Maaltijden aan huis

Proefpakket

Is het je eerste keer bij Uitgekookt? Stel zelf een proefpakket samen en kom erachter of Uitgekookt bij jou past. Profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €20! Deze 4 maaltijden vormen samen jouw voordelige proefpakket. Lees hier alles over het proefpakket van Uitgekookt.

Probeer een proefpakket: 4 voor €20

Wil je onze maaltijden voordelig proberen? Dat kan! De eerste vier maaltijden (450 gram) die je bestelt bij Uitgekookt, vormen automatisch je proefpakket. Dit proefpakket stel je dus zelf samen, met de maaltijden die jou lekker lijken. Je betaalt dus maar €5,- voor een maaltijd! We verrekenen de korting bij het afrekenen.

De stappen zijn als volgt:

Proefpakket bestellen

Stap 1

Stap 1

Ga naar 'Maaltijden'Vul hier je postcode in en kies een bezorgmoment.
Stap 2

Stap 2

Kies 4 maaltijden van 450 gramJe mag zelf weten welke vier. Kies wat lekkers uit!
Stap 3

Stap 3

Vul je gegevens in Dan weten we waar we de maaltijden moeten bezorgen.
Stap 4

Stap 4

We verrekenen je kortingDit doen we bij het afrekenen. Je krijgt 4 maaltijden voor €20.

Maak ook kennis met Uitgekookt en bestel een proefpakket

Profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €20

Kant-en-klaar maaltijden in een proefpakket

De maaltijdservice van Uitgekookt biedt kant-en-klaar maaltijden aan, zodat jij niet hoeft te koken. Of je nou geen tijd of geen puf hebt om in de keuken te staan, wij vinden dat iedereen gezond moet kunnen eten. Daarom bieden wij makkelijke maaltijden aan die gezond zijn.

De kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt bevatten minimaal 150 gram groenten en vaak zelfs meer. Daarnaast bevatten onze maaltijden geen onnodige toevoegingen. Onze chefs bereiden dagelijks weer vers de maaltijden voor, zodat jij geniet van lekkere en gezonde kant-en-klaar maaltijden. Is het je eerste keer bij Uitgekookt? Probeer dan een aantal kant-en-klaar maaltijden in een proefpakket.

Wat maakt de maaltijden van Uitgekookt gezond?

Bij Uitgekookt vinden we dat iedereen altijd gezond moet kunnen eten. Ook als je zelf geen tijd, zin of puf hebt om te koken. Daarom is het natuurlijk van belang, dat onze maaltijden gezond zijn. We doen dan ook ons uiterste best om elke week weer maaltijden aan te bieden, die passen binnen een gezond en gevarieerd voedingspatroon. We leggen je graag uit wat onze maaltijden zo gezond maakt!

Proefpakket met maaltijden bestellen

Door een proefpakket met maaltijden te bestellen krijg je de mogelijkheid om erachter te komen wat je lekker vindt. Ook kom je erachter of Uitgekookt bij jou past. Zo bestel je eenvoudig een 1-persoons maaltijdbox.

Zo werkt het

Bij het proefpakket van onze maaltijdservice kies je zelf de maaltijden uit. Dit kan gewoon in ons maaltijdoverzicht. Iedere eerste bestelling is namelijk automatisch een proefpakket.

Eerst geef je je adresgegevens door. Op basis van je adres komen er een aantal bezorgmomenten tevoorschijn, waar je uit kiest. Zo weet je zeker dat je thuis bent op het moment dat de maaltijden worden bezorgd. Vervolgens kies je vier maaltijden uit die je graag proeft. In een proefpakket kun je alleen medium maaltijden bestellen. In het vervolg kun je ook kiesen voor small of large.

Wekelijks kies je uit minstens 24 maaltijden. De maaltijden kun je opdelen in vier categorieën:

  • Hollands
  • Werelds (bijvoorbeeld Italiaans en Oosters)
  • Vis/ vega
  • Keuze van de chef

Volg je een dieet? Je checkt makkelijk welke voedingsstoffen in iedere maaltijd zit. Tijdens het bestelproces kun je op iedere maaltijd klikken. Zodra je erop klikt, komen de voedingsstoffen tevoorschijn. Zo bepaal je zelf of een maaltijd binnen jouw dieet past.

Proefpakket eten thuisbezorgd

Zodra je een proefpakket hebt besteld, gaan de koks voor jou aan de slag. Door een speciaal kookproces blijven de vitamines en smaak behouden. Ook houden de koks er rekening mee dat de maaltijden thuis nog een opgewarmd worden. Daardoor blijven de groenten knapperig en blijven de maaltijden lekker.

Wij werken voornamelijk met vaste bezorgers. Na een aantal keer maaltijden te hebben besteld, is de kans dus groot dat je de bezorger herkent. Het proefpakket met maaltijden wordt gekoeld thuisbezorgd. Zodra je de maaltijden ontvangt, bewaar je ze nog ongeveer vijf dagen in de koelkast. Als je de maaltijden wilt opeten, warm je ze een paar minuten op in de magnetron. Wil je de maaltijden langer bewaren? Dat kan in de diepvries. Maar houd er rekening mee dat dit invloed kan hebben op de smaak van de maaltijden.

Je zit nergens aan vast, maar je hebt wel de mogelijkheid om een abonnement te nemen. Zo kun je kiezen uit het Budget, Optimaal Gemak en Extra Gezond abonnement.

Voordeel proefpakket van Uitgekookt

Met het voordeel proefpakket van Uitgekookt profiteer je van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €20. De verzendkosten zijn helemaal gratis. Op deze manier maak je dus voordelig kennis met Uitgekookt. Bevalt het goed? Hierna bestel je de maaltijden voor de reguliere prijs.

Veelgestelde vragen

  • Onze kant-en-klaar maaltijden zijn zeker gezond! Ze zitten boordevol verse groenten en andere belangrijke bouwstoffen. Ook laten we onnodige toevoegingen achterwege. Lees meer over gezond eten.