Maaltijden aan huis

Proefpakket

Is het je eerste keer bij Uitgekookt? Bestel een proefpakket en kom erachter of Uitgekookt bij jou past. Het proefpakket bestaat uit 4 maaltijden voor slechts €19,95! Lees alles over het proefpakket van Uitgekookt.

Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Maaltijden

Week 4

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Bekijk het weekmenu

Kant-en-klaar maaltijden in een proefpakket

De maaltijdservice van Uitgekookt biedt kant-en-klaar maaltijden aan, zodat jij niet hoeft te koken. Of je nou geen tijd of geen puf hebt om in de keuken te staan, wij vinden dat iedereen gezond moet kunnen eten. Daarom bieden wij makkelijke maaltijden aan die gezond zijn. De kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt bevatten minimaal 150 gram groenten en vaak zelfs meer. Daarnaast bevatten onze maaltijden geen onnodige toevoegingen. Onze chefs bereiden dagelijks weer vers de maaltijden voor, zodat jij geniet van lekkere en gezonde kant-en-klaar maaltijden. Is het je eerste keer bij Uitgekookt? Probeer dan een aantal kant-en-klaar maaltijden in een proefpakket.

Kant-en-klaar eten aan huis

Heb je geen tijd om te koken? Of houd je van het gemak van kant-en-klaar eten aan huis te laten bezorgen? Dan ben je bij Uitgekookt aan het goede adres. Hier bestel je lekkere en gezonde maaltijden. Wordt het Hollands, Aziatisch of toch Italiaans? Er is volop keuze!

Proefpakket met maaltijden bestellen

Door een proefpakket met maaltijden te bestellen krijg je de mogelijkheid om erachter te komen wat je lekker vindt. Ook kom je erachter of Uitgekookt bij jou past. Bij het proefpakket van onze maaltijdservice kies je zelf de maaltijden uit. Eerst geef je je adresgegevens door. Op basis van jouw adres komt er een aantal bezorgmomenten tevoorschijn, waar jij uit kiest. Zo weet je zeker dat je thuis bent op het moment dat de maaltijden worden bezorgd. Vervolgens kies je vier maaltijden uit die je graag proeft.

Wekelijks kies je uit minstens 24 maaltijden. De maaltijden kun je opdelen in vier categorieën:

  • Hollands
  • Werelds
  • Vis/ vega
  • Keuze van de chef

Volg je een dieet? Je checkt makkelijk welke voedingsstoffen in iedere maaltijd zit. Tijdens het bestelproces kun je op iedere maaltijd klikken. Zodra je erop klikt, komen de voedingsstoffen tevoorschijn. Zo bepaal je zelf of een maaltijd binnen jouw dieet past.

Bekijk het menu van deze week

Proefpakket eten thuisbezorgd

Zodra je je dinerbox hebt besteld, gaan de koks voor jou aan de slag. Door een speciaal kookproces blijven de vitamines en smaak behouden. Ook houden de koks er rekening mee dat de maaltijden thuis nog een opgewarmd worden. Daardoor blijven de groenten knapperig en blijven de maaltijden lekker.

Wij werken voornamelijk met vaste bezorgers. Na een aantal keer maaltijden te hebben besteld, is de kans dus groot dat je de bezorger herkent. Het proefpakket met maaltijden wordt gekoeld thuisbezorgd. Zodra je de maaltijden ontvangt, bewaar je ze nog ongeveer vijf dagen in de koelkast. Als je de maaltijden wilt opeten, warm je ze een paar minuten op in de magnetron. Wil je de maaltijden langer bewaren? Dat kan in de diepvries. Maar houd er rekening mee dat dit invloed kan hebben op de smaak van de maaltijden.

Voordeel proefpakket van Uitgekookt

Met het voordeel proefpakket van Uitgekookt bestel je vier maaltijden voor slechts €19,95. De verzendkosten zijn helemaal gratis. Op deze manier maak je dus voordelig kennis met Uitgekookt. Bevalt het goed? Hierna bestel je de maaltijden voor de reguliere prijs.

Probeer 4 kennismakingsmaaltijden voor maar €19,95

Veelgestelde vragen

  • Onze kant-en-klaar maaltijden zijn zeker gezond! Ze zitten boordevol verse groenten en andere belangrijke bouwstoffen. Ook laten we onnodige toevoegingen achterwege. Lees meer over gezond eten.