Levertijden & bezorgkosten

Levertijden

Bij het bestellen kies je een datum en tijdvak waarin je maaltijden bezorgd worden. Je ziet de beschikbare bezorgmomenten voor jouw adres zodra je je postcode invult. Voor bijna alle bezorgmomenten geldt dat je tot 3 dagen van tevoren kunt bestellen. We kopen de ingrediënten vers in. Daardoor kan voorkomen dat als je last-minute bestelt, je favoriete gerecht op is.

Elke bezorgdag is ingedeeld in verschillende tijdvakken: In de ochtend tussen 8:30 en 12:30 uur, in de middag tussen 14:00 en 18:00 uur en in de avond tussen 17:00 en 21:00 uur. De beschikbare tijdvakken verschillen per woonplaats en gekozen bezorgdag. Je krijgt uiterlijk op de dag van bezorging een mail waarin het gekozen tijdvak tot een uur wordt teruggebracht. Ben je op dat moment niet thuis? Neem contact op met de klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

Bezorgkosten

Bestel je 3 maaltijden of meer? Dan is onze gekoelde bezorging gratis! Voor bestellingen van 2 maaltijden rekenen wij 1,99 bezorgkosten.

Leveringskosten

Soms vragen wij voor drukke bezorgmomenten een bijdrage in leveringskosten van € 1,99. Waar in Nederland je ook woont, er is altijd minimaal 1 gratis bezorgmoment beschikbaar!

Vroegboekkorting

Zitten er minimaal 7 dagen tussen het moment van bestellen en bezorgen? Dan belonen wij je met een vroegboekkorting van € 0,99. Vroeg bestellen is dus voordelig voor jou én draagt bij aan een beter milieu, omdat wij zo onze ingrediënten efficiënter kunnen inkopen en voedselverspilling kunnen tegengaan.

Wil je weten wat er deze week op het menu staat?