Uitgekookt
reviews

Natuurlijk kunnen we zelf heel goed vertellen waarom Uitgekookt de perfecte oplossing is als zelf koken even niet uitkomt. Maar wij vinden het een stuk betrouwbaarder als onze klanten dat doen. Benieuwd meer dan 350.000 Nederlanders vinden die jou voorgingen? Je leest het hier!

header image

Dit zeggen anderen over uitgekookt

10

Geweldige gerechten met veel variatie

Geweldig lekkere gerechten met veel variatie. Bezorger is altijd stipt op tijd en porties zijn voldoende. Kijk je naar de prijs, dan kun je hier bijna niet meer zelf voor koken met de huidige prijzen in de supermarkt. Ik bestel elke week vijf maaltijden en dan kan ik een week vooruit. Geweldig! Zo heb ik meer tijd over voor andere dingen.

20 juni 2024 ClaudiaGeplaatst op: Kiyoh

10

Ontzettend lekker, vers en op tijd!

Kant-en-klaarmaaltijden van de supermarkt vind ik niet te eten en daarom heb ik een keer besteld bij Uitgekookt. Wat een verademing! Heerlijke verse maaltijden en wat een gemak! Even in de oven of magnetron en klaar. Het scheelt tijd, geld en afwas. Ik moest altijd eten weggooien omdat ik alleen woon en nu hoeft dat niet meer.

20 juni 2024 DanielleGeplaatst op: Kiyoh

9

Ideaal als je geen zin hebt om te koken!

Ideaal als je een drukke baan hebt en als je thuiskomt geen zin hebt om te koken. Hoe vaak kan je pizza, patat of sushi eten? Het is vaak niet eens lekker en de kilo’s vliegen eraan. En dúúr. Dan is dit dé oplossing. Veel keuze en alles even smaakvol. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Het is meer dan genoeg, gezond en niet vet.

19 juni 2024 NicoleGeplaatst op: Kiyoh
Probeer je eerste maaltijden

Voor maar € 5,95 per stuk!

Heb je nog vragen?

  • Betaal eenvoudig via iDeal, PayPal of via een automatische incasso. Bestel je telefonisch? Dan verloopt de betaling altijd via een automatische incasso. Je ontvangt dan aan het begin van elke week een factuur. Het bedrag wordt dezelfde week afgeschreven.