Maaltijden voor ouderen
Maaltijden aan huis

Maaltijden voor ouderen

Uitgekookt is bij uitstek geschikt om maaltijden voor ouderen te bestellen en te laten bezorgen. Bestel de gewenste maaltijden en warm ze gemakkelijk in enkele minuten op. De maaltijdservice van Uitgekookt is er voor iedereen!

Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Maaltijden

Week 5

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Bekijk het weekmenu

Maaltijden aan huis voor ouderen

Ben je op zoek naar een maaltijdservice? Of wil je maaltijden voor ouderen laten bezorgen aan huis? Kies dan voor kant-en-klare maaltijden van Uitgekookt. Je profiteert dan van vele voordelen, zoals:

  • Jouw gerechten zijn altijd met verse ingrediënten bereid
  • Het is geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast
  • De maaltijden worden bereid zonder onnodige toevoegingen

Uitgekookt is ontstaan uit 6 generaties waarbij gezonde voeding altijd hoog in het vaandel heeft gestaan. Wat begon als een vooruitstrevende groentewinkel, die als eerste gewassen en gesneden groente verkocht, is Uitgekookt uitgegroeid tot een ideale maaltijdservice voor ouderen. De maaltijden voor ouderen bieden een perfecte uitkomst. Je bestelt eenvoudig kant-en-klaar maaltijden die je op elk gewenst moment kunt opwarmen. Wil je maaltijden laten bezorgen bij jouw ouders of grootouders? Dan vul je hun adres in tijdens het bestellen. Je kunt tevens een ander factuuradres opgeven, mocht dit aan de orde zijn.

Wij zijn 89 en 86 jaar en koken zelf nog. Maar zijn door uw advertentie nieuwsgierig geworden en hebben een proefpakket besteld. Dat viel zeer goed uit. Dus meteen een 2e pakket besteld!
Fam. Bolding, Havelte

Uitgekookt: de ideale maaltijdservice voor ouderen

De maaltijdservice voor ouderen biedt de keuze uit 25 nieuwe maaltijden per week. Dit varieert van Hollands tot Werelds en van Vis/Vega tot de Keuze van de chef. Kies bijvoorbeeld uit een heerlijke Hollandse stamppot, Marokkaanse couscous, Portugese stoofpotje of Indiase curry. De gerechten van deze maaltijdservice voor ouderen bevatten altijd 150- 200 gram verse groente. Hierdoor weet je zeker dat je de benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Je kunt ook kiezen uit vegetarische maaltijden voor ouderen. Wekelijks biedt Uitgekookt van de 24 maaltijden minimaal 3 vegetarische opties aan. Wanneer je elke week een keertje vegetarisch wilt eten, dan kun je kiezen voor het ‘Gezond variëren’ maaltijdpakket. Dan eet je elke dag iets anders, zodat je alles binnenkrijgt wat nodig is. Dit pakket is voorzien van vijf verschillende soorten maaltijden:

  • Een pasta;
  • Een gerecht met rijst (of een andere graansoort);
  • Een aardappels-groente-vleesgerecht (bijv. Hollandse pot);
  • Een maaltijd met vis;
  • Een vegetarisch gerecht.

Wat is het verschil tussen de maaltijdservice voor ouderen van Uitgekookt en die van Tafeltje Dekje? Het voordeel van het laten bezorgen van maaltijden door Uitgekookt is dat je zelf kiest wanneer je aanschuift voor het lekkere eten. Je selecteert bij het bestellen welke dag je de maaltijd wilt ontvangen. Het is een kwestie van de maaltijd ongeveer 4 minuten laten opwarmen in een oven of magnetron en daarna is het genieten van je warme maaltijd!

