Maaltijden aan huis

Proefpakket

Wil je de maaltijden van Uitgekookt proberen? Stel zelf een proefpakket samen en ontdek of Uitgekookt bij jou past. Profiteer van onze kennismakingsaanbieding en bestel een proefpakket: € 5,95 per maaltijd! Lees hier alles over het proefpakket van Uitgekookt.

header image

Je eerste maaltijden voor € 5,95

Wil je onze maaltijden voordelig proberen? Dat kan! Stel op Uitgekookt.nl een proefpakket samen. De maaltijden in dit proefpakket kies je helemaal zelf. Voor de eerste (medium) maaltijden betaal je altijd € 5,95, ongeacht de maaltijden die je kiest. De eerste bestelling is automatisch een proefpakket. We verrekenen de korting bij het afrekenen.

Proefpakket bestellen

Stap 1

Stap 1

Ga naar 'Maaltijden'Vul je postcode in en kies een bezorgmoment.
Stap 2

Stap 2

Kies 4 maaltijden van 450 gramJe mag zelf weten welke vier. Kies wat lekkers uit!
Stap 3

Stap 3

Vul je gegevens in Dan weten we waar we jouw maaltijden moeten bezorgen.
Stap 4

Stap 4

We verrekenen je kortingDit doen we bij het afrekenen. Je betaalt € 5,95 per maaltijd.
Probeer je eerste maaltijden

Voor maar € 5,95 per stuk!

Vers-en-klaarmaaltijden in een proefpakket

Geen tijd, zin, inspiratie of de mogelijkheid om écht lekkere en gezonde maaltijden te koken? Dankzij de kant-en-klaarmaaltijden van Uitgekookt hoeft dat ook niet. Je eet gegarandeerd gezond en kan binnen 4 minuten aan tafel, zonder zelf te koken!

De vers-en-klaarmaaltijden van Uitgekookt bevatten verse groenten en geen onnodige toevoegingen. Is het je eerste keer bij Uitgekookt? Probeer een aantal vers-en-klaarmaaltijden in een proefpakket. De verzendkosten zijn helemaal gratis. Op deze manier maak je voordelig kennis met Uitgekookt. Bevalt het goed? Dan bestel je hierna de maaltijden voor de reguliere prijs.

Proefpakket met maaltijden thuisbezorgd

Zodra je een proefpakket hebt besteld, gaan de chefs van Uitgekookt voor jou aan de slag. Ze houden er rekening mee dat je de maaltijden thuis nog eens opwarmt. Daardoor blijven de groenten knapperig en de maaltijden lekker.

Wij werken met vaste bezorgers. Bij elke bestelling staat dezelfde persoon aan jouw voordeur. De kans is dus groot dat je onze bezorger op een gegeven moment herkent. Het proefpakket met maaltijden wordt gekoeld thuisbezorgd. Na ontvangst van de maaltijden, kun je ze ongeveer vijf dagen in de koelkast bewaren. Je warmt de maaltijden binnen een paar minuten op in de oven of magnetron. Wil je de maaltijden langer bewaren? Vries ze dan in. Dit kan wel invloed hebben op de smaak.

Bij Uitgekookt zit je nergens aan vast. Jij kiest wanneer je welke maaltijden wil. Het is ook mogelijk om een abonnement te nemen. Kies uit: Budget, Optimaal Gemak en Extra Gezond.

Veelgestelde vragen

  • Betaal eenvoudig via iDeal, PayPal of via een automatische incasso. Bestel je telefonisch? Dan verloopt de betaling altijd via een automatische incasso. Je ontvangt dan aan het begin van elke week een factuur. Het bedrag wordt dezelfde week afgeschreven.