Kant-en-klaar diner
Maaltijden aan huis

Gezond eten bestellen in Utrecht

Gezond eten bestellen in Utrecht kan bij Uitgekookt. De koks van Uitgekookt bereiden het eten voor jou, waardoor jij verse maaltijden in Utrecht ontvangt die je alleen nog maar hoeft op te warmen.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Steengoede bezorging
Zeer betrouwbare levering door onze eigen bezorgers
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 verschillende maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Chinese gehaktballen met gamba's, paksoi en rijst

Chinese gehaktballen met gamba's, paksoi en rijst

Bekijk deze maaltijd
Milanese stoof met groenten en gebakken krieltjes

Milanese stoof met groenten en gebakken krieltjes

Bekijk deze maaltijd
Nasi op Japanse wijze met kip teriyaki

Nasi op Japanse wijze met kip teriyaki

Bekijk deze maaltijd

Gezonde maaltijden bestellen in Utrecht

Gezond eten is erg belangrijk voor je lichaam. Door bijvoorbeeld tijdsgebrek of lichamelijke beperkingen is het voor sommige mensen een uitdaging om gezond te eten. Lukt het niet om dagelijks te koken om welke reden dan ook? Bij Uitgekookt kun je gezonde maaltijden bestellen in Utrecht die je alleen maar een paar minuten hoeft op te warmen in de magnetron. Door gezond eten te bestellen in Utrecht weet je zeker dat jij een gezonde maaltijd kan nuttigen zonder dat je uren voor in de keuken hoeft te staan.

Verse kant-en-klaar maaltijden in Utrecht

De koks van Uitgekookt bereiden het eten voor jou, waardoor jij verse kant-en-klaar maaltijden in Utrecht ontvangt die je alleen nog maar hoeft op te warmen. Misschien vraag je je af of kant-en-klaar maaltijden wel gezond kunnen zijn. Ons antwoord op deze vraag is: ‘Ja!’. Zo bevat iedere maaltijd verse groenten.

Verse maaltijden bestellen in Utrecht

Verse maaltijden bestellen in Utrecht is erg gemakkelijk. De maaltijden van Uitgekookt zijn eenvoudig te bestellen via deze website. Kies je bezorgmoment, kies je maaltijden en bestellen maar. Ga je voor een lekkere runderlasagne, stamppot spinazie met ei, een schnitzel met pepersaus, boontjes en krieltjes of ben je meer van de nasi met kipsaté? Er is lekker veel keus! Het voordeel van online gezond eten bestellen in Utrecht is dat andere mensen dit ook voor je kunnen doen. Je kinderen, broer en buren kunnen bijvoorbeeld ook gewoon voor jou bestellen.

Bestel je liever telefonisch? Dat kan ook! Bel naar 085-0406065 en één van onze collega’s helpt jou bij het bestellen van een lekkere en gezonde maaltijd. Daarnaast is er ook een overzicht met veelgestelde vragen te vinden op de website. De derde optie is om te bestellen via onze bezorgers. Als jij je ingevulde bestelformulier meegeeft aan de bezorger, zorgt hij ervoor dat de bestelling bij de koks terecht komt. Natuurlijk krijg je dan weer een nieuw bestelformulier terug voor de volgende week.

Bestellen bij Uitgekookt is vrijblijvend; je zit niet vast aan een abonnement. Ben je nieuwsgierig? Bestel dan ons proefpakket en probeer 4 maaltijden naar keuze! Elke week is er een lekker gevarieerd aanbod van 24 unieke en gezonde maaltijden. Gevarieerd eten is hierdoor een eitje!

Lekkere en gezonde maaltijden thuisbezorgd in Utrecht

Een lekkere en gezonde maaltijd krijg je gratis thuisbezorgd in Utrecht. Tijdens het bestelproces kies je zelf uit wanneer je je maaltijden graag ontvangt. Zorg ervoor dat je thuis bent als de maaltijden worden thuisbezorgd, dan kun je ze meteen in de koelkast leggen. Zo blijven ze namelijk het langst goed. De maaltijden worden koel bezorgd en vervolgens kun je ze in de koelkast nog vijf dagen bewaren. Wil je ze toch langer bewaren? Bewaar ze dan in de diepvries. Maar houd er rekening mee dat dit invloed kan hebben op de smaak.

Vragen over gezond eten bestellen in Utrecht?

  • Dit kan niet, omdat we mogelijk al ingrediënten hebben ingekocht. Bel met onze klantenservice om te vragen of je bestelling nog gewijzigd kan worden: 085-0406065.