Maaltijden aan huis

Proefpakket

Is het je eerste keer bij Uitgekookt? Stel zelf een proefpakket samen en kom erachter of Uitgekookt bij jou past. Profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25! Deze 4 maaltijden vormen samen jouw voordelige proefpakket. Lees hier alles over het proefpakket van Uitgekookt.

Probeer een proefpakket: 4 voor €25

Wil je onze maaltijden voordelig proberen? Dat kan! De eerste vier maaltijden (450 gram) die je bestelt bij Uitgekookt, vormen automatisch je proefpakket. Dit proefpakket stel je zelf samen, met de maaltijden die jou lekker lijken. We verrekenen de korting bij het afrekenen.

Proefpakket bestellen

Stap 1

Stap 1

Ga naar 'Maaltijden'Vul hier je postcode in en kies een bezorgmoment.
Stap 2

Stap 2

Kies 4 maaltijden van 450 gramJe mag zelf weten welke vier. Kies wat lekkers uit!
Stap 3

Stap 3

Vul je gegevens in Dan weten we waar je voordeur is.
Stap 4

Stap 4

We verrekenen je kortingDit doen we bij het afrekenen. Je krijgt 4 maaltijden voor €25.
Stel je eigen proefpakket samen!

Speciaal voor nieuwe klanten

Kant-en-klaarmaaltijden in een proefpakket

De maaltijdservice van Uitgekookt biedt kant-en-klaarmaaltijden aan, zodat jij niet hoeft te koken. Of je nou geen tijd of geen puf hebt om in de keuken te staan, wij vinden dat iedereen gezond moet kunnen eten. Daarom bieden wij makkelijke maaltijden aan die gezond zijn.

De kant-en-klaarmaaltijden van Uitgekookt bevatten verse groenten. Daarnaast zitten er in onze maaltijden geen onnodige toevoegingen. Onze chefs bereiden dagelijks weer vers de maaltijden, zodat jij geniet van lekkere en gezonde kant-en-klaarmaaltijden. Is het je eerste keer bij Uitgekookt? Probeer een aantal kant-en-klaarmaaltijden in een proefpakket.

Wat maakt de maaltijden van Uitgekookt gezond?

Bij Uitgekookt vinden we dat iedereen altijd gezond moet kunnen eten. Ook als je zelf geen tijd, zin of puf hebt om te koken. Daarom is het natuurlijk van belang, dat onze maaltijden gezond zijn. We doen dan ook ons uiterste best om elke week weer maaltijden aan te bieden, die passen binnen een gezond en gevarieerd voedingspatroon. We leggen je graag uit wat onze maaltijden zo gezond maakt!

Proefpakket met maaltijden bestellen

Door een proefpakket met maaltijden te bestellen, kom jij erachter wat je lekker vindt. En ontdek jij of Uitgekookt bij jou past. Zo bestel je eenvoudig een 1-persoons maaltijdbox.

Zo werkt het

Bij het proefpakket van onze maaltijdservice kies je zelf de maaltijden uit. Dit kan gewoon in ons maaltijdoverzicht. Iedere eerste bestelling is automatisch een proefpakket.

Eerst geef je je adresgegevens door. Er komen een aantal bezorgmomenten tevoorschijn op basis van je adres. Kies welk bezorgmoment bij jou past. Zo weet je zeker dat je thuis bent op het moment dat de maaltijden worden bezorgd. Vervolgens kies je vier maaltijden uit die je graag proeft. In een proefpakket kun je alleen medium maaltijden bestellen.

Wekelijks kies je uit minstens 24 lekkere maaltijden. De maaltijden kun je opdelen in vier categorieën:

Volg je een dieet? Je checkt makkelijk welke voedingsstoffen in iedere maaltijd zitten. Zodra je tijdens het bestelproces erop klikt, komen de voedingsstoffen tevoorschijn. Zo bepaal je zelf of een maaltijd binnen jouw dieet past.

Stel je eigen proefpakket samen!

4 voor €25!

Proefpakket eten thuisbezorgd

Zodra je een proefpakket hebt besteld, gaan de koks voor jou aan de slag. Door een speciaal kookproces blijven de vitamines en smaak behouden. De koks houden er rekening mee dat de maaltijden thuis nog eens opgewarmd worden. Daardoor blijven de groenten knapperig en blijven de maaltijden lekker.

Wij werken voornamelijk met vaste bezorgers. Je ziet bij elke bezorging dezelfde bezorger aan jouw voordeur, dus de kans is groot dat je onze bezorger herkent. Het proefpakket met maaltijden wordt gekoeld thuisbezorgd. Zodra je de maaltijden ontvangt, bewaar je ze nog ongeveer vijf dagen in de koelkast. Je warmt de maaltijden binnen een paar minuten op in de magnetron. Wil je de maaltijden langer bewaren? Dat kan in de diepvries. Maar houd er rekening mee dat dit invloed heeft op de smaak van de maaltijden.

Je zit nergens aan vast. Jij kiest wanneer je welke maaltijden wil. Je hebt wel de mogelijkheid om een abonnement te nemen. Kies uit het Budget, Optimaal Gemak en Extra Gezond abonnement.

Voordeel proefpakket van Uitgekookt

Met het Voordeel proefpakket van Uitgekookt profiteer je van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25. De verzendkosten zijn helemaal gratis. Op deze manier maak je voordelig kennis met Uitgekookt. Bevalt het goed? Hierna bestel je de maaltijden voor de reguliere prijs.

Veelgestelde vragen

  • Betaal eenvoudig via iDeal, PayPal of via een automatische incasso. Bestel je telefonisch? Dan verloopt de betaling altijd via een automatische incasso. Je ontvangt dan aan het begin van elke week een factuur. Het bedrag wordt dezelfde week afgeschreven.