Maaltijden aan huis

Gezond eten bestellen in Amsterdam

Gezond eten bestellen in Amsterdam is de ideale manier om makkelijk gezond te eten. Je hoeft zelf niet naar de supermarkt en je hoeft zelfs niet zelf te koken. De gezonde kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt hoef je namelijk alleen maar op te warmen.

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Stamppot spruitjes met spekjes en een gehaktbal

Stamppot spruitjes met spekjes en een gehaktbal

Bekijk deze maaltijd
Kipspiesjes in satésaus, mihoen en seroendeng

Kipspiesjes in satésaus, mihoen en seroendeng

Bekijk deze maaltijd
Zalmfilet in dillesaus met broccoli en aardappelpuree

Zalmfilet in dillesaus met broccoli en aardappelpuree

Bekijk deze maaltijd

Gezond eten aan huis in Amsterdam

Gezond eten is ontzettend belangrijk, want het zorgt voor genoeg energie en voedingsstoffen in het lichaam. Je voelt je fitter én het verkleint de kans op hart- en vaatziekten, diabetes en andere ziektes. Maar voor sommige mensen lukt het niet (meer) om dagelijks een gezonde maaltijd te bereiden. Dit komt bijvoorbeeld door lichamelijke beperkingen of door tijdsgebrek. Om gezond eten een stukje makkelijker te maken, bereiden de koks van Uitgekookt gezonde kant-en-klaar maaltijden. Onze bezorgers bezorgen dit gezonde eten aan huis in Amsterdam. Jij hoeft deze gezonde maaltijden alleen nog maar een paar minuten op te warmen in de magnetron.

Onze maaltijden dragen bij aan een gezond eetpatroon. We koken volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. Dat betekent: veel verse groenten, volop eiwitten, voldoende koolhydraten en een gezonde hoeveelheid goede vetten. Ook voegen we geen suiker toe en gebruiken we zo min mogelijk slechte vetten en zout. Hierdoor zitten in onze maaltijden de bouwstoffen, brandstoffen en beschermende stoffen die je nodig hebt.

Gezond eten bestellen in Amsterdam: hoe werkt het?

Gezond eten bestellen in Amsterdam is erg eenvoudig. Via de maaltijd pagina zie je per week alle maaltijden die we aanbieden. Je kiest iedere week uit minimaal 24 kant-en-klaar maaltijden van onze maaltijdservice. De maaltijden worden wekelijks afgewisseld, waardoor het makkelijk is om gevarieerd te eten.

Naast het online bestellen kun je eveneens gezond eten bestellen via de telefoon of onze vaste bezorgers. Wanneer je belt naar 085-0406065 zal één van onze telefonisten jou helpen bij het bestellen van gezond eten in Amsterdam. Heb je een vraag of kom je er niet uit? Ook dan bel je met onze medewerkers. Via onze website vind je eveneens een overzicht met veelgestelde vragen. Onze bezorgers nemen ook graag je bestelling op. Geef het ingevulde bestelformulier mee aan je bezorger. Een nieuw bestelformulier wordt dan uiteraard weer aangeboden.

Dit zijn de stappen

Afbeelding stap
BestellenSelecteer je maaltijden
Afbeelding stap
BereidenOnze chefs bereiden je maaltijden
Afbeelding stap
BezorgenGekoeld en in een tijdvak van één uur
Afbeelding stap
OpwarmenWanneer het jou uitkomt, in slechts 4 minuten

Gezonde kant-en-klaar maaltijden laten bezorgen in Amsterdam

Zodra jij een bestelling hebt gemaakt, gaan onze koks aan de slag. De gezonde maaltijden worden bezorgd in Amsterdam op het moment die jij hebt uitgekozen: zo weet je zeker dat het goed uitkomt als de maaltijden worden bezorgd. Het gezonde eten worden gekoeld bezorgd. Zet de kant-en-klaar maaltijden het liefst zo snel mogelijk weer in de koelkast. Na bezorging zijn de maaltijden nog vijf dagen houdbaar in de koelkast. Zodra jij een maaltijd wilt opeten, hoef je hem maar een paar minuten in de magnetron op te warmen. Wil je een maaltijd langer bewaren dan vijf dagen? Bewaar ze dan in de vriezer. Maar houdt er rekening mee dat dit invloed kan hebben op de smaak.

Kennismakingsaanbieding: 4 voor €25!

Is het jouw eerste keer bij Uitgekookt? Maak ook kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: 4 voor €25! De maaltijden worden in Amsterdam gratis bezorgd. Door middel van het proefpakket kom je erachter of de maaltijdservice van Uitgekookt wat voor jou is.

Vragen over gezond eten bestellen in Amsterdam?