Maaltijden


Maaltijden van Uitgekookt

Heb je geen tijd of inspiratie om zelf te koken? Dan zijn onze lekkere kant-en-klare maaltijden de ideale oplossing! Probeer Uitgekookt met een proefpakket en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: €5,95 per maaltijd!

Gezonde maaltijden

Bij Uitgekookt vinden we het enorm belangrijk om gezonde maaltijden aan te bieden. Je kiest elke week uit 24 verschillende Uitgekookt-maaltijden van het weekmenu. Alle maaltijden bevatten minimaal 150 gram groente. Perfect als je zelf geen tijd of zin hebt om boodschappen te doen en te koken. Zo weet je zeker dat je toch een gezonde maaltijd op tafel krijgt.

Maaltijden bestellen

Het bestellen van kant-en-klaar maaltijden is heel simpel. Je kunt bestellen via Uitgekookt.nl, via de telefoon (085 - 0406065) of via vaste bezorgers. Ben je op zoek naar een bepaald type maaltijd? Dan filter je eenvoudig op bijvoorbeeld vis-maaltijden, kip-maaltijden of vegetarische maaltijden. Nadat je bestelling is voltooid, gaan onze koks aan de slag voor jou!

Gratis en koelvers bezorgd

Zodra de bestelling is geplaatst, hoef je alleen nog maar te wachten tot de bezorger jouw Uitgekookt-maaltijden koelvers aan huis bezorgt. Nadat ze bezorgd zijn, bewaar je ze nog 5 dagen in de koelkast. Heb je trek? Dan warm je gemakkelijk een maaltijd op. Binnen een paar minuten heb je een gezonde maaltijd op tafel staan.

Ben je geïnteresseerd in een abonnement? Ook dat is mogelijk. Zo kun je kiezen uit het Budget, Optimaal Gemak en Extra Gezond abonnement. Vul je smaakprofiel in en wij regelen de rest. Wel zo eenvoudig!