Werken bij Uitgekookt

Samen laten wij Nederland gezonder eten.

Een baan bij de grootste verse maaltijdservice van Nederland. Uitgekookt groeit ongekend hard! Het bedrijf dat ruim 190 jaar geleden begon als een lokale groenteteler is inmiddels uitgegroeid tot de grootste verse maaltijdservice van Nederland. We zijn er met 300 collega’s en ruim 1000 bezorgers voor ruim 300.000 klanten in het hele land.

Teamleider Verpakkingskeuken

Bekijk deze vacature

Medewerker Verpakkingskeuken

Bekijk deze vacature

Operator C Orderpick Fulltime

Bekijk deze vacature

Operator Verpakkingskeuken

Bekijk deze vacature

We willen heel Nederland veroveren en we zijn al goed op weg. Steeds meer mensen zijn overtuigd van het gemak van onze gezonde maaltijden. Elk jaar kiezen nieuwe klanten voor Uitgekookt. Maar nog lang niet iedereen kent ons. Daarom is er alle ruimte om verder uit te bouwen. Help jij daarbij?

Bekijk alle vacatures

Werken bij Uitgekookt betekent hard werken en hard genieten. Je werkt hier in een jong team met ambitieuze collega’s die een gezamenlijk doel hebben: Uitgekookt laten groeien. Je komt terecht in een fijne, informele omgeving waar je echt iets bijdraagt aan de maatschappij. Wij helpen mensen een gezonde keuze te laten maken op het gebied van voeding. Naast het werk ga je regelmatig met je afdeling op pad voor een uitje, zijn er borrels en loop je soms zelfs in een polonaise de werkvloer af.