Maaltijden aan huis

Gezond eten bestellen in Eindhoven

Wil je gezond eten bestellen in Eindhoven? Dan ben je bij Uitgekookt aan het juiste adres! Kies elke week uit 24 gezonde en verse maaltijden. Deze worden ook nog eens gratis aan huis bezorgd in Eindhoven. Daarna is het genieten geblazen!

usp icon
Vers en gezond
Met verse ingrediënten bereid, zonder onnodige toevoegingen
usp icon
Gratis bezorgd
Op twee momenten per week, door eigen bezorgers aan huis geleverd
usp icon
Volop variatie
Elke week ruime keuze uit 24 nieuwe maaltijden
usp icon
Geheel vrijblijvend
Geen abonnement, dus geen vaste verplichting en u zit nergens aan vast

Maaltijden

Iedere week staan er 24 nieuwe maaltijden op het menu. Met zorg samengesteld door onze chefs en diëtisten, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Gezond, gevarieerd en lekker. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Stamppot bosbietjes spek en ui met speklapjes

Stamppot bosbietjes spek en ui met speklapjes

Bekijk deze maaltijd
Boeuf bourguignon, gratin en rodewijnchampignons

Boeuf bourguignon, gratin en rodewijnchampignons

Bekijk deze maaltijd
Zalmfilet in dillesaus met broccoli en aardappelpuree

Zalmfilet in dillesaus met broccoli en aardappelpuree

Bekijk deze maaltijd

Gezonde maaltijden laten bezorgen in Eindhoven

Wanneer je kiest voor de gezonde maaltijden van Uitgekookt dan profiteer je van vele voordelen. Ten eerste is er geen abonnement, dus je zit nergens aan vast! Gezond eten bestellen in Eindhoven is heel eenvoudig. Je maaltijden worden koelvers bereid en kosteloos aan huis bezorgd. Daarna kun je ze tot 5 dagen in de koelkast bewaren. Eventueel zou je ze langer in de vriezer kunnen bewaren, maar dit kan de smaak beïnvloeden. Iedere week kun je uit 24 unieke maaltijden kiezen. Deze sorteer je tijdens het bestelproces gemakkelijk op bijvoorbeeld Hollands, Werelds, Vis/Vega en Keuze van de chef. Wanneer je de bereidingswijze, bewaaradvies, voedingswaarden, allergieën of specifieke ingrediënten wilt inzien, dan klik je op de gewenste maaltijd.

Gezond eten bestellen in Eindhoven zit wel goed bij onze maaltijdservice. De verse maaltijden zijn namelijk voorzien van verse groenten.

Online eten bestellen in Eindhoven

Het online bestellen van eten in Eindhoven is heel eenvoudig. Vul jouw postcode in en kies het gewenste bezorgmoment. De bestelling dien je uiterlijk op woensdag door te geven voor de maandag/dinsdag bezorging en op zondag voor de donderdag/vrijdag bezorging. Het bezorgen van de koelverse maaltijden vindt altijd plaats in een tijdvak van 1,5 uur.

Daarnaast kun je bellen naar onze klantenservice (085-0406065) of via onze vaste bezorgers bestellen. De bezorger neemt jouw bestelformulier graag weer mee. Uiteraard krijg je dan een nieuw bestelformulier aangeboden. Wordt het een Nederlandse stamppot of ga je voor buitenlands met onder andere Mexicaanse, Aziatische en Italiaanse keuzes? Het is allemaal mogelijk bij Uitgekookt.

Zo gemakkelijk bestel je bij Uitgekookt!

Afbeelding stap
BestellenSelecteer je maaltijden
Afbeelding stap
BereidenOnze chefs bereiden je maaltijden
Afbeelding stap
BezorgenGekoeld en in een tijdvak van anderhalf uur
Afbeelding stap
OpwarmenWanneer het jou uitkomt, in slechts 4 minuten

Lekker eten bestellen en laten bezorgen in Eindhoven

Heb je interesse in het bestellen van gezond eten in Eindhoven? Maak ook kennis met Uitgekookt.nl en profiteer van onze kennismakingsaanbieding: €5,95 per maaltijd! Deze laat je kosteloos aan huis bezorgen op verschillende momenten in de week. Nog een voordeel van Uitgekookt is dat er regelmatig leuke specials worden aangeboden, gerelateerd aan het seizoen of feestdagen. Hoe leuk is dat?

Vragen over gezond eten bestellen in Eindhoven?