Maaltijden aan huis

Gezond eten bestellen in Rotterdam

Wil je gezond eten bestellen in Rotterdam? Dan ben je bij Uitgekookt aan het juiste adres! Kies elke week uit 24 gezonde en verse maaltijden. Deze worden ook nog eens gratis aan huis bezorgd in Rotterdam. Daarna is het genieten geblazen!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Stamppot snijboontjes met gehaktbal

Stamppot snijboontjes met gehaktbal

Bekijk deze maaltijd
Runderstoofpot met roseval aardappeltjes en boontjes

Runderstoofpot met roseval aardappeltjes en boontjes

Bekijk deze maaltijd
Pasta bolognese bianco

Pasta bolognese bianco

Bekijk deze maaltijd

Gezonde maaltijden laten bezorgen in Rotterdam

Lukt het niet om elke dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten? Dan biedt de maaltijdservice van Uitgekookt dé perfecte uitkomst. Hier kun je gezond eten bestellen in Rotterdam. De kant-en-klaar maaltijden worden altijd vers bereid met gezonde ingrediënten. Zo is iedere maaltijd voorzien van verse groenten. Wanneer je op een maaltijd klikt zie je de specifieke voedingsstoffen.

De maaltijden worden gratis bezorgd in Rotterdam. Zodra ze bezorgd zijn, kun je de maaltijden nog vijf dagen houdbaar in de koelkast. Wil je een maaltijd langer bewaren dan vijf dagen? Bewaar ze dan in de vriezer. Maar houd er rekening mee dat dit invloed kan hebben op de smaak. Zodra je zin hebt in een maaltijd, hoef je ‘m maar een paar minuten in de magnetron of oven op te warmen.

Online eten bestellen in Rotterdam

Het online bestellen van gezond eten in Rotterdam is heel eenvoudig. Vul je postcode in en kies je gewenste bezorgmoment. De bestelling dien je uiterlijk op woensdag door te geven voor de maandag/dinsdag bezorging en op zondag voor de donderdag/vrijdag bezorging. Het bezorgen van maaltijden vindt altijd plaats in een tijdvak van 1,5 uur.

Naast het online bestellen in Rotterdam kan er ook telefonisch of via de vaste bezorgers worden besteld. Bel naar 085 - 0406065 en onze medewerkers helpen je graag bij het bestellen van gezond eten in Rotterdam. Onze bezorgers nemen ook graag je bestelling op. Geef het ingevulde bestelformulier mee aan je bezorger. Een nieuw bestelformulier wordt dan weer aangeboden. Ook je kinderen, buren, broers, zussen of iemand anders kunnen maaltijden voor jou bestellen.

Zo gemakkelijk bestel je bij Uitgekookt!

Afbeelding stap
BestellenSelecteer je maaltijden
Afbeelding stap
BereidenOnze chefs bereiden je maaltijden
Afbeelding stap
BezorgenGekoeld en in een tijdvak van anderhalf uur
Afbeelding stap
OpwarmenWanneer het jou uitkomt, in slechts 4 minuten

Lekker eten bestellen en laten bezorgen in Rotterdam

Wil je graag lekker eten bestellen in Rotterdam? Bestel dan een proefpakket en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: €5,95 per maaltijd! Dan geniet je van 4 lekkere maaltijden naar keuze. Door middel van dit proefpakket kom je erachter of de maaltijdservice bij jou past. Gezond eten bestellen in Rotterdam doe je bij Uitgekookt!

Vragen over gezond eten bestellen in Rotterdam?