Catering Uitgekookt
Maaltijden aan huis

Jouw maaltijd thuisbezorgd

Geen puf om te koken of te weinig tijd om een gezonde maaltijd te bereiden? Bestel je eten online en krijg jouw maaltijd thuisbezorgd. Door de gezonde kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt krijgt iedereen de mogelijkheid om gezond en gevarieerd te eten, zonder lang in de keuken te staan.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en je zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Gehaktbal met puree en bloemkool in een kaassaus

Gehaktbal met puree en bloemkool in een kaassaus

Bekijk deze maaltijd
Runderlapjes met aardappelen en stoofpeertjes

Runderlapjes met aardappelen en stoofpeertjes

Bekijk deze maaltijd
Schnitzel in stroganoffsaus met kriel en slamix

Schnitzel in stroganoffsaus met kriel en slamix

Bekijk deze maaltijd

Maaltijd thuisbezorgd

Gezond eten is een groot deel van de brandstof van je lichaam. Maar soms lukt het niet meer om een gezonde maaltijd te koken of heb je er geen tijd voor. Omdat wij vinden dat iedereen gezond moet kunnen eten, bieden we gezonde kant-en-klaar maaltijden aan. In de maaltijden van Uitgekookt zit altijd verse groente. Door een speciaal kookproces, blijft een groot deel van deze vitamines behouden. Ook als jij thuis de maaltijden nog opwarmt.

Je kiest zelf de maaltijden uit die je graag thuisbezorgd wilt krijgen. Wekelijks kies je uit maar liefst 24 maaltijden. Hierdoor is het makkelijk om gevarieerd te eten. Volg je een bepaald dieet? Bij elke maaltijd kun je precies zien wat er allemaal in zit. Klik tijdens het bestelproces op een maaltijd en je ziet meteen alle ingrediënten. Oordeel zelf makkelijk of een maaltijd bij jouw voedingspatroon past. Hierdoor is Uitgekookt een perfect thuisbezorgd alternatief.

Proefpakket thuisbezorgd

Ben je nieuw bij Uitgekookt? Maak ook kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25! Kies uit alle 24 maaltijden die Uitgekookt op het moment aanbiedt. Deze maaltijden zijn opgedeeld in vier categorieën:

Vegetarische maaltijden thuisbezorgd

Ook als je geen vlees eet, ben je bij Uitgekookt aan het juiste adres. Wekelijks biedt Uitgekookt namelijk een aantal maaltijden aan zonder vlees. Omdat vlees een grote eiwitbron is en dit mist in vegetarische maaltijden, worden de vegetarische maaltijden aangevuld met vleesvervangers. Hierbij kun je denken aan peulvruchten, noten en kaas.

Verse maaltijd

Vegetarische maaltijden tijdens Week Zonder Vlees

Van 8 tot 14 maart is het weer zover: de Nationale Week Zonder Vlees! Bij Uitgekookt dragen wij ons steentje bij met een groter aanbod aan vegetarische maaltijden. Wij bieden in deze week namelijk niet drie, maar vijf vegetarische maaltijden aan. Bestel ze uiterlijk 2 maart. Benieuwd uit welke maaltijden je kan kiezen? Lees snel verder!

Kan ik kiezen wanneer ik mijn maaltijd thuisbezorgd krijg?

Tijdens het bestelproces kies jij wanneer je je maaltijden graag wilt ontvangen. In de eerste stap tijdens het bestellen van maaltijden voer je je postcode in. Vervolgens zie je verschillende bezorgmomenten waar je uit moet kan kiezen. Kies het bezorgmoment uit dat jou het beste uit komt. Het is niet mogelijk om een ander tijdvak te kiezen. De bezorgdienst maakt de ritplanning en hier hebben wij geen invloed op.

Zorg ervoor dat je thuis bent als de maaltijden worden thuisbezorgd, dan kun je ze meteen in de koelkast leggen. Zo blijven ze namelijk het langst goed. De maaltijden worden koel bezorgd en vervolgens kun je ze in de koelkast nog vijf dagen bewaren. Wil je ze toch langer bewaren? Bewaar ze dan in de diepvries. Maar houd er rekening mee dat dit invloed kan hebben op de smaak.

Wie bezorgt de maaltijden bij mij thuis?

Uitgekookt werkt voornamelijk met vaste bezorgers. Daardoor herken jij je bezorger misschien wel de tweede keer, wat zorgt voor een persoonlijke benadering. Ook leert de bezorger op deze manier wat jouw wensen zijn, waardoor hij of zij hier rekening mee kan houden. Zodra de bezorger de maaltijden bij jou bezorgt, kun je ook meteen een nieuwe bestelling doorgeven. De bezorger geeft jouw bestelling door aan Uitgekookt, waardoor jij de week erop weer nieuw kant-en-klaar eten aan huis bezorgd krijgt.

Vragen over de bezorging

  • Nee, dat is niet mogelijk. Zodra je een tijdvak ontvangt, is de route ingepland. Onze bezorgers rijden een zo efficiënt mogelijke route om kilometers te besparen en daarmee CO2-uitstoot te verminderen.