Tafeltje Dekje van Uitgekookt - Gevarieerd, lekker en gezond

Dieetwensen bij maaltijden van Uitgekookt

Sommige maaltijden van Uitgekookt worden met weinig zout, suiker en vet bereid. Dit wordt weergegeven in het tabje 'gezondste keuze' wanneer je op een specifieke maaltijd klikt. Alhoewel je geen dieetwensen kunt doorgeven, zijn de maaltijden wel samengesteld door chefs en diëtisten. Hierdoor zijn de maaltijden voor ouderen niet alleen lekker, maar ook gezond en gevarieerd. Dit wordt versterkt door de hoeveelheid groente die bij elke maaltijd zit. Daarnaast zien een diëtist, kwaliteitsmanager en onafhankelijke instanties op het gebied van voedselveiligheid erop toe dat de maaltijden van Uitgekookt voldoen aan verschillende eisen op het gebied van gezondheid, voedselveiligheid en hygiëne.

Bij een zoutarm dieet is het goed om producten te mijden waar relatief veel zout in zit. Uitgekookt zal geen extra zout toevoegen bij producten waarbij dat misschien wel gebruikelijk is. Daarnaast zijn enkele maaltijden met weinig vet bereid. Uitgekookt gebruikt zo weinig mogelijk vet bij de maaltijdservice voor ouderen. Als er toch vet gebruikt wordt, dan wordt er bewust gekozen voor vloeibare en gezonde plantaardige oliën. De maaltijden die laag in vet zijn bevatten geen onnodige toevoegingen van suiker. Dit komt je darmen en bloedsuikerspiegel ten goede. Dus Uitgekookt is perfect om maaltijden aan huis te laten bezorgen voor ouderen, vanwege de combinatie van verrassende en gezonde voeding voor ouderen en efficiënte maaltijdservice.

Wat maakt de maaltijden van Uitgekookt gezond?

Bij Uitgekookt vinden we dat iedereen altijd gezond moet kunnen eten. Ook als je zelf geen tijd, zin of puf hebt om te koken. Daarom is het natuurlijk van belang, dat onze maaltijden gezond zijn. We doen dan ook ons uiterste best om elke week weer maaltijden aan te bieden, die passen binnen een gezond en gevarieerd voedingspatroon. We leggen je graag uit wat onze maaltijden zo gezond maakt!

Maaltijden laten bezorgen voor ouderen

Je vraagt je misschien af hoe het laten bezorgen van maaltijden voor ouderen precies werkt. De bestelling dien je uiterlijk op woensdag door te geven voor de maandag/dinsdag bezorging en op zondag voor de donderdag/vrijdag bezorging. Mocht je onverhoopt later zijn, dan betaal je last-minute kosten van € 1,99. Daarna kun je op de volgende pagina de maaltijden zien. Er zit altijd wel een lekkere maaltijd voor ouderen bij. Bestel je het proefpakket? Dan kies je uit 4 maaltijden voor slechts € 15. Ook leuk: Uitgekookt biedt regelmatig leuke specials aan, gerelateerd aan het seizoen of feestdagen. Dan profiteer je optimaal van kortingen.

Het bezorgen door deze maaltijdservice voor ouderen is kosteloos wanneer je 3 of meer maaltijden bestelt per bezorgmoment. Er geldt een minimale afname van 2 maaltijden per bezorgmoment. Bestel je er 2? Dan zijn de bezorgkosten € 1,99. De maaltijden voor ouderen worden door eigen bezorgers koelvers aan huis geleverd. De bezorging vindt altijd plaats in een tijdvak van 1,5 uur. Daarna bepaal je zelf wanneer je de maaltijd opwarmt. De maaltijden kunnen eventueel 5 dagen in de koelkast bewaard worden (m.u.v. een aantal maaltijden) en indien gewenst 30 dagen in de vriezer. Alhoewel het bewaren in de vriezer de smaak niet ten goede zal komen doordat er zich ijskristallen zullen vormen op de kant-en-klare maaltijden.

Probeer 4 kennismakingsmaaltijden voor maar €19,95

Vragen over het bestellen van maaltijden

  • Bestel minimaal 4 dagen voor je gekozen bezorgdatum. Dan kunnen wij gericht ingrediënten inkopen en gaan we voedselverspilling tegen! Ben je toch later? Dan rekenen we €1,99 verzendkosten.