Maaltijden aan huis

Gezonde avondmaaltijd

Een gezonde avondmaaltijd bestel je eenvoudig bij Uitgekookt! De maaltijden worden kosteloos aan huis bezorgd en je zit niet vast aan een abonnement. Probeer nu een proefpakket met 4 gezonde avondmaaltijden voor slechts €19,95.

Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en je zit nergens aan vast

Maaltijden

Week 3

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Bekijk het weekmenu

Gezond avondeten: 24 nieuwe maaltijden per week

Iedere week vind je 24 maaltijden in de webshop waar je uit kiest, waardoor gezond avondeten een eitje is! Hierdoor maak je ook eenvoudig een gezond weekmenu. De koks maken gebruik van lokale en verse ingrediënten. Daarnaast koken de koks zonder onnodige toevoegingen. De maaltijden worden op een unieke manier gekookt en verpakt, waardoor de vitamines zo veel mogelijk behouden blijven. Ook wanneer jij de maaltijden thuis nog eens opwarmt. Gezond avondeten variëren? Kies dan bijvoorbeeld voor het ‘Gezond variëren’ maaltijdpakket. Dan eet je elke dag iets anders, zodat je alles binnenkrijgt wat nodig is. Dit pakket is voorzien van vijf verschillende soorten maaltijden: een pasta, een gerecht met rijst (of andere graansoort), een aardappels-groente-vleesgerecht, een maaltijd met vis en een vegetarisch gerecht.

Een gezonde avondmaaltijd bestel je eenvoudig via onze webshop. Voer je postcode in en kies jouw gewenste bezorgmoment. Vervolgens kom je bij alle maaltijden terecht. Kies de maaltijden uit die jij graag wil. Lukt het toch niet helemaal om online de bestelling te plaatsen? Het kan eveneens telefonisch of via onze bezorgers. Maar ook andere mensen, zoals familieleden, vrienden of buren, kunnen gezonde maaltijden voor je bestellen. De maaltijden worden kosteloos bij jou aan huis bezorgd.

Wat maakt de maaltijden van Uitgekookt gezond?

Bij Uitgekookt vinden we dat iedereen altijd gezond moet kunnen eten. Ook als je zelf geen tijd, zin of puf hebt om te koken. Daarom is het natuurlijk van belang, dat onze maaltijden gezond zijn. We doen dan ook ons uiterste best om elke week weer maaltijden aan te bieden, die passen binnen een gezond en gevarieerd voedingspatroon. We leggen je graag uit wat onze maaltijden zo gezond maakt!

Gezonde avondmaaltijd voor afvallen

Uitgekookt is bij uitstek geschikt om gezonde afval maaltijden te bestellen. Om af te vallen is het belangrijk om minder calorieën in te nemen dan je behoefte. Dit is voor iedereen verschillend en hangt onder andere af van je leeftijd, lengte, medische factoren en dergelijke. Wat voor jou een gezonde avondmaaltijd voor afvallen is, is geheel afhankelijk van je behoefte en wat je de rest van de dag eet. Eiwitten en vezels verhogen in eetpatroon is altijd handig als je probeert af te vallen. Of kies ervoor om je nagerecht pas later op de avond te nuttigen en niet direct na de gezonde avondmaaltijd. De gezonde en gevarieerde maaltijden zijn met zorg samengesteld door onze chefs en voedingsexperts. Een groot voordeel van Uitgekookt is dat wanneer je op een specifieke maaltijd klikt, je in één oogopslag de voedingswaarden ziet. Hier zie je dan ook welke ingrediënten er zijn toegevoegd, wat de bereidingswijze en bewaaradvies zijn en alles op het gebied van allergie informatie.

Gezonde avondmaaltijd voor 1 persoon

Heb je geen tijd om te koken? Of is het lastig om een gezonde avondmaaltijd voor 1 persoon te vinden? Wij kunnen ons voorstellen dat je niet altijd zin of tijd hebt om een maaltijd voor te bereiden na een lange dag werken. Je wilt dan zo snel mogelijk een makkelijke maaltijd op tafel zetten. En het liefst is het dan ook nog een gezonde maaltijd. Dit los je gemakkelijk op door een gezonde avondmaaltijd van Uitgekookt te bestellen. Een gezonde avondmaaltijd voor 1 persoon kun je op twee momenten in de week bezorgen. Wanneer je de maaltijd ontvangt van onze vaste bezorgers, is het aan jou wanneer je zin hebt. Het is een kwestie van de maaltijd enkele minuten opwarmen in de oven of magnetron. Daarna kun je genieten van jouw overheerlijke kant-en-klaar maaltijd.

Lekkere én gezonde avondmaaltijd proberen!

Wil je lekkere en gezonde avondmaaltijden proberen? Bestel dan vier maaltijden naar keuze voor slechts €19,95. Je betaalt geen verzendkosten. Door middel van het proefpakket kom je erachter of de maaltijdservice van Uitgekookt wat voor jou is. Wat is jouw favoriete lekkere en gezonde avondmaaltijd?

Probeer 4 kennismakingsmaaltijden voor maar €19,95

Vragen over onze gezonde avondmaaltijden

  • Bij Uitgekookt kies je iedere week uit 24 nieuwe gezonde avondmaaltijden. Deze worden kosteloos aan huis bezorgd. Verder zit je niet vast aan een abonnement bij Uitgekookt.