maakt u een keuze uit de maaltijden die u thuis bezorgd wilt krijgen en via het winkelmandje rondt u uw bestelling af. Online bestellen biedt ook uw kinderen de mogelijkheid op afstand uw bestellingen voor u te plaatsen.

Indien u niet over internet beschikt, kunt u ook via het tafeltje dekje telefoonnummer in Nijmegen (085-0406065) bestellen. Uitgekookt hanteert geen abonnementsverplichting. Hierdoor kunt u op elk moment stoppen wanneer u dat wilt. Het bestellen van maaltijden is dus geheel vrijblijvend.

Vragen over Tafeltje Dekje in Nijmegen