Catering Uitgekookt
Maaltijden aan huis

Jouw maaltijd thuisbezorgd

Geen tijd, zin, inspiratie of mogelijkheid om een gezonde maaltijd te bereiden? Bestel je eten online en krijg jouw maaltijd thuisbezorgd. Door de gezonde kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt krijgt iedereen de mogelijkheid om gezond en gevarieerd te eten, zonder lang in de keuken te staan.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door onze eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus je zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Runderstoofpotje met wortel, ui en aardappelpuree

Runderstoofpotje met wortel, ui en aardappelpuree

Bekijk deze maaltijd
Gehaktbal met aardappelen en spitskool met kerrie

Gehaktbal met aardappelen en spitskool met kerrie

Bekijk deze maaltijd
Kipfilet in champignonsaus met aardappelen en prei

Kipfilet in champignonsaus met aardappelen en prei

Bekijk deze maaltijd

Maaltijd thuisbezorgd

Soms heb je geen tijd, puf, inspiratie of mogelijkheid om een gezonde maaltijd te koken. Omdat wij vinden dat iedereen gezond moet kunnen eten, bieden we gezonde kant-en-klaar maaltijden aan. In de maaltijden van Uitgekookt zit altijd verse groente. Door een speciaal kookproces, blijft een groot deel van deze vitamines behouden. Ook als jij thuis de maaltijden nog opwarmt.

Je kiest zelf de maaltijden uit die je graag thuisbezorgd wilt krijgen. Wekelijks Je kiest zelf de maaltijden die je graag thuisbezorgd wilt krijgen. Wekelijks kies je uit24 verschillende maaltijden. Hierdoor is het makkelijk om gevarieerd te eten. Volg je een bepaald dieet? Bij elke maaltijd zie je precies wat er allemaal in zit. Klik tijdens het bestelproces op een maaltijd en je ziet alle ingrediënten. Zo kijk je makkelijk of een maaltijd bij jouw voedingspatroon past. Hierdoor is Uitgekookt een perfect thuisbezorgd alternatief.

Vers eten thuisbezorgd met een proefpakket

Ben je nieuw bij Uitgekookt? Maak ook kennis met Uitgekookt en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: €5,95 per maaltijd! Kies uit alle 24 maaltijden die Uitgekookt op het moment aanbiedt. Deze maaltijden zijn opgedeeld in vier categorieën:

Kies de maaltijden die je wilt en het bezorgmoment dat je uitkomt. Na het afrekenen hoef je alleen maar te wachten tot je verse maaltijden worden thuisbezorgd.

Gezond eten thuisbezorgd

De maaltijden van Uitgekookt worden gemaakt door onze koks in samenwerking met diëtisten. Om te zorgen dat jij gezond eten thuisbezorgd krijgt, bevatten onze gerechten veel verse en lokale ingrediënten. Kies je een gerecht van ons gezonde weekmenu? Dan weet je zeker dat je een gezonde maaltijd thuisbezorgd krijgt, die ook na het opwarmen in de oven of magnetron nog steeds heerlijk is.

Vegetarische maaltijden thuisbezorgd

Ook als je geen vlees eet, ben je bij Uitgekookt aan het juiste adres. Wekelijks biedt Uitgekookt namelijk een aantal maaltijden aan zonder vlees. Omdat vlees een grote eiwitbron is en dit mist in vegetarische maaltijden, worden de vegetarische maaltijden aangevuld met vleesvervangers. Hierbij kun je denken aan peulvruchten, noten en kaas.

Warm eten thuisbezorgd

De maaltijden van Uitgekookt worden koelvers thuisbezorgd. Je kunt ze vervolgens in een paar minuutjes zelf opwarmen in de oven of magnetron. Je krijgt dus geen warm eten thuisbezorgd, maar binnen een handomdraai heb je toch een warme maaltijd op tafel staan.

Kan ik kiezen wanneer ik mijn maaltijd thuisbezorgd krijg?

Tijdens het bestelproces kies jij wanneer je je maaltijden wilt ontvangen. Tijdens het bestellen van maaltijden voer je je postcode in. Vervolgens zie je verschillende bezorgmomenten waar je uit kan kiezen. Kies het bezorgmoment dat jou het beste uit komt. Het is niet mogelijk om een ander tijdvak te kiezen. Zorg ervoor dat je thuis bent als de maaltijden worden thuisbezorgd, dan kun je ze meteen in de koelkast leggen. Zo blijven ze namelijk het langst goed. De maaltijden worden koel bezorgd en vervolgens kun je ze in de koelkast nog vijf dagen bewaren.

Wil je ze toch langer bewaren? Bewaar ze dan in de diepvries. Maar houd er rekening mee dat dit invloed kan hebben op de smaak. Ben je niet thuis als de maaltijden thuisbezorgd worden? Vergeet dan geen koelbox neer te zetten.

Wie bezorgt de maaltijden bij mij thuis?

Uitgekookt werkt voornamelijk met vaste bezorgers. Daardoor herken jij je bezorger misschien wel. Ook leert de bezorger op deze manier wat jouw wensen zijn, waardoor hij of zij hier rekening mee kan houden. Zodra de bezorger de maaltijden bij jou bezorgt, kun je ook meteen een nieuwe bestelling doorgeven. De bezorger geeft jouw bestelling door aan Uitgekookt, waardoor jij de week erop weer nieuw kant-en-klaar eten aan huis bezorgd krijgt.

Vragen over de bezorging

  • Nee, dat is niet mogelijk. Zodra je een tijdvak ontvangt, is de route ingepland. Onze bezorgers rijden een zo efficiënt mogelijke route om kilometers te besparen en daarmee CO2-uitstoot te verminderen.