Over Uitgekookt

Uitgekookt is dé maaltijdservice voor ouderen!

Ben je op zoek naar gezonde maaltijden voor ouderen? Uitgekookt is dé maaltijdservice voor ouderen! Bestel zelf of laat een ander voor jou bestellen. Wekelijks kies je uit maar liefst 24 verschillende kant-en-klaar maaltijden.

Uitgekookt is dé maaltijdservice voor ouderen

Er zijn verschillende redenen waarom Uitgekookt de beste maaltijdservice voor ouderen is. In deze blog kom je hier meer over te weten. De succesvolle maaltijdbezorging van Uitgekookt is ooit ontstaan uit de passie van de familie van Marle voor goed en gezond eten. De eerste generaties waren vooral bezig met het verbouwen van aardappelen en groenten. Deze werden destijds ook al huis-aan-huis verkocht. Vanaf 1938 werden diverse producten in de winkel verkocht. Deze waren veelal, net als tegenwoordig, lokaal geproduceerd. De verhuizing van de winkel naar een groter pand zorgde ervoor dat Van Marle een voorloper werd. Ze hadden namelijk één van de eerste winkels die gesneden en gewassen, dus panklare, groenten aanbood. Sindsdien is Van Marle steeds verder uitgegroeid tot dé hedendaagse maaltijdservice voor ouderen, namelijk: Uitgekookt.

Tegenwoordig staat dit bedrijf nog steeds voor goed en gezond eten voor iedereen. Meer dan 300 medewerkers zorgen ervoor dat jij een overheerlijke kant-en-klaar maaltijd aan huis geleverd krijgt. Van de behulpzame klantenservice tot de gepassioneerde chefs en van de professionele diëtisten tot de vertrouwde bezorgers: bij Uitgekookt zijn jouw maaltijden in goede handen! Uitgekookt werkt vanuit een gloednieuwe locatie in IJsselmuiden, volledig gasloos en voorzien van zonnepanelen. Daarnaast voldoet de keuken van Uitgekookt aan de strengste eisen op het gebied van voedselveiligheid en hygiëne.

Wij zijn 89 en 86 jaar en koken zelf nog. Maar zijn door uw advertentie nieuwsgierig geworden en hebben een proefpakket besteld. Dat viel zeer goed uit. Dus meteen een 2e pakket besteld!
Fam. Bolding, Havelte

Hoe laat ik maaltijden bezorgen bij ouderen?

Het bestellen en laten bezorgen van maaltijden bij ouderen is heel eenvoudig. Er zijn diverse opties om een bestelling bij onze maaltijdservice voor ouderen te plaatsen. Ten eerste, je kunt tot 4 weken vooruit bestellen mocht dit nodig zijn. Je kan ervoor kiezen om ons telefoonnummer te bellen (085-0406065). Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag bij het bestellen van kant-en-klaar maaltijden. Ook de vaste bezorgers nemen graag je bestelling op. Dit kan middels een ingevuld bestelformulier. Nadien ontvang je weer een nieuw formulier voor de week erop. Uiteraard kun je ook online bestellen! Vul je postcode in en kies het gewenste bezorgmoment. Daarna kies je uit maar liefst 24 unieke maaltijden. Een groot voordeel van het online bestellen is dat ook een familielid of kennis een bestelling op afstand kan plaatsen. Laat bijvoorbeeld je zoon of dochter een bestelling plaatsen. Je kunt dan eveneens kiezen om de factuur op hun adres te laten komen.

Maaltijden voor ouderen

Maaltijden thuisbezorgd voor ouderen

Na het bestellen van je gewenste maaltijden worden ze uiteraard thuisbezorgd. De maaltijden worden dagvers bereid door onze chefs, veelal met lokale (seizoensgebonden) groenten. Andere ingrediënten zijn ook dagvers, zonder onnodige toevoegingen. Daarna worden deze vers verpakt zonder conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen. Elke week kun je kiezen uit 2 verschillende bezorgmomenten. Tijdens het bestellen kies je voor jouw geschikte dag en bezorgmoment. De maaltijden worden thuisbezorgd bij ouderen, veelal door dezelfde bezorger. Dat is natuurlijk wel zo fijn!

Is Uitgekookt hetzelfde als Tafeltje Dekje?

Zoals je gelezen hebt, er zijn tal van voordelen aan de maaltijdservice voor ouderen van Uitgekookt. Er is dan ook een wezenlijk verschil met Tafeltje Dekje. Je kiest bij Uitgekookt namelijk zelf wanneer je de kant-en-klaar maaltijden opwarmt. Wanneer je bijvoorbeeld 5 verschillende maaltijden bestelt, dan kies jij zelf welke je elke dag opwarmt. Vaak kun je na enkele minuten al genieten van je gezonde en verse kant-en-klaar maaltijd.

Nog een voordeel van Uitgekookt is dat je nergens aan vast zit. Je hebt dus geen abonnement met vaste verplichting. En wist je dat Uitgekookt een eigen jury heeft die elke nieuwe of verbeterde maaltijd keurt voordat deze op het menu komt? Zo weet je zeker dat de maaltijdservice voor ouderen gezond én lekker is!

Probeer 4 kennismakingsmaaltijden voor maar €15

Van de Uitgekookt redactie

Wij koken graag, maar smullen ook van schrijven over eten! We geven je dan ook graag tips & tricks op het gebied van lekker en gezond eten en informeren over onze maaltijdservice.