Maaltijden aan huis

Gezond eten bestellen in Alkmaar

Wil je gezond eten bestellen in Alkmaar? Neem dan eens een kijkje bij de kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt. Wekelijks kies je uit 24 gezonde en verse maaltijden. Deze worden ook nog eens gratis aan huis bezorgd in Alkmaar.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Katenvink met bosbietjes en aardappelgratin

Katenvink met bosbietjes en aardappelgratin

Bekijk deze maaltijd
Thaise kip curry met groenten en noedels

Thaise kip curry met groenten en noedels

Bekijk deze maaltijd
Zalm hollandaise met bloemkoolpuree en broccoli

Zalm hollandaise met bloemkoolpuree en broccoli

Bekijk deze maaltijd

Gezonde maaltijden laten bezorgen in Alkmaar

Laat makkelijke maaltijden aan huis bezorgen door Uitgekookt. Kies jouw favoriete maaltijden uit en bepaal zelf het bezorgmoment zodat je zeker weet dat het goed uitkomt. Wanneer je de kant-en-klaar maaltijden ontvangt door de vaste bezorger, dan bewaar je ze maximaal vijf dagen in de koelkast. Lees de verpakking van iedere maaltijd om de houdbaarheid te checken. Wil je een maaltijd wat langer bewaren? Vries hem dan in. Houd er wel rekening mee dat de smaak kan verminderen als je een maaltijd invriest. Het opwarmen is ook heel gemakkelijk. Dit kan zowel in de oven als in de magnetron. In enkele minuten heb jij al een gezonde maaltijd op tafel staan.

We proberen zo veel mogelijk verschillende maaltijden op het weekmenu te zetten, zodat jij gemakkelijk kan variëren! Hierdoor heb je wekelijks de keuze uit 24 unieke maaltijden, waaronder vegetarische opties. Bij iedere maaltijd kun je veel verse groente verwachten. De maaltijden worden bereid zonder onnodige toevoegingen.

Online eten bestellen in Alkmaar

Gezond eten bestellen in Alkmaar kan op verschillende manieren. Dit kan online, telefonisch of via de bezorger. Ook bepaal je zelf hoeveel maaltijden je wilt. Wil je een bepaalde maaltijd uitproberen? Dan kies je maar één maaltijd. Wil je voor een hele week gezond eten bestellen? Of een weekje overslaan? Dit is ook allemaal mogelijk bij de maaltijdservice van Uitgekookt. Je zit namelijk niet vast aan een abonnement.

Ben je benieuwd naar de voedingswaarden en ingrediënten van een specifieke maaltijd? Deze kom je te weten door op een maaltijd te klikken. Zo weet je bijvoorbeeld precies hoeveel zout, suikers en vetten er in een maaltijd zitten. Heb je een bepaalde voedingsallergie? Bekijk dan welke allergenen in een maaltijd zitten door op ‘Allergie informatie’ te klikken. Op die manier weet je zeker dat de maaltijd geschikt is voor jou.

Zo gemakkelijk bestel je bij Uitgekookt!

Afbeelding stap
BestellenSelecteer je maaltijden
Afbeelding stap
BereidenOnze chefs bereiden je maaltijden
Afbeelding stap
BezorgenGekoeld en in een tijdvak van anderhalf uur
Afbeelding stap
OpwarmenWanneer het jou uitkomt, in slechts 4 minuten

Gezond eten bestellen en laten bezorgen in Alkmaar

Ben je geïnteresseerd in het bestellen van gezond eten in Alkmaar? Maak ook kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: €5,95 per maaltijd! Op die manier kom je er achter of onze maaltijdservice iets voor je is. Deze kant-en-klaar maaltijden worden uiteraard kosteloos aan huis bezorgd. Wanneer probeer jij het gezonde eten van Uitgekookt?

Vragen over gezond eten bestellen in Alkmaar